Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tri godine provela u kolima ispred škole svog sina  (Pročitano 2792 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Strpljenjem se postiže čudo a i rezultati su dugoročni.

Kaiš je nedostatak strpljenja i argumenata a i rezultat je kratkoročan.

Ova majka jeste požrtvovana a mogla je da ga ostavi kod kuće po predlogu psihologa i vodi svoj posao i život uopšte, a da joj pri tom savest bude potpuno mirna.

Iako frik, pozdrav za kevu  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
HTC m9
ovo bi moj ćale rešio dobrim starim kajišanjem.
1+
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Strpljenjem se postiže čudo a i rezultati su dugoročni.

Ova majka jeste požrtvovana a mogla je da ga ostavi kod kuće po predlogu psihologa i vodi svoj posao i život uopšte, a da joj pri tom savest bude potpuno mirna.

Iako frik, pozdrav za kevu  Smile
mislim,da nisi u pravu.naravno to je samo moje mišljenje i apsolutno ne znači ništa.
Ali,možda nekad i taj "nedostatak" strpljenja ili "argumenata" od dece načini jake i stabilne ljude.
ova majka jeste požrtvovana,Ali,čemu ta požrtvovanost? šta će ta ista majka,kad joj dete krene u srednju školu,fakultet ili se zaposli ili ne daj Bože kakvog rata....smaka sveta!ili šta će ta majka,ako sin prilikom sazrevanja pokupi još koju fobiju?ok.požrtvovanost stoji,ali ne postoji opravdanost za istu.
mene je moj ćale voleo,imao je i neograničeno strpljenja za mene,o argumentima nikad nismo nešto pričali,sem kad sam nešto baronisao,pa su mi nedostajali...taj isti kaiš,koji je toliko puta vršljao po mojoj guzici u meni je učvrstio ono najophodnije vaspitanje,Kućno vaspitanje.
opet,da je otac bio istih ubedjenja kao ta gospodja,okolina u kojoj sam odrastao,nikad to ne bi razumela na način,koji bi mi pomogao,već na način,koji bi izazvao neke druge fobije ili frustracije.
glasam za kajiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
А како су открили ту његову фобију?   Smile

мамa: Устај сине, мораш у школу.
син: Не могу мамице, тако се бојим...
мама: Куууккууу мајки, мајкин син има школофобију.

Медицинске књиге сваке године све дебље и дебље захваљујући фармацеутским мегакомпанијама које само измишљају болести и поремећаје, а онда узимају паре лопатом продајући своје "лијекове".
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12

Smile

Meni je jos vise fascinantno da neko moze tako da podredi ceo svoj zivot tome detetu samo zato sto ono nece da ide u skolu. Blaza verzija svega toga su ona deca koja nece da idu u obdaniste prvih par dana(sto je generalno sasvim normalna pojava, ali moras ga dovoditi konstantno da bi se priviklo) pa onda svaki dan namerno kukaju kako im nesto fali da ne bi isli u isto pa onda brizne majke i ocevi ostave decu kuci i cuvaju ih ili oni ili babe i dede samo zato sto se dete nije priviklo na to obdaniste. A kako da se privikne, kada ga uopste ne daju u isto u nekom kontinuitetu kako bi se priviklo i shvatilo kako to nije nista strasno. Smile

Mislim u redu, svaka joj cast, ali i dalje glasam da je mali jednostavno razmazeno deriste koje je jednostavno histerisalo jer nije bio priviknut na istu. Jednostavnije bi bilo da su ga jednostavno ostavili da histerise par dana pa kada vidi da mu od toga nema nista i da niko ne obraca paznju na to previse pa da mora da ide u tu skolu sam bi to ispravio.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2012, 01:29:10 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

glasam za kajiš.

Pa pazi, kada je čist bezobrazluk u pitanju i neko bahaćenje, i ja sam. Tu samo batina pomaže. Tući dok ne ostanu modre štrafte.

Ali zamisli da ti dete panično izleti iz škole/vrtića, vidno uzrujano a ti još kreneš da ga mlatiš?! To garant ostavlja tragove na psihi a ti možeš da mlatiš do sutra.

Ima dece koja ne prihvataju kolektiv do odredjene godine života, posle se to sve reguliše.
Ja sam recimo bežala iz vrtića pa me niko nije mlatio. Roditelji su našli bolje rešenje. Kada sam krenula u školu, sve je bilo normalno. I sada razmišljam da su me mlatili zato što neću u vrtić, ko zna kakva bih bila u školi kasnije Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat

Ali se terapija da visestruko primeniti  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Проблем за свако решење ;)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung s5260
Ово је тешка ситуација за родитеље..
Никад не могу бити сигурни да ли дете фолира или је стварно, назовимо, "болесно". Такве фобије у медицини постоје. Као да је тешко направити се луд ил' болестан.

Citat

Ово је претеривање.. Smile

Citat
Jednostavnije bi bilo da su ga jednostavno ostavili da histerise par dana pa kada vidi da mu od toga nema nista i da niko ne obraca paznju na to previse pa da mora da ide u tu skolu sam bi to ispravio.

Била сам сведок ове ситуације. Другарица у првом разреду није могла без мајке бити на часу. Чим би ова изашла настао би хаос, плач..Педагог у школи је рекао да је можда фобија или је једноставно њено дете размањено. Та јадна жена, полудела, није знала шта да ради. Плашила се шта ако је стварно болест..Ипак је покушала да игнорише плач. Изашла је с часа и наводно отишла кући. Тако сваки дан.Софија је плакала сваки дан по неких 45 минута, или један школски час.Онда све мање. На крају је престала. У другом полугодишту је сама долазила у школу, пешке, заједно са мном. Ипак није била фобија.  Smile

ovo bi moj ćale rešio dobrim starim kajišanjem.
1+

Каиш није решење, сигурно. Деца се не туку, с децом се разговара. Објасни им се шта могу радити а шта морају као и последице које ће настати ако се то не уради.

Родитељи пусте да им деца скачу по глави до пете-шесте године, размазе их а кад дете узме маха онда је куку-леле.

О теми васпитања могу да се пишу, и пишу се, велике књиге, сигурно с разлогом.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2012, 15:21:33 od jelenac. »
IP sačuvana
social share
''Ја сам неко сасвим обичан, мање битан.. Само једна мала душа на овоме свету.. Али опет, ја сам неко ко је цео свој свет видео у теби.''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Текст каже да се фобија јавила 4-тог дана, дакле, очито га је неки догађај потресао (задиркивање клинаца, нови ауторитет у виду учитеља, било шта...). Тада треба родитељ да се укључи и фино кроз разговор уклони дјететове страхове. Пошто је у питању високо-либерални запад, лакше је све урадити него ударити у срж проблема. На крају крајева, и новине треба да сазнају о херој-мајци која жртвује хектолитре бензина и брдо времена. Свима добро.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2012, 15:35:53 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.