Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Nov 2025, 18:53:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 80362 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
Ala sjebase ovog tipa za pola miliona,kako me nerviraju sa tim njihovim namestanjima,a vidi se da je tip iskren do jaja,kako bi im jebo mater svima Smile

Ma ne moraju da nemastaju....dovoljno je samo da ti postavi pitanje za koje ni ti nisi siguran koji je odgovor tacan ili pitanje koje je do zla boga dvosmisleno i ne znas kako da odgovoris i da li je odogovr koji si dao uopste tacan....mislim, ne rade na tim pitanjima i na poligrafu veverice, nego psiholozi.
Naravno, sve gore navedeno ne znaci da kviz nije tesko djubre i da ga treba izbegavati u sirokom luku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 1100
Е ал 90% падне на питању за 500 000  Smile

Ма није намештено  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung sgh 240
koliko su pitanja  ...neodgovoriva to je  strashno!
na primer:"Da li se nekad desilo da niste zadovoljili zenu?". Otkud ja znam... MOzda zena glumi orgazam... od x koitusa koje covek ima u zivotu normalno je da nekad..nije uspeo da zadovolji zenu. To nije pitanje za muskarca nego za zene sa kojima je bio! Muskarca treba pitati:"da li vas zena nekada nije zadovoljila?". oZtkuda ja da znam da li sam je zadovoljio...moze da se ssmeska a da u sebi misli koja sexualna nula:(
sasvim je moguce da je ..sve odglumljeno. to je sasvim...moguce... osim toga... kviz je idealan za organizatore...jer mogu uvek da nateraju takmicara na kiks...bilo na prvom , blo na zadnjem...pitanju...
jer..pitanja nisu sa  egzaktnim i opstepoznatim odgovorom...kada je bio kosovski boj?. kako glasi ta i ta teorema? itd. To je nesto sto samo ispitanik zna..a cak i on ne zna sta bi odgovorio na pola pitanja nego kaze, da ili ne ...proizvoljno..."lupi".uvek mogu da kazu vas odgovor je lazan... a ako se ovi usprotive..a ne smeju..jer sigurno dobiju neku kintu za samo ucestvovanje... mogu kazati..poligraf je tako pokazao...>>>ako je pitanje da li ste prevarili zenu?..npr. a ja odgovorim :"Nisam.". ONi kazu :"vas odgovor je lazan.". Moja malenkost im ne mnoze nista...iako sam mozda u pravu...kako da dokazaem da nisam Smile  Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2009, 00:33:25 od sexyfun »
IP sačuvana
social share
Ako vam se ptica posere na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvek kad su vas posrali.
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Па пази поента је да дају таква питања, па неће ваљда "такмичарима" да дају шансу да освоје паре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ko mu je branio da se zaustavi na dvesta pedeset hiljada? Moron!
E, a pazi koji kreteni se bave učiteljskim poslom!
« Poslednja izmena: 19. Mar 2009, 00:31:51 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Učitelj iz Niša propustio pola miliona dinara u „Trenutku istine", ali ne i da javno poruči svojoj supruzi da je njihov brak na rubu provalije!

Slavoljub Živanović, učitelj iz Niša, u sinoćnoj emisiji „Trenutak istine" uspeo je da dogura čak do sedamnaestog pitanja kada je, posle zamene, slagao na pitanje u vezi sa svojim seksualnim maštarijama i tako ostao bez nagrade.

Živanović, koga je jedan iskren odgovor delio od nagrade od 500.000 dinara, u intervjuu za Press kaže da mu ionako primarni motiv za učešće nije bio novac i da se prijavio zato što je želeo da na trenutak pobegne od dosadne svakodnevice:
 Voditeljka je propustila da me pita zašto sam se prijavio u emisiju. Da je to uradila, rekao bih joj da mi materijalni dobitak nije bio bitan koliko mi je bio bitan avanturizam! Ovo je još jedan način da se razbije monotonija svakodnevice - govori svestrani Živanović, koji kaže da je u životu radio svašta, od zanata do učiteljskog poziva.

Ima li u tome i egzibicionizma?

- Naravno! Ne bežim od toga.

Sedamnaesto pitanje zamenjeno je intervencijom nekoga iz vaše „pratnje", u kojoj su bili kum, supruga, ćerka i koleginica iz škole. Pošto je pitanje glasilo: „Da li ste, otkada radite u školi, maštali o seksu s nekom od svojih koleginica?", prva misao gledalaca je da je taster za izmenu pitanja pritisnula vaša koleginica iz škole?

- To jeste logična misao, ali ne i tačna. Taster je pritisnula moja supruga, koja je, kao psiholog, procenila da bih mogao da kažem „ne", a da zapravo mislim „da" zato što je mašta nešto što se teško može kontrolisati i čovek ponekad nije svestan šta mu se dešava u glavi.

Naveli ste, i procenjeno je da niste slagali, da ne verujete da ćete ostati u ovom braku, da je u njemu samo seks dobar i, čak, da vaša supruga kuva odvratno. Da li ste iskoristili šou da supruzi kažete šta mislite o vašem braku?

- Ne, nisam takav. Sve što imam da kažem svojoj supruzi, ja kažem jasno i glasno. Došao sam čak dotle da joj pišem pisma i ostavljam u kući. Ali, ne vredi ništa!

Šta nedostaje vašem braku?

- Ovo je moj drugi brak. Ja sam stabilan i siguran muškarac, i meni treba normalna i obična žena koja neće biti intelektualka ubijena u pojam. Moj usud je takav da mi je prva žena bila decidirana i odsečna žena, a ušavši u drugi brak mislio sam da će ovog puta žena biti „mekša". Međutim, kod nekih žena kada pređu četrdesetu godinu dođe do promene, one tad, što se kaže, „ne j..u više nikog".

Na pitanje da li ste pozvali na kafu muža svoje ljubavnice i slagali ga da nemate ništa s njegovom ženom, odgovorili ste potvrdno. Da li je ta situacija bila opasna po vas?

- To se dogodilo dok sam bio u prvom braku. S tim čovekom razgovarao sam da bih džentlmenski poštedeo njegovu suprugu neprijatnosti koje je mogla da doživi. Nisam se plašio tog čoveka zato što inače, kao majstor karatea, nemam problem te vrste u kontaktima s ljudima.

To je možda bila i medveđa usluga - slagali ste kod pitanja da li imate neke seksualne fantazije za koje se stidite da ih podelite sa svojom ženom?

- To je bio nesporazum! Rekao sam „da" zato što ne znam od kakve bi me to fantazije o seksu sa svojom ženom bilo sramota. Nisam razmišljao o tome da se to pitanje može odnositi i na moje fantazije o seksu sa, recimo, Azijatkinjom, a naravno da bi me bilo sramota da to delim sa suprugom.
Gej iskustva iz mladosti

Odgovorili ste potvrdno na veoma škakljivo pitanje o tome da li ste imali seksualno iskustvo s muškarcem.

- Pitanje je glasilo: „Da li ste imali ikakvo seksualno iskustvo s muškarcem?", a ne da li ste imali seks s muškarcem. Kada je čovek adolescent, dešavaju mu se najrazličitije stvari: priđe vam u parku čičica i sedne na klupu, dođe do pipkanja... Ja za takve stvari u šali kažem da sam bio toliko privlačan mladić da sam se dopadao i muškarcima i ženama!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Tel.Me Your.Number
Učitelj iz Niša propustio pola miliona dinara u „Trenutku istine", ali ne i da javno poruči svojoj supruzi da je njihov brak na rubu provalije!

Slavoljub Živanović, učitelj iz Niša, u sinoćnoj emisiji „Trenutak istine" uspeo je da dogura čak do sedamnaestog pitanja kada je, posle zamene, slagao na pitanje u vezi sa svojim seksualnim maštarijama i tako ostao bez nagrade.

Press Smile

Izvlače iz konteksta i preformulišu u najgore... pa mogu li bar jednom da kažu istinu

a za ovu reč slagao Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
Samsung Galaxy Nexus
ja sam sinoc samo gledao pocetak .. pa sam morao da ucim.. mada i kad imam vremena, ponekad bacim pogled da vidim koliko su umobolna pitanja i kakvi su umobolni odgovori  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Kolege Slavoljuba Živanovića, učitelja u niškoj osnovnoj školi „Sveti Sava", smatraju da je njegovo učešće u kvizu „Trenutak istine" ozbiljna greška i da bi mogao da snosi posledice

Učešće Slavoljuba Živanovića, učitelja u niškoj osnovnoj školi „Sveti Sava", u kvizu „Trenutak istine" nije oduševilo njegove kolege. Stav većine je da onima koji se bave obrazovanjem nije mesto u ovakvim televizijskim emisijama.

Direktor škole Vladimir Kalčić kategorično je odbio da komentariše televizijsku avanturu svog učitelja, ali je njegovo nezadovoljstvo Živanovićevim ponašanjem bilo evidentno. Najblaža u oceni njegovog postupka je školski psiholog Mirjana Radović, koja kaže da je to što je svog kolegu videla u ovoj emisiji nije iznenadilo.

- Slavoljub je takav, ima svoju ličnost, uporan je i zanimljiv, drugačiji, ne uklapa se u stereotipe, ali mislim u pozitivnom smislu. Verno je predstavio sebe, mislim da mu je to bila i namera, osim kada je opisao svoj odnos sa suprugom. Ja sam prijatelj njegove porodice i koleginica njegove supruge i mislim da on uživa u svom braku, te da je slagao kada je rekao drugačije - kaže školski psiholog.
Međutim, Radovićeva je kategorična u stavu da Živanović nije imao šta da traži u kvizu kao što je „Trenutak istine".

- Da me je pre učešća pitao za savet, rekla bih mu da to ne čini jer generalno imam loše mišljenje o takvim emisijama, ali me nije pitao - ističe ona.

Dušan Đorđević, školski pedagog, odbio je da direktno komentariše potez svog kolege, ali je najavio da će se o tome tek govoriti.

- Ne želim da svojim komentarom dam doprinos popularizaciji gluposti. Međutim, kao član Društva učitelja, iniciraću razgovor na temu Živanovićevog postupka. To neće biti suđenje, ali o tome mora da se razgovara - kaže Đorđević.

Slavoljubov nastup u „Trenutku istine" začudio je i Vesnu Spasić, profesora engleskog jezika, koja kaže da obrazovanje i vaspitanje i ovakve emisije nikako ne mogu zajedno.

- Ne znam zašto je pristao da učestvuje u takvoj emisiji. Verovatno je imao razloge, ali ja zaista nisam pristalica takve totalne degradacije ličnosti, uz to i potpuno nepotrebne - ocenjuje Spasićeva.

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Katerina Savić u „Trenutku istine”
Ničeg se ne stidim

Autor: M. Č. | 26.03.2009. - 05:00

Katerina Savić-Krstić, nekadašnja vlasnica striptiz bara u Beogradu, sinoć je u kvizu „Trenutak istine” u trci za pet miliona dinara pred milionskim auditorijumom priznala da je dobila novac za seksualni odnos, da je abortirala a da njen partner to nije znao, kao i to da je stan kupila od zelenašenja, ali i da je dobra u igranju oko šipke. Katerina je osvojila 250.000 dinara.

Na početku kviza, voditeljka Tatjana Vojtehovski pitala je Katerinu „da li je pijanom gostu naplatila više za piće”, „da li bi bila sponzoruša”, svi odgovori su bili potvrdni i sve je bila istina.
- Oko šipke umem da igram zato što sam pre deset godina držala striptiz bar u Beogradu. Tu sam naučila - kaže za „Blic” Katerina i objašnjava kako je dobila novac za seks.
- Bila sam u vezi sa jednim dečkom. On je mnogo bogat, ali ja ga nisam volela. Bila sam s njim samo zbog para. Nije on meni bukvalno platio seks, ali to je u stvari bilo to. Davao mi je pare, ovako, za mene - kaže Katerina i otkriva na koji način je zelenašila te od tih para kupila stan.
- Kada sam držala striptiz bar, imala sam mnogo novca. Mnogima sam pozajmljivala pare, pa su onda posle vraćali sa kamatama i tako sam kupila stan - objašnjava Katerina koja je na pitanje da li je u isti krevet u kojem je bila sa mužem dovela i ljubavnika odgovorila sa „da”.
- Muž i ja smo se razveli, a ja tek posle dovela dečka u taj isti krevet. Meni je ostao krevet, a normalno je da posle imam dečka. Nikada nisam dovela ljubavnika dok sam bila sa mužem - objašnjava učesnica „Trenutka istine” koja je sinoć priznala i da je tajila bivšem mužu abortus.
- Imamo dvoje dece, on više nije hteo da rađam. Taj abortus nije bio prvi, imala sam ja i pre. I da ne bih ponovo prolazila kroz sve priče o tome da nemam više dece, ja sam sama to uradila - kaže Katerina i otkriva zašto se prijavila u kviz.
- Ceo život se nešto laže. Svi lažu. Ja imam šta da kažem i htela sam to da podelim sa svima. Da kaže istinu, a još ako vam neko plati za to, pa šta ćeš više i bolje - kaže Katerina koja je osvojila 250.000 dinara.
- Meni novac nije bitan. Imam pare, ja sam htela da vidim šta je to, šta je ta televizija, taj kviz. Bio mi je izazov - kaže takmičarka.

Goran brzo ispao

Osim Katerine, sinoć je u stolicu prikačenu za detektor laži seo i Goran Pavlović, koji je priznao da je, dok je radio u društvenoj firmi, varao na obračunu putnih naloga, da je kupovao brašno na crno, da ne plaća porez uredno i da je imao seksualni odnos u pekari. U drugom krugu pitanja Goranu je postavljeno pitanje „da li je u poslednjih godinu dana maštao o seksu sa bivšom ženom”, rekao je da nije, i odgovor je bio netačan.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Nov 2025, 18:53:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.231 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.