Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio coveka dan posle izlaska iz zatvora  (Pročitano 845 puta)
30. Jun 2015, 17:05:21
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Juče izašao iz zatvora, danas HLADNOKRVNO NASMRT IZBO prvog čoveka na kog je naleteo! (FOTO)

15:37 30. Jun 2015.
Očevidac ove nesreće koja se dogodila jutros, kaže za Telegraf da je Aleksandar B. od ranije poznat kako policiji, tako i psihijatrijskim ustanovama

Aleksandar B. koji je jutros oko 11.25 sati u centru Vrbasa izbo nožem Dragutina V. (62), koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici, od ranije je poznat policiji, saznaje Telegraf.

KRVAVA DRAMA: Izboli se NOŽEVIMA usred dana, naočigled zapanjenih prolaznika! (FOTO)

Naime, on je već lečen u određenim psihijatrijskim ustanovama, a prema rečima jednog meštanina Vrbasa pre godinu ili dve, na autobuskoj stanici je napao dve devojke.

– Pre dve godine je napao dve devojke koje je posekao nožem – priča za Telegraf jedan od očevidaca, koji je upoznat sa ponašanjem Aleksandra B. i dodaje:

- Nisam siguran zbog čega, ali je do juče bio u zatvoru.

Inače, u ovom gradu skoro niko ne zna ko je i čime se bavi Aleksandar B. Zna se samo da je iz Vrbasa…

Podsetimo, danas oko 11.25, Dragutin V. koji je bio zaposlen u Gradskom zelenilu, sedeo je u parku na klupi, kada mu je Aleksandar najverovatnije iz čista mira prišao i devet puta ga kuhinjskim nožem ubo.

(Telegraf.rs)

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Ovo je najbolji primer onoga što sam pričao, koliko je u stvari taj sistem i stav nekih psihologa i kriminiloga, da treba pružati druge šanse i da ne treba biti oštar prema teškim nasilnicima... pogrešan. Čovek je očigledno imao rupu u glavi i pred odlazak u zatvor. Ako oni tada nisu videli da njemu nema pomoći, i da nije sposoban za život u društvu, onda ne znam stvarno šta su njih učili na tim školama. Ne razumem koliko ljudi neko treba da ubije da bi ti pojedini ''stručnjaci'' izneli mišljenje da on nije za slobodan život u društvu.

Kakva pomilovanja, kakvi pregledi, kakve uslovne, druge šanse, lekovi, psihijatri... Takvom mozgu se ne može pomoći. Ali se može pomoći budućim žrtvama tako što će se zatvoriti i izolovati od društva. Surovo ali realno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Sony 
Al' sad pogodi ti koji je od tih stvarno psihopata, a koji nije.. Ne možeš sad sve pozatvarati..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Al' sad pogodi ti koji je od tih stvarno psihopata, a koji nije.. Ne možeš sad sve pozatvarati..
Svaki od njih ima negde u nekoj ludari karton.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125

Kad kažem da ih treba pozatvarati, ja mislim na one koji su već počinili neki težak zločin i pokazali se kao bolesni. Znači ako imamo čoveka koji iz čista mira izbode nekog, ili  maloletnika koji je već sa 10, 11 (oni cigani), 16 godina (pomenuti bockaroš u Čačku)... spreman da ubije i muči samo radi fore... jasno je da sa tim mozgom nešto opasno ne valja i da njega treba staviti pod strogi nadzor odnosno pod katanac u zavisnosti od težine zločina. Jer da mu 'bem mater, pa zato se valjda i uče te škole i fakulteti. Da sutra kad osoba dođe na pregled ili razgovor, da može taj stručnjak da proceni da li ovom treba dati dozvolu, da li onom treba oduzeti starateljstvo da  li ovaj ima rizik da postane šizofreničar, itd... Mislim malo je apsurdno da imamo bezbroj slučajeva u kojima celo selo strepi od nekoga jer zna da je tempirana bomba koja čeka da eksplodira... a onda dođe psiholog/psihijatar i kaže ''mi tu nemožemo ništa dok nekog ne zakolje'' ili ''ja nisam uočio ništa čudno kod njega''. Da ih pita čovek pa za koj su moj onda učili te škole i da pita institucije za koj moj su se praivli zatvori i ludnice ako će svi da šetaju slobodni na uštrb ostatka društva.  Smile

I ovo što kaže Mile, nisu problem samo oni koji su malopre počinili zločin, ili su mali još, pa ne zna čovek šta da očekuje. Nego se ovde redovno dešava da neki ''dugogodišnji štićenik psihijatrijske ustanove'' (čitaj - neki lik koji poseti Lazu jednom u 5 godina a u međuvrenu niko ne zna gde je i šta radi) opet dospe u novine zato što je par pametnjakovića koje boli dupe da rade svoj posao, procenilo da njega treba vratiti među stanovništvo. I svaki put se svi izčuđuju, zamisli šizofreničar se zabarikadirao u stanu, ili zamisli psihopata-ubica opet izbo nekog...  Smile

Ma uostalom... http://forum.burek.com/marka-i-marijanu-majka-je-20-godina-drzala-zatocene-u-kuci-t638255.html
I tako svake godine, po nekoliko puta. Jer neki neće da rade svoj posao kako valja.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2015, 01:00:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ubica je ubica...i sta god srali psiholozi( a psihologija je kurac obicni)  jedina kazna..s kojom moze da se uspostavi garancija da ubica nece ponovo ubiti... ( na slobodi) jeste...dozivotna robija..bez ikakvih mogucnosti za pomilovanje..ili jednostavno smrtna kazna...

pod ubica..ne mislim na ove ubice u saobracaju...vecina ih vise nikad i ne sjedne za volan...

« Poslednja izmena: 01. Jul 2015, 01:16:09 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
LG Nexus 5
jedina kazna..s kojom moze da se uspostavi garancija da ubica nece ponovo ubiti... ( na slobodi) jeste...dozivotna robija..bez ikakvih mogucnosti za pomilovanje..ili jednostavno smrtna kazna...

Upravo ovo. ne smanjujes ovim zlocine, samo garantujes da ovaj sto je uhapsen vise nece ponoviti to sto je uradio.

Ima jedan fini dokumentarac, jedan jako lep zatvor u Rusiji za najokorelije serijske ubice, pedofile i silovatelje. Ima ih 700 i u proseku su ubili po 5 ljudi. Bukvalno ih tretiraju kao stoku. Normalno, neki hjumans rajt voc i slicne debilne organizacije su ostro osudile ovo.

Ok, ukinuta smrtna kazna ali ovo je jos gore od smrtne kazne. U ovakvom zatvoru je smrtna kazna nagrada.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.