Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 449 450 452 453 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 347606 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Samo mi reci, jesu uradili nešto nezakonito?

A ko je bilo gde napisao da je njihov mirni protest bio nezakonit? Ne znam dal ja lose pisem ili ti menjas teze.

Ako ima negde neki snimak ili slika nečega što su uništili, onda se izvinjavam.

I da su unistili i da nisu, koga boli kurac? Pa zalosna tadiceva vlast je smisljala slogane kosovo za patike, zato sto je par idiota kralo po gradu, a svi koji su bili tamo, momentalno su postali stoka.

kako tačno treba da izgleda proces u kome će neko da izrazi svoje nezadovoljstvo Vučićem i SNS vlašću... Dakle, ko da ga vodi, gde, kako, šta da se kaže, šta da piše na transparentima, kako da se skrene pažnja, koliko redara da bude, kojim ulicama da se kreće... a da to ne bude okarakterisano kao : atenšnhorisanje, izdaja, mržnja, hejt, atentat, državni udar, itd itd...

Odgovor još uvek nisam dobio.

Odgovor je prilicno prost. Procitaj ga u mom prethodnom postu. Nezadovoljstvo Vucicem i SNS-ovcima ces najbolje kazniti glasanjem, a ne nakon glasanja gde su pobedili ubedljivo. Dakle, poslednji pasus prethodnog posta.

[Edit]
Hipomen mi deluje kao neki student. Eto, opada podrska vucicu u Beogradu.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 00:46:16 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Citat
ma samo da se skupi narod kao 2010e na gej paradi i olupa ove sa sve zutom patkom,nalupa im samare i protera iz zemlje pa neka idu da smrde sa zenama u crnom u hrvatskoj itd...
nisi mogao da zivis od govana sa francuskim zastavama,belgijskim itd...danas niko da pomene ono sto se u rusiji desilo,govna hipsterska
ovo vetar napravio?

Da, jedan sasvim novi vetar koji će, nadamo se, očistiti Srbiju.

I nemoj da se praviš blesav, to na fotkama su napravili panduri i SNSovski im pomagači.

Citat
Hipomen mi deluje kao neki student. Eto, opada podrska vucicu u Beogradu.

Da ti kažem iskreno, ti meni deluješ kao srednjoškolac.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 00:52:55 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Ja i jesam srednjoskolac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pa pitao si me koje je moje mišljenje. I napisao nešto u fazonu ''pa i ti bi trebalo da se složiš''. Pa složiću se, al kad vidim štetu. Što fizičku, što psihičku, što moralnu ili koju god. Za sad, moje mišljenje o tom protestu je pozitivno. Drago mi je da ima ljudi kojima je takođe dokurčio kurčić. Svestan sam da to nije dovoljno da se bilo šta drastično promeni. Ali ga doživljam kao nešto pozitivno.

A eto meni je bitno šta je uništeno i ko je uništio. Jer postoji ogromna razlika između hiljada majmuna koji su 2008. uz partijska obeležja i parole ciljano došli u Beograd da se istresu, odglume patriote i nakradu... i par stotina studenata koji su bez oznaka došli da izraze nezadovoljstvo i oštetili 5 metara tarabe koja je vrlo lukavo korišćena kao jedina prepreka, a odma pored nje se našli ''novinari'' Dezinformera da snime taj delić gde se ljulja i cepa.

Da pojasnim za svaki slučaj - ovde ne pričam o protestima Patkice, ne pričam o protestu u Savamali, ne pričam o protestu ''biciklista''... pričam samo o ovom današanjem protestu.

Citat
Odgovor je prilicno prost. Procitaj ga u mom prethodnom postu. Nezadovoljstvo Vucicem i SNS-ovcima ces najbolje kazniti glasanjem, a ne nakon glasanja gde su pobedili ubedljivo. Dakle, poslednji pasus prethodnog posta.

Ne, ja sam pitao kako to neko u Srbiji sme da uputi kritiku na račun Vučića i SNSa, i da time pozove ljude da urade to što ti kažeš - da glasaju protiv njega... a da sve to ne bude okarakterisano kao ________ (dopisati po želji).

Takođe je smešno čitati i slušati kako su sve to plaćeni studenti ili studenti iz unutrašnjosti koji su bili lenji da se cimaju u rodno mesto da glasaju pa sad eto pale i ruše Beograd i krive drugog za svoje probleme.

Znači evo pre samo tri sata sam imao priliku da čujem identične priče od jednog prijatelja kome je SNS pojeo mozak. Evo screenshota

Ovo je polu šala, ali je i polu ozbiljno. Za samo par meseci lik koji je na skali od -100 do +100 imao +20 mišljenje o Vučiću i SNSu, i koga sam smatrao razumnim i normalnim, dogurao je do ovakvih gluposti da u svemu vidi neku zaveru i da mi priča kako treba da se stidim što sam glasao protiv Vučića.

Znači cela Srbija polako počinje da liči na Severnu Koreju. Tačno se javljaju grupe ljudi koji pričaju i rade sve isto. Samo čekam kad će da dođe momenat da pitam nekog na ulici gde je neka ulica a on mi odgovara sa ''Živeo drug Vučić, živela partija i živela naša nebeska kraljevina!!!''
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 01:03:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
P.S. Glavni kontraargument tog lika kad god pričamo o šljamu koji je doplivao u SNS je da ''ima puno šljama, ali ima i jako puno ljudi koji se trude i žele nešto dobro da urade (uključujući i Vučića), ali ne mogu oni da se izbore sa toliko oportunista''.

E al kad ja isto tako kažem da i u drugim strankama ima ljudi koji se trude i žele nešto dobro da urade, onda ide priča kako to ne stoji, jer je prvi Saša ubica, drugi je lopov, Beli je klovn ili je DBov čovek. Jeremić je pička demokratska. Radulović je američki čovek. Parović je kreten autsajder. Obradović je isto DBovac.

Naravno, kad se radi o Šešelju, vrlo je uzdržan ili se sprda u fazonu kakav je to car i zajebant.

O tome koliko se unosio i pizdeo oko izbora, iako je znao da njegov dragi vođa prolazi bez muke... da ne pričam. Drugi koji su glasali protiv AV su pizdeli par sati nakon izbora. Ovaj je pizdeo kad je Jeremić odbio Vučićevića, pa je pizdeo kad je Janković držao miting (sram da ga bude, zamisli govno drži miting pred izbore), pa je pizdeo kad je još sto puta pre i posle izbora. Takođe, od svih prijatelja koje sam video u zadnjih par dana, samo me je on pitao za koga ću/sam glasao. I to nekoliko puta.

Dakle sve više ljudi vidim koji su kao Vučići u malom. Znači kao što rekoh, Severna Koreja stil. Polako ali sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Zavere nema, a mirni protesti su nesto najgluplje sto je izmisljeno od strane debila srdje koji se namlatio para na toj teoriji. To nece zaziveti u bivsoj jugi jos xxx godina.

Protesti koje si nabrojao , savamala, karmelasi, biciklisti, patke su ti nenasilni i mirni protesti protiv vuciceve vlasti kao sto je i ovaj. Cak je i savamala bila ozbiljniji protest protiv bahatosti vlasti koja prosto "ne zna" ko je rusio i ko je dao zeleno svetlo.

Ako studenti hoce da smene vucica, odlicno, podrzavam, a ako hoce da protestuju zato sto su im mame, tate i ostala rodbina glasali za vucica, nisam u stanju da procesuiram to, malo mi nelogicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ima u Srbiji još ljudi pored mama i tata tih studenata...

Inače mali fun fact : Kaže meni taj lik  ''kod mene su svi glasali za Vučića. Nema bre, sve sam isterao na pravi put!'' (opet onako polušaljivo, poluozbiljno  Smile )
Ja reko ''A jel i [devojka] glasala za njega?''
"E ona nije..."

Smile Papučica svima soli pamet i tera inat, čim čuje neko neslaganje odma kreće kanonada. Al rođenoj ženici ne sme ni da zucne.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 01:24:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
mob
Samsung GT-S7580
А проблем је јер редара није било.

A kakvih redara, zdravlja ti? Znas lazo, kada se neki javni skup prijavi, dobija se policijska pratnja, a kada se nas xxxxx preko fejsa dogovori da "spontano" dodje, ko treba da dovede redare?

Здравља ми, кад су били протести НДМ БГД, било је редара, који су смиривали тензије везане за људе из Дај патку тати и који су на свако помињање Вучићу педеру викали Чији град? Наш град, ваљда да би се пристојност одржала.
Није било ни озвучења, ни вођа. И врати се на хкј-ов пост.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Na koji post da se vratim?

Umes li da razlikujes prijavljeni skup od neprijavljenog ili jos nisi provalio te termine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 449 450 452 453 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.