Pozdrav coveci,imam neki stariji lap top asusov,intel r hd graphic 4600 i zadnjih par dana mi treperi slika,medjutim kada povezem sa tv-om onda radi normalno,gube mi se ikonice sa desktopa itd,sta bi mogao problem da bude?
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
E pa sta znam evo jutros upalih i radio je normalno,onda vremenom je opet pocela da mu bledi boja i da treperi,a kada ga povezem sa tv-om onda je na tv-u sve normalno pre hdmi kabla ga povezem,kada iskljucim opet treperi,e sad mozda je do pregrevanja ili taj kabal Restarujem lap top,upali se i nema ikonica,kada odem na this pc(my computer ex) i tamo odem na folder desktop onda mi ih prikaze,a ovako na desktopu nemam nijedne i vremenom se pojave
« Poslednja izmena: 06. Nov 2017, 00:06:36 od czbg94 »
Moguce da je flat kabal, pokusaj sa reinstaliranjem drajvera za tvoju graficku kartu, ja sam isto jedan laptop gledao sam filmove preko njega i prebacim sliku na monitor-tv on razbaca ikone a vratim sliku na racunar sve ok, reinstalirao sam drajvere sve ok.
Najverovatnije ti je flat kabl... ali svakako prvo proveri refresh rate za ekran. Moguće je da se ne podudaraju onaj na tv-u i njegovom ekranu pa ti zato igra slika kada nije povezan na tv. Ako nije to, odnesi ga u servis što pre da ti ne ode još nešto.
Hvala na odgovorima,nosim ga sledece nedelje...sada vise ne treperi sada je skroz sjebana boja,tipa bela boja je plava itd,crvena boja je siva,crna bela i tako u krug,zuta je plava
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.