Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 347882 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Pevačica Vesna Vukelić Vendi i političar Vojislav Šešelj upoznali su se pre 25 godina,

e kakva je vendi tada bila  Smile seselj je nju izgleda upopastio  Smile
sise joj je one posve razvuko  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
pocela kampanja protiv sekija... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
Ne znam kako je to anti-kapanja kad mu glasacko telo sanja da zavali glavu u Vendine dojke...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ja nisam seseljevac   Smile ali bi zavalio glavu medju njene dojke  Smile ali trezan ne bi sigurno  Smile
doduse..ne mogu garantovati.... Smile Smile Smile po pitanju dojki nisam pouzdan ni trezan  Smile

i nije mi jasno ko i zasto ima nesto protiv njenih dojki  Smile
...............

bit ce to sve zanimljivo....vucic se ne izjasnjava...
a potrebna je rekonstrukcija ustava....
ako bude potrebna ta rekonstrukcija ustava..za putovanje u eu...
imam neki osjecaj da bi novi predsjednik srbije mogao da bude aleksandar vucic  Smile

u tom slucaju ustav ce da bude malo drugaciji..i ovlasti predsjednika ce da se malo rasire na jos neke resore i na neka bitna podrucja.... Smile

ali onda nemam nekog uvjerljivog i ubjedljivog favorita za premijera  Smile

inace pojavila se i neka anketica ..vidio sam sinoc na nekoj televiziji...

ako se ne bi kandidovao aca cicvu...od svih anketiranih ljudova... najvecu podrsku dobio bi dacic.... Smile
posle njega je vuk jeremic...
a posto je vec miljenik zapada..imao bi podrsku i njih....

samo da li se s tim slaze aca vucic ...koji je najbitniji u toj prici...i onaj od koga zavisi ko ce biti predsjednik...
to vec ne znam  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Jelena Milić: Možda se kandidujem za predsednika Srbije

Direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić objavila je na Fejsbuku da ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsednika Srbije.

ako kaže, veruje da više može da otvori vrata na Zapadu nego Vuk Jeremić.

"Da bar u prvom krugu otvorim teme EU-NATO saradnje, odnosa EU prema Rusiji, o tome da ćemo opet ostati na suprotnoj strani istorije. Dakle, teme koje očito foto robot nestranačkog kandidata 'opozicije' nece smeti da otvara", navela je Milićeva.

Ona je istakla da nikad nije bila kandidat, pa ni deo civilnog društva u širem smislu i dodala da joj je veoma smešteno što u REM ima 'predstavnik civilnog društva".

"Umem i mogu da otvorim na političkom Zapadu više vrata nego Vuk Jeremić", istakla je Milićeva i navela da bi na predsedničkim izborima, koji se održavaju sledeće godine, bila "svoj kandidat" i kandidat svojih socioliberalnih ubeđenja.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
Nikolić: Dužan sam narodu još jedan mandat

Nije me promenio predsednički mandat, isto živim, iste želje imam, nije me promenila vlast i ne bi me promenio još jedan mandate, izjavio je ruskoj agenciji Tass predsednik Srbije Tomislav Nikolić koji smatra da je dužan narodu da se kandiduje za predsednika u novom mandate.

Piše: Fonet

Sankt Peterburg 14. oktobar 2016. 21:43

Nikolić: Dužan sam narodu još jedan mandat
Foto: Kabinet predsednika

Nikolić smatra da bi promenio svoj život nabolje i mirnije bi dočekao godine života, ali navodi da postoje zanimanja i životni pozivi u kojima se osoba preda državi I narodu, a ne svojim interesima. Mislim da sam ja dužan svom narodu, rekao je Nikolić. On je naglasio da je Srbija uvek imala zaštnika u Rusiji i da je kada je toj velikoj zemlji bilo teško, tako je bilo i Srbiji, ali i obrnuto – kad je Rusiji bilo dobro, tako je bilo i Srbiji.

Nismo nikada bili svrstani na istok ili zapad i tako je i danas. Imamo izvanredan odnos sa Ruskom Federacijom, ja sam neizmerno zahvalan predsedniku Vladimiru Putnu, rekao je on. Mi smo sarađivali u odbrani interesa Srbije prošle godine makar dva puta. U slučaju rezolucije Velike Britaniej o genocidu u Srebrenici ja sam ga zamolio za nešto što se nerado čini u Savetu bezbednosi. MI smo zaslužili veto, rekao je Nikolić i naveo primer saradnje sa Rusijom o prilikom glasanja u UNESKO o članstvu Kosova u toj organizaciji.

Rusija je igrala veliku ulogu da ubedi svet da se to ne sme dozvoliti, rekao je Nikolić i napomenuo da su Kosovo i Metohija teritorija čiju nezavisnost podržava uglavnom zapadna civilizacija, više u Evropi nego u islamskim zemljama.

One su shvatile na nešto nije u redu i posle jednogodišnje zablude i priznanja mi to više nemamo, jer su videli da Srbija pregovara, želi da se dogovori, ali ne daje svoj deo teritorije dok postoje ovakve Ujedinjene nacije i SB UN i stalnih članica sa pravom veta. Imamo i drugi problem prevare, jer kada sednemo u EU da razgovaramo sa Prištinom i kada se oko nečega ne dogovorimo, oni odu i bilateralno se doovore, pa uđu u neku banku, Olimpijski komitet, ukazao je Nikolić.

Pokušali su da postane deo UNESKO, sledeće godine je opet glasanje. To je prevara, nemoj onda da pregovaraš sa nama... A, opet tamo živi oko 200.000 Srba i jedina sila koja može da ih zaštiti je NATO, rekao je Nikolić. Nikolić je rekao da mu se čini da „neko“ hladi odnose EU i Rusije, što vodi u hladni sukob koji ne za kome je potreban. Nedavno je u posei bio visoki predstavnik EU koji mi je rekao da je zabrinut zbog ruskog uticaja na medije u Srbiji. Rekao sam da ono što se vidi u Srbiji su dva, tri ruska medija i ako bi Rusi hteli da izvrše in9ltraciju, mi bismo morali da isteramo brojne zapadne kompanije, rekao je Nikolić.

Mi se nikada nismo žalili, dodao je Nikolić, što Grk ima dve televizije, jednu američku TV. Čini mi se da neko hladi odnose Rusije i EU, to vodi u hladni sukob koji šteti i Rusiji i EU i ne znam kome to nosi korist, ponovio je Nikolić. Srbiji to donosi dodatne teškoće, mi želimo u EU, okruženi smo njome, prilagoili smo zakonodavstvo i mislimo možemo građanima da omogućimo bolji život u Uniji, ali to možemo i saradnjom sa Ruskom Federacijom, zaključio je Nikolić.

Izvor: Danas

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
mob
Samsung 111111
Debil izgleda da ne kapira da je posluzio svrsi  Smile
Jebote dal je lud  Smile

Pobedio izbore jer je narod hteo da skine onu gnjidu pa kapira sad ce opet  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 49.0.2623.112
Nije Aleksandar bas toliko lud. Bar se nadam da nije.  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Фајгељ најавио кандидатуру за председничке изборе уз слоган којег се СНС највише плаши

Наредне године очекују нас редовни председнички избори у Србији.

До сада су кандидатуру најавили, мање-више очекивано, лидери неколико странака попут др Војислава Шешеља, Ивице Дачића, Бошка Обрадовића, Расима Љајића… Кандидатуру је најавио и актуелни председник Србије Томислав Николић, као и Санда Рашковић Ивић док је била председник ДСС-а.

Међутим, јучерашњи снимак др Андреја Фајгеља, доцента на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, многе је изненадио.

Овај новосадски дисидент, бивши заменик председника „Треће Србије“, бивши директор Културног центра Новог Сада, аутор књиге „После Вучића“ и истакнути патриота и опозиционар најавио је кандидатуру за председничке изборе следеће године уз слоган „Устанак“.

Како је сам истакао, он је кандидат удружења „Српска вертикала“ јер те људи лично познаје и у њихово поштење не сумња, а ако и њих купи Вучић, у шта Фајгељ не верује, борбу за председничку трку наставиће сам.

На снимку је истакао да неће примати никакве донације и да ће кампању највише водити путем интернета и то по принципу „нула динара и један глас“.

Симболично, на 5. октобар, Фајгељ је најавио почетак своје борбе за слободу јер „не може више да чека“.

Погледајте видео на коме др Андреј Фајгељ најављује председничку кандидатуру јер му је „дозлогрдило“:

Да ли су патриоте у Србији добиле свог новог кандидата за кога ће гласати и да ли ће Фајгељ успети да дигне нови српски народни устанак против Вучућевог произдајничког режима, остаје да видимо.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
 Smile

neka tome  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.