Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:36:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 76640 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson W800i
Ovo je zlo...Izvlaci iz ljudi ono najgore,stvarno nemam reci kako da opisem ovo prozapadno zlo.Ne mogu da verujem sta sve ljudi rade zbog para...i da su to neke pare,pa da se posle izgube,ali ne,oni dodju,pokupe pola miliona,i nastave da zive kao da se nista nije desilo...sramota...Ovo treba da se sto pre ukine,pa kakvo ce nam sutra biti drustvo?Kakva ce deca biti i kakva ce shvatanja imati posle 2 epizode ovog debilizma?Jebo ih rejting vise...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
jel moze neko da mi postavi link gde mogu da gledam sve ove emisije...na youtube ima samo nesto malo...
hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 3220
 BEOGRAD,  23.04.2009.

PRESS
Intervju, Apolonija Dragićević, učesnica kviza "trenutak istine"
TRENUTAK RAZVODA!

Posle 13 skandaloznih priznanja u „Trenutku istine", frizerku iz Beograda ostavio je suprug od kojeg je tražila da je podrži u šokantnoj emisiji

Frizerka Apolonija Dragićević (35) iz Beograda „nasledila" je u vreloj stolici „Trenutka istine" Zaječarku Kristinu Mla-denović (33) koja je, po principu „bolje vrabac u ruci..." odlučila da ne odgovori na poslednje pitanje, i napusti šou sa 2,5 miliona dinara.

Da bi osvojila novac kojim želi da reši stambeno pitanje, Apolonija, majka dvoje dece, u jučerašnjoj emisiji iskreno je odgovorila na 13 šokantnih pitanja, nakon kojih ju je ostavio suprug!

- Obrukala sam se! Ali, svako čudo za tri dana. Žao mi je što mi se brak rasturio! Žalim i sada već bivšeg muža, jer će ga prozivati. On je agresivan, ne znam kako ću proći! Rekao mi je: „Da sam u emisiji imao pištolj, pucao bih ili u tebe ili u sebe!" Uslovila sam ga da krene sa mnom na snimanje emisije ili ću ga ostaviti. Prihvatio je ucenu.

Pred milionskom publikom, porodicom i suprugom otkrili ste da ste prevarili sadašnjeg partnera. Da li je to bila kap koja je prelila čašu?

- Zna on to. Samo jednom sam to uradila, i to u inat njemu! On je mene varao, pa sam i ja to učinila njemu i rekla mu! Frka je bila žestoka. Odmah posle emisije smo se rastali.

Izjavili ste da je vaš prvi muž bio bolji frajer od sadašnjeg, otkrili ste i da ste ismevali seks sa suprugom, da vam se partner nekad gadi...

- Znao je odgovore na pitanja, ali su mi ih postavili katastrofalnim redosledom, pa je samo loše zvučalo. Da li mi se ponekad gadio? Naravno da jeste. I rođeno dete mi se nekad zgadi.

Potvrdno ste odgovorili i na pitanje da li vas nekad nervira što morate da budete kod kuće sa decom...

- Imam dva sina, volim da vreme provodim sa njima, ali ne preterano. Sad imam ponudu da sa drugaricom idem na more, ali ne mogu sa sinovima. Ako ih ne povedem, biće frke. Zato ću da ostanem kod kuće.

Rekli ste da ste se pokajali što ste brata upoznali sa sadašnjom suprugom, i to u prisustvu njih dvoje!

- Ja svakom kažem u lice šta mislim o njemu, a onda to kažem i ostalima. Lajava sam! Ih, koliko puta sam ja to rekla!

Otkrili ste da stvarate skandale samo da biste privukli pažnju na sebe. Navedite neke primere.

- Što sam starija, sve ih je manje. Nemam vremena, baš sam zauzeta. Recimo, kao klinki bilo mi je dosadno u srednjoj školi, pa sam izmislila da sam trudna. Pravila sam gluposti i dok sam slušala hevi-metal, samo da bih bila u centru pažnje. Poslednji skandal je „Trenutak istine"!   

Razvela se i Snežana Osmanović!

Snežana Osmanović iz Zaječara pre dva meseca u emisiji „pala" je na pitanju da li ostaje u braku samo zato što nema volje da se razvede. Sada za Press otkriva da se ipak razvodi.

- Povod za razvod nisu moji odgovori u „Trenutku istine", već zato što naš brak nema svrhe. On se nikad neće promeniti. Šta je - tu je, idemo dalje. Zajedno smo odlučili da se razvedemo, ovih dana treba da završimo i papirologiju - kaže Snežana za Press.

Izvor:Press

Bilo je samo pitanje vermena....
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Frizerka Apolonija Dragićević (35) iz Beograda „nasledila" je u vreloj stolici „Trenutka istine" Zaječarku Kristinu Mla-denović (33) koja je, po principu „bolje vrabac u ruci..." odlučila da ne odgovori na poslednje pitanje, i napusti šou sa 2,5 miliona dinara.

Da bi osvojila novac kojim želi da reši stambeno pitanje, Apolonija, majka dvoje dece, u jučerašnjoj emisiji iskreno je odgovorila na 13 šokantnih pitanja, nakon kojih ju je ostavio suprug!

- Obrukala sam se! Ali, svako čudo za tri dana. Žao mi je što mi se brak rasturio! Žalim i sada već bivšeg muža, jer će ga prozivati. On je agresivan, ne znam kako ću proći! Rekao mi je: „Da sam u emisiji imao pištolj, pucao bih ili u tebe ili u sebe!" Uslovila sam ga da krene sa mnom na snimanje emisije ili ću ga ostaviti. Prihvatio je ucenu.

Pred milionskom publikom, porodicom i suprugom otkrili ste da ste prevarili sadašnjeg partnera. Da li je to bila kap koja je prelila čašu?

- Zna on to. Samo jednom sam to uradila, i to u inat njemu! On je mene varao, pa sam i ja to učinila njemu i rekla mu! Frka je bila žestoka. Odmah posle emisije smo se rastali.

Izjavili ste da je vaš prvi muž bio bolji frajer od sadašnjeg, otkrili ste i da ste ismevali seks sa suprugom, da vam se partner nekad gadi...

- Znao je odgovore na pitanja, ali su mi ih postavili katastrofalnim redosledom, pa je samo loše zvučalo. Da li mi se ponekad gadio? Naravno da jeste. I rođeno dete mi se nekad zgadi.

Potvrdno ste odgovorili i na pitanje da li vas nekad nervira što morate da budete kod kuće sa decom...

- Imam dva sina, volim da vreme provodim sa njima, ali ne preterano. Sad imam ponudu da sa drugaricom idem na more, ali ne mogu sa sinovima. Ako ih ne povedem, biće frke. Zato ću da ostanem kod kuće.

Rekli ste da ste se pokajali što ste brata upoznali sa sadašnjom suprugom, i to u prisustvu njih dvoje!

- Ja svakom kažem u lice šta mislim o njemu, a onda to kažem i ostalima. Lajava sam! Ih, koliko puta sam ja to rekla!

Otkrili ste da stvarate skandale samo da biste privukli pažnju na sebe. Navedite neke primere.

- Što sam starija, sve ih je manje. Nemam vremena, baš sam zauzeta. Recimo, kao klinki bilo mi je dosadno u srednjoj školi, pa sam izmislila da sam trudna. Pravila sam gluposti i dok sam slušala hevi-metal, samo da bih bila u centru pažnje. Poslednji skandal je „Trenutak istine"!     
Razvela se i Snežana Osmanović!

Snežana Osmanović iz Zaječara pre dva meseca u emisiji „pala" je na pitanju da li ostaje u braku samo zato što nema volje da se razvede. Sada za Press otkriva da se ipak razvodi.

- Povod za razvod nisu moji odgovori u „Trenutku istine", već zato što naš brak nema svrhe. On se nikad neće promeniti. Šta je - tu je, idemo dalje. Zajedno smo odlučili da se razvedemo, ovih dana treba da završimo i papirologiju - kaže Snežana za Press.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
znaci nema link gde ja ovo mogu pogledati:(((((
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ovo je haos Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Da li mi se ponekad gadio? Naravno da jeste. I rođeno dete mi se nekad zgadi.

bože koji idiot...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Ericsson jeste
hahahah apolonija,koje ime...danas u blicu kad sam video legao sam Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia n95
apolonija isla samnom u osnovnu i tada je bila fijuk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 
Pa kad das detetu ime Apolonija naravno da ce da izraste u ovakvog kretena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:36:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.