Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trinaest godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 18874 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Off otisao da a vi se vracajte na temu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Alcatel 
Milosevic smenjen zbog unutrasnje politike ?
Ne bih rekao.

Inace ne vidim kako pojedine nije sramota da kazu da je bolje kad nije  Smile
Samo da pocnu bombe da padaju..isti kurac kao kad je bio Milosevic bez apsolunte razlike.

A nasli ste sta da poredite  Smile
Drzavu Koja je ratovala deset godina i pod sanskcijama,medjunarodnim pritiscima...i zemljom koja ja je slobodna i pod cvetom demokratije  Smile Bravo majstori  Smile

Ako idete tim putem..Ja mogu da kazem da nam je za vreme DS-a bilo bolje nego pod nacistickom okupacijom.
Bravo za nas.
Milošević je bio loš političar , nije mu valjala ni spoljna ni unutršnja politika. Od njega pa nadalje ne valja ni spoljnja ni unutrašnja politika, jedina razlika je što smo pod protektoratom zapada pa nema ko da nas bombarduje. Inače propadamo i dalje, na nešto drugačiji nači, ali propast je sigurna. S obzirom da smo zableženi u nemačkom notesu, kao sledeći posle Grka i ostalih malih naroda, ne piše nam se dobro. Da li je to moguće izbeći ne znam, jedino mi je sasvim jasno današnji srpski političari nisu sposobni da obezbede Srbiji kakvu takvu samostalnost , niti normalan život. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Milosevic smenjen zbog unutrasnje politike ?
Ne bih rekao.

Inace ne vidim kako pojedine nije sramota da kazu da je bolje kad nije  Smile
Samo da pocnu bombe da padaju..isti kurac kao kad je bio Milosevic bez apsolunte razlike.

A nasli ste sta da poredite  Smile
Drzavu Koja je ratovala deset godina i pod sanskcijama,medjunarodnim pritiscima...i zemljom koja ja je slobodna i pod cvetom demokratije  Smile Bravo majstori  Smile

Ako idete tim putem..Ja mogu da kazem da nam je za vreme DS-a bilo bolje nego pod nacistickom okupacijom.
Bravo za nas.
Milošević je bio loš političar , nije mu valjala ni spoljna ni unutršnja politika. Od njega pa nadalje ne valja ni spoljnja ni unutrašnja politika, jedina razlika je što smo pod protektoratom zapada pa nema ko da nas bombarduje. Inače propadamo i dalje, na nešto drugačiji nači, ali propast je sigurna. S obzirom da smo zableženi u nemačkom notesu, kao sledeći posle Grka i ostalih malih naroda, ne piše nam se dobro. Da li je to moguće izbeći ne znam, jedino mi je sasvim jasno današnji srpski političari nisu sposobni da obezbede Srbiji kakvu takvu samostalnost , niti normalan život. Smile
Stvar je prosta,vratis dug i samostalan si,ali znas kad cemo mi vratiti 24 milijarde?Nikad!To ni moji i tvoji praunuci nece zapamtiti ako uopste budemo postojali do tad...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Pusti..kad bi on znao koliko ljudi su izgubili zivot zbog zlog zapda..ne bi tako nesto ni komentarsiao.
ALi obrazovanje je zatajilo kod njega..Povezi to sa B92 i dobijes coveka kome se dopada zemlja koja je bacila 2 nuklearke,ubijala Vijetnamce,Iracane,Libijce..
Da se divi drzavama koje su spaljivale jevreje u raznoraznim pecima.Gusili ih i trazili nacine za sto jeftinija ubijanja.

Jebiga nekom dzaba i da crtas.
I to sto kazes.  Ja zivim medju njima ovde, ne znaci da ih volim, znam kakvi su u dushi, i od njih covek mora da bezi ko djavo od krsta. Cast izuzecima.
Kakvi su u dusi?
Hladni, okrutni, puni kompleksa superiornosti u svakom pogledu, zaslepljeni i u vecini slucajeva praznih glava.
Zive od danas do sutra, i mrze kada je neko bolji od njih.
Pa zar ti ne rece da ne zivis u Srbiji?

Na temu.
Devedesetih se zivelo mnogo losije nego sto je, realno, moglo da se zivi jer su hiperinflacija, Jezda i Dafina, sverc nafte i cigara, pokradena devizna stednja, razlika izmedju zvanicnog i "crnog" kursa deviza dopusteni da bi se izvlacio novac od naroda i iz drzavnih firmi. To sto su okrajci koji su "preticali" bili dovoljni ovom lakovernom narodu da prezivi govori samo o obimu pljacke.
Kada je prvobitna akumulacija kapitala (citaj - pljacka naroda i drzave) zavrsena, ostali su nam kriminalci-biznismeni koji su za ostalih trinaest godina pokupili i razjebali i sve ostalo. Mnogi od njih su se i sami sjebali jer se nisu prilagodili novom sistemu.
Ratovi i sankcije su bili instrument pljacke a ne posledica bilo cije politike (to se da videti po sadasnjem stanju u bivsim jugoslovenskim republikama koje se ne rezlikuje od naseg).
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pusti..kad bi on znao koliko ljudi su izgubili zivot zbog zlog zapda..ne bi tako nesto ni komentarsiao.
ALi obrazovanje je zatajilo kod njega..Povezi to sa B92 i dobijes coveka kome se dopada zemlja koja je bacila 2 nuklearke,ubijala Vijetnamce,Iracane,Libijce..
Da se divi drzavama koje su spaljivale jevreje u raznoraznim pecima.Gusili ih i trazili nacine za sto jeftinija ubijanja.

Jebiga nekom dzaba i da crtas.
I to sto kazes.  Ja zivim medju njima ovde, ne znaci da ih volim, znam kakvi su u dushi, i od njih covek mora da bezi ko djavo od krsta. Cast izuzecima.
Kakvi su u dusi?
Hladni, okrutni, puni kompleksa superiornosti u svakom pogledu, zaslepljeni i u vecini slucajeva praznih glava.
Zive od danas do sutra, i mrze kada je neko bolji od njih.
Pa zar ti ne rece da ne zivis u Srbiji?

Na temu.
Devedesetih se zivelo mnogo losije nego sto je, realno, moglo da se zivi jer su hiperinflacija, Jezda i Dafina, sverc nafte i cigara, pokradena devizna stednja, razlika izmedju zvanicnog i "crnog" kursa deviza dopusteni da bi se izvlacio novac od naroda i iz drzavnih firmi. To sto su okrajci koji su "preticali" bili dovoljni ovom lakovernom narodu da prezivi govori samo o obimu pljacke.
Kada je prvobitna akumulacija kapitala (citaj - pljacka naroda i drzave) zavrsena, ostali su nam kriminalci-biznismeni koji su za ostalih trinaest godina pokupili i razjebali i sve ostalo. Mnogi od njih su se i sami sjebali jer se nisu prilagodili novom sistemu.
Ratovi i sankcije su bili instrument pljacke a ne posledica bilo cije politike (to se da videti po sadasnjem stanju u bivsim jugoslovenskim republikama koje se ne rezlikuje od naseg).
Tacno, ne zivim trenutno u Srbiji.

To je sve istina sto si naveo, ali to ne menja situaciju sada. Ovo je mozda posledica toga vremena u neku ruku, ali posle pada Milosevica i ono sto je preostalo je otislo netragom.  Znaci da je mafija ostala na vrhu, bez obzira bili oni Socijalisti ili neko drugo politicko opredeljenje.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Milošević je bio loš političar , nije mu valjala ni spoljna ni unutršnja politika.

Milosevic je bio jedan od najinteligentnijih srpskih politicara u zadnje doba, a politika sto ju je vodio bila je dobra samo za opstanak njegove vlasti. Znao je glavonja srpski narod u dusu, znao bi da je vodio pametnu politiku opet bi izgubio izbore ubrzo zbog ovog ili onog, nikad narodu ugoditi...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@RavenDark
Opaska o mestu stanovanja je bila u vezi tvog opisa dusevnog stanja Amerikanaca.
Za ostalo se slazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mi smo proklet narod. Svi narodi svoje velicaju samo mi pljujemo a poseban fetis pljuvanja je pljuvanje po mrtvima.

Sram nas bilo. Bolje nama ne treba, nismo zasluzili. Punkt.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Koga da veličamo,Slobu?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Mi smo proklet narod. Svi narodi svoje velicaju samo mi pljujemo a poseban fetis pljuvanja je pljuvanje po mrtvima.

Sram nas bilo. Bolje nama ne treba, nismo zasluzili. Punkt.
Pa prosvetli nas vise, o svetlosti ovog foruma, koji su to nasi - nasi, a koji to nasi nisu nasi, da znamo koga smemo da pljujemo a koga ne, a sve kako bi blagougodili vasoj svetlosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.