Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 00:04:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 77173 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Takmičar koji je u sinoćnjem kvizu „Trenutak istine" oborio rekord sa osvojenih 500.000 dinara kaže da nije prevario ženu, već da se samo dopisivao sa drugom i planirao preljubu

Sinoćni učesnik kviza „Trenutak istine" Ivan Lukušić u Čačak je odneo pola milion dinara. Lukušić je priznao da flertuje sa mušterijama u sestrinoj zlatari gde radi, pa čak i da je prevario svoju suprugu. U razgovoru za Press kaže da ga supruga neće zbog toga ostaviti, ali da ni on nju ne bi ako ga prevari.
- Supruga me nije ostavila, a mislim i da neće. I dalje živimo u zdravlju i veselju. Moram da vam objasnim, nisam ja nju bukvalno prevario, jer nisam spavao sa drugom ženom. Samo sam se dopisivao, pregovarao i, možda, planirao da to uradim, ali do seksa nije došlo. Ali znate kakve su žene, one i to računaju u prevaru, šta ja tu mogu. Supruzi sam rekao :"Što bre ne nađeš nekog doktora za švalera. Roditelji su ti već u godinama, a i moji takođe, trebaće nam veza".

Poznaje li vaša supruga neku od žena sa kojima ste planirali prevaru?

- Ne može ona sve da poznaje. Znate kako, 95 odsto mojih mušterija u zlatari su žene, pa sad vidite kako mi je. Ne, naravno da nisam saletao svaku, ali znate onu poslovicu: „Dok kuja ne mahne repom...". Tako i ja, nasmejem se i našalim, pa ako se i ona meni nasmeje, onda krenem da razgovaram. Pa gde prođe-prođe. Inače, stalno nosim burmu, tako da one neudate znaju na čemu su. Nekoj burma smeta, a nekoj ne.

Vlasnica zlatare u kojoj radite je vaša sestra, u kvizu ste priznali da ste je ogovarali i čak da ste je potkradali!?

- Jesam ja pričao o njoj, ali je nisam ogovarao. Ne znam kako je to detektor laži „protumačio". Na poslu sestra i ja imamo potpuno profesionalan odnos, a brat i sestra smo kod kuće. A novac iz kase jesam uzimao i to po potrebi. Uzimao sam da platim piće, ili da se okrpim do kraja meseca, ili da sipam benzin. Nisam vraćao baš tačno, ali je pazar uvek morao da bude „namiren". Nije to potkradanje. Novac sam uzimao od nekog viška koji uvek imamo u radnji, baš za takve situacije.

Kako ćete potrošiti novac koji ste zaradili u kvizu „Trenutak istine"?

- Novac sam namenio sestri i supruzi. Daću im po pola novca da kupe neke bolje automobile, a ove stare neka prodaju. Meni novac ne treba, budući da mi ta cifra ništa ne znači, jer mi ne završava posao. Interni dogovor je bio da stanem na 250.000 dinara, ali kada sam stigao do te sume, a oni nisu počeli da skidaju bubice, nastavio sam dalje. Pomislio sam da teram do miliona, ali sam se uplašio da ću izgubiti sve, pa ko će posle da sluša taštino zvocanje do Čačka.
Goran Bradić: Ispričaću vam kako sam varao ženu ako mi dobro platite

Za samo dvadesetak minuta učešća u „trenutku istine" Goran Bradić iz Trstenika uspeo je da šokira naciju, osvoji 100.000 dinara i nametne pitanje - šta bi tek bilo da nije odlučio da odustane posle prvog kruga.

Naime, on je kroz samo šest pitanja potvrdio da je slabić, da ljubavnicu voli više nego suprugu, da je planirao da se razvede čim deca odrastu, da je nosio odeću muža žene sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, da je imao seks sa ljubavnicom u svom bračnom krevetu dok mu se supruga nalazila u kući i da je svoju decu vodio u posetu ljubavnici...?!

Bradić za Press kaže da ne vidi ništa neobično u svojim priznanjima, i tvrdi da je njegov odnos sa suprugom i dalje sjajan.

- Niko mi ništa ne zamera, pa ni moja žena. Ona je žena 21. veka, a ne neka zastarela baba. A to što su se neki šokirali, samo pokazuje koliko su dvolični. Ja to nisam. Ja sam jednoličan. Pa šta ako sam decu vodio kod ljubavnice? Nisam jedini.

Posle ovakvih priznanja, svi su očekivali da će Goran ići do kraja. On ne želi da objasni zbog čega je odustao, ali kaže mu se učešće nije isplatilo.

- Ma, mogao sam na 100 pitanja da odgovorim, nisam se uplašio. Neću da govorim o tome zašto sam odustao.

Na naše pitanje kako je izveo to da spava sa ljubavnicom u bračnom krevetu dok mu je supruga u kući, Bradić je odgovorio:

- E, ta informacija mora da se plati! Dajte mi neke pare, pa ću vam objasniti.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple 15
Posle zarađenih pola miliona u „Trenutku istine“, Ivan Lakušić iz Čačka otkriva za „Alo!“
Rekao sam ženi da nađe doktora švalera
Četvrtak - 12.03.2009

Ivan Lakušić iz Čačka osvojio je najviše novca dosad u kvizu „Trenutak istine“! Prekinuo je takmičenje posle trećeg kruga, osvojenih pola miliona dinara i kada je priznao da je prevario svoju suprugu, sa kojom ima petomesečnog sina Nikolu.

- Želeo sam odmah na početku braka da prevarim ženu kako posle ne bih morao da joj recitujem onu poslovicu „Ne bilo mi što mi majka misli, već mi bilo što mi misliš ti“ - otkriva na početku razgovora zlatar koji radi u radnji svoje sestre.
On kaže da mu kontakt sa ženskom klijentelom prija te da često flertuje sa svojim mušterijama, a razmenjuje i SMS-ove.
- Moja supruga radi kao farmaceutski tehničar i mogu misliti šta sve ona krije od mene. Možda je rezultat i 2:1, ali ja to ne znam niti želim da znam. Odavno sam joj govorio da nađe doktora švalera jer su nam roditelji ostarili i valja ih lečiti! - kaže Ivan, koji sebe smatra otvorenijim od mnogih ljudi.

To objašnjava i svojim odnosom sa taštom, koja se na njega ne ljuti ni posle priznanja da je ogovara i da bi se rado dokopao njene imovine.
- Moja tašta je laf i veoma je dobronamerna. Mogu sve da joj kažem u lice, pa nema potrebe da je često ogovaram. Jednom sam joj čak pokazao i šipak, doduše u šali. Sto puta je bolja od mog tasta, koji nikako ne prima šalu. Oni su uzorni poljoprivrednici i gaje 80 bikova, a ja kao nesvršeni veterinar im često pomažem i ne stidim se toga jer sam i sam rođen na selu, u Mrčajevcima - kaže ovaj Čačanin, koga komšije rado zapitkuju o detaljima u vezi s njegovim životom.
Ni sestra se ne ljuti na njega, iako nije znala za običaj da ne prijavljuje uzimanje novca iz kase.
- Nisam nikada uzeo veliki novac. Kupio sam jednom majicu jer mi se moja uflekala i nekoliko puta sam uzeo za piće kada nisam imao u džepu.
Nakon snimanja emisije, Ivan je sa sestrom i taštom otišao na večeru, a kada mu bude uplaćen novac, on će ga raspodeliti na suprugu i sestru.

Spavao bi sa taštom

Igrajući se u „Trenutku istine“, postavili smo Ivanu dva bonus pitanja.
- Da li biste spavali sa svojom taštom za 5.000.000 dinara?
- Da! Spavao bih. To su velike pare, a za taj novac bih kupio stan svojoj sestri.
- Da li biste spavali sa zgodnom mušterijom ženskog pola ukoliko bi ona od vas tražila solidan poklon od zlata?
- Da! Rado bih spavao sa lepom devojkom koja mi traži neki skroman poklon. Jedino bih poštovao pravilo zlatara da ne poklanjam iz svoje radnje, već bih joj kupio na drugom mestu!

Žena bila u kući dok je bio sa ljubavnicom

Goran Bradić je takođe sinoć osvojio novac. Doduše, nije to suma koja će mu rešiti životne probleme. Svojih 100.000 dinara je zaradio tako što je priznao da već deset godina aktivno održava seksualne odnose sa ljubavnicom. Vrhunac je bilo priznanje da je sa njom vodio ljubav u svom bračnom krevetu, čak i kada je njegova žena bila u kući! Njegova deca odavno znaju za paralelni život svog oca. Goran je još priznao da je slabić, ali da ipak voli više ljubavnicu od zakonite supruge. Nije želeo da objasni nijedan svoj odgovor, a sluteći kakva ga pitanja tek čekaju, odustao je posle prvog kruga.

D. Popović

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Ivan Lakušić sinoć u kvizu „Trenutak istine”
Tast mi je dosta zamerio
Autor: M. Č. | 12.03.2009. - 05:00

Ivan Lakušić iz Suvog Brega kod Čačka, radnik u zlatari svoje sestre, sinoć je u kvizu „Trenutak istine” priznao da je prevario svoju ženu, da se lažno predstavlja kao vlasnik zlatare, te da je razmišljao o tome kako će uživati na imanju svoje tašte i tasta. Ivan je odustao posle trećeg kruga pitanja i osvojio 500.000 dinara.

Prvo pitanje koje mu je voditeljka Tatjana Vojtehovska postavila bilo je da li misli da mu je tašta dosadna - odgovorio je potvrdno. Potom su usledila pitanja da li je ogovarao sestru, da li se rugao tašti iza leđa, da li misli da je bolji roditelj od svoje supruge, svi odgovori su bili potvrdni. Zatim, voditeljka ga je pitala da li je flertovao sa devojkama na radnom mestu, Ivan je odgovorio sa da.
- Pa… kakav bi ja to muškarac bio da to ne radim? Mislim, mene je žena i upoznala kao takvog. Taj flert, to je sastavni deo mog posla (smeh) - kaže Ivan za „Blic” i ističe da se predstavljao kao vlasnik zlatare samo u situacijama kada je to bilo potrebno, a ne da bi se dopao nekoj devojci.
- Ma ja to kažem jer naiđu neki penzioneri, neki ljudi koji traže neki dobrotvorni prihod i tako te stvari, pa da ne bih petljao sestru u to, ja se predstavim kao vlasnik, da sve to lakše prođe - kaže Ivan i nastavlja pričom o zlatari.
- Moja sestra jeste vlasnik zlatare, ali lokal se vodi na našeg oca, pa smo hteli da se podelimo, njoj lokal, a meni kuća - ističe takmičar „Trenutka istine” i navodi da je uzimao pare iz zlatare da sestra ne zna, ali kaže da je to normalno.
- Pa to je normalno da uzmem. Isto tako ja iz svog džepa izvadim pare za tu kasu, kada na primer nema - kaže Ivan koji je rekao da je zamišljao kako će da uživa na imanju tašte i tasta.

- Ja sam studirao veterinu, ali nažalost nisam je završio. Volim životinje, a kod tasta i tašte na imanju ima devedeset bikova. Ja to volim. Nisam neki kompleksaš, pa da se libim seljačkog života, volim da uđem kod bikova. Osim toga, moja žena je jedinica i neko će morati da brine o njenim roditeljima, a to ću zajedno sa njom biti ja. Znate, moja tašta je otvorena žena, nije se ona naljutila posle toga što sam rekao u kvizu, tast je malo zatvoren i teži čovek - kaže Lakušić koji je kviz završio sa pitanjem da li je prevario svoju ženu. Odgovor je bio potvrdan i tačan.
- Ja sam se prijavio na kviz, a da to niko nije znao. Posle, kada sam video kakva pitanja postoje, pripremio sam ženu. Ona je znala za to. Rekao sam joj: „Daj da to odradim, pa da živimo lepo dalje”. Žena je sve to prihvatila. Sve je to bilo davno. Ona više nema šta da sumnja u mene. Mada, ona sumnja. A takve su žene - kaže Ivan Lakušević koji je osvojio 500.000 dinara u kvizu.
- Meni taj novac ne znači ništa. Terali su me da odustanem još u drugom krugu, na 250.000, ali nisam hteo. Hteo sam da uzmem pet miliona, da pomognem sestri da kupi stan u gradu. A ovako, pola para ću dati ženi, pola sestri, da prodaju stare automobile, pa da zajedno sa ovim parama kupe nove - kaže Ivan Lakušić.

Šokantna priznanja Gorana Bradića
Posle Ivana Lakušića, u stolicu je seo Goran Bradić koji je šokirao prisutne svojim priznanjima da za sebe misli da je slabić, da više voli ljubavnicu nego svoju ženu, da je planirao da ostavi ženu čim mu deca porastu. Goran je takođe priznao da je spavao sa svojim ljubavnicama na bračnom krevetu dok mu je žena bila u drugoj prostoriji. Nakon prvog kruga, Bradić je prekinuo takmičenje i uzeo 100.000 dinara.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ma to sad kao nije prevario zenu, sad se vadi... onda znaci da je zajebao detektor lazi... ma daj...  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson K800i
ma to sad kao nije prevario zenu, sad se vadi... onda znaci da je zajebao detektor lazi... ma daj...  Smile
Sto je inace nemoguce?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Samsung Galaxy S III
Covek najmanje otkrio o sebi a digao najvece pare...  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC CHA CHA
Ma hoce li neko da mi kaze dal' su ovi ljudi normalni? Ljudi se mnoooooogo blamiraju a uzimaju male pare za to.
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 1100
Ma hoce li neko da mi kaze dal' su ovi ljudi normalni? Ljudi se mnoooooogo blamiraju a uzimaju male pare za to.
Или не узму ништа  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
zbog lige sampiona propustih emisiju  Smile bas mogu i da je ne daju u tom terminu!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo
Žena bila u kući dok je bio sa ljubavnicom

Goran Bradić je takođe sinoć osvojio novac. Doduše, nije to suma koja će mu rešiti životne probleme. Svojih 100.000 dinara je zaradio tako što je priznao da već deset godina aktivno održava seksualne odnose sa ljubavnicom. Vrhunac je bilo priznanje da je sa njom vodio ljubav u svom bračnom krevetu, čak i kada je njegova žena bila u kući! Njegova deca odavno znaju za paralelni život svog oca. Goran je još priznao da je slabić, ali da ipak voli više ljubavnicu od zakonite supruge. Nije želeo da objasni nijedan svoj odgovor, a sluteći kakva ga pitanja tek čekaju, odustao je posle prvog kruga.

Šta je ovaj sve priznao za 1000 evra,nije normalan. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 00:04:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.