Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:58:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 76650 puta)
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N73 ME
'ajde da i ja kazem nesto na ovu temu, mada ne verujem da cu reci bilo sta sto vec nije receno:

Emisija je napravljena da bi se zadovoljile najnize ljudske strasti. Cak imaju i neko sokocalo za koje tvrde da je nepogresivo. Pa da je to stvarno tako, koristilo bi se kao racionalno dokazno sredstvo u svakom sudskom postupku  Smile  Po meni su podjednako krivi i oni sto organizuju, i oni sto se prijavljuju, mada na neki nacin razumem te jadnike. Ipak je ovo Balkan, i svi mi mastamo o nekoj lakoj zaradi, samo sto su neki mnogo ekstremniji u tim mastarijama pa ih na ovaj ili onaj nacin sprovedu u delo. Ovo je jos jedna od legalnih manipulacija ljudskim zivotima, a sto je najgore, vecina na to gleda blagonaklono. Parafraziracu Dostojevskog koji u svom delu Ponizeni i Uvredjeni kaze:

Citat
Kad bi samo moglo biti (sto, uostalom, po covjecijoj prirodi nikada ne moze biti), kad bi moglo biti da svaki od nas opise sve sto mu je na dnu duse, ali tako da se ne ustegne prikazati ne samo ono sto se boji kazati, te niposto ne bi rekao svetu, ne samo ono sto se boji kazati svojim najboljim prijateljima, nego cak i ono sto ga je ponekad strah priznati i samom sebi — ta uzvi­tlao bi se na svetu toliki smrad da bismo se svi poceli gusiti.

Vec je poceo da se siri taj smrad, a pitanje je dokle cemo izdrzati u ovom vremenu poljuljanog morala i laznih vrednosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung sgh 240
ne gledam vise "kviz" . jednostavno... poceo je taj ljudski smrad( kako rece dostojevski) da me gushi. Onaj unutrasnji , koji je gori od vonja tela. Posebno sto niko nikad nece uzeti vecu kintu. iz razloga koje sam ranije naveo. na pola pitanja covek jednostavno ne zna kako da odgovori i na ta pitanja pada sigurno.
Procitao sam post sa sadrzajem zadnje emisije. Smatram da je strashno koga sve primaju u vojsku i ko treba ljude u boj da vodi. Smiley 1 Sreca te sam u civilnoj zastiti (sluzio sam civilku).
Ovaj kviz je za Mitrovica pun pogodak. po emisiji da 100 000 dinara u proseku sto je jedna trecina...plate vojtehovske..(mislim da je toliko), gledanost maksimalna...pare idu...ljudi se prijavljuju...
IP sačuvana
social share
Ako vam se ptica posere na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvek kad su vas posrali.
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8GB
Hvatanje žene za vrat, prijetnje vezama i seks s punicom

Malo je koja emisija izazvala toliko burnih reakcija poput "Trenutka Istine". Iako u Srbiji ide tek dva mjeseca, postala je jedna od najgledanijih emisija
rpsku je publiku šokirao prvi natjecatelj, političar Miodrag Milošević koji je u vrućem stolcu priznao da je često hvatao suprugu za vrat, imao brojne ljubavnice, te da je prijetio ljudima političkim vezama.

Osim njega, dvojicu natjecatelja možda čeka i zatvorska kazna nakon priznanja u 'Trenutku Istine'.

Zanimljivo je da je dvadeset dvogodišnji natjecatelj Zoran postao toliko popularan nakon kviza da su mu čak neki i oprostili kockarske dugove. Pogotovo, kada su uvidjeli koliko je daleko spreman ići kako bi se domognuo novca, a također je spreman odnos zet-punica dovesti na jednu sasvim novu razinu.

Prema pisanju bh. medija, kontroverzni TV show će uskoro započeti i u našoj državi, a prava je otkupila PINK BH.

"Kupili smo licencu za kviz i sada je samo pitanje gdje će kviz biti realiziran, u Beogradu ili Sarajevu. Postoji velika šansa da se radi u sarajevskom studiju s našim natjecateljima, ali to još ne znamo, sve je stvar dogovora s vlasnikom licence", kazala je za Avaz Lajla Torlak, glavna i odgovorna urednica Pinka BH.

"Još uvijek nismo dogovorili voditelja. Bit će, naravno, neko iz BiH. Ne vjerujem da će to biti neko od postojećih voditelja Pinka BH, morat ćemo baš nekoga da nađemo. Da li će to biti neki glumac, ni to ne znam, ali svakako da osoba mora imati jak karakter i karizmu. Ja bih osobno voljela da to bude žensko", ističe Torlak.

Izvor:Bljesak
IP sačuvana
social share
ako voleti znaci ziveti...onda voleti tebe znaci ziveti vecno....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Večeras je bilo interesantnih pitanja,neka je uzela 2.500.000,i to nisam gledao od početka,nego kad sam video na ekranu pitanje"Da li ste oralno zadovoljili nepoznatog muškarca" Smile i odgovor-"Da" Smile
A posle je bilo-"Da li ste vaš bivši muž i vi dok ste bili u braku pozivali nekoga da vam se pridruži u sexu",i još jedan odgovor-"Da" Smile.U publici joj sedi keva,hvata se za glavo oće srčka da je strefi he,he,he,idemo dalje,pitanje-"Da li ste imali sex sa bivšim mužom kad je on bio u vezi sa drugom ženom",i,naravno-"Da",bilo je tu posle još nekih pitanja,ne mogu da s esetim,ali kad je uzela tih 2.500.000 dinara,keva koju je par pitanja ranije htela srčka da strefi aplaudira,sva srećna he,he,he a to što joj je ćerka kurvetina,ma nema veze,kupiće novu veš mašinu.Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 22:17:30 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Večeras je bilo interesantnih pitanja,neka je uzela 2.500.000,i to nisam gledao od početka,nego kad sam video na ekranu pitanje"Da li ste oralno zadovoljili nepoznatog muškarca" Smile i odgovor-"Da" Smile
A posle je bilo-"Da li ste vaš bivši muž i vi dok ste bili u braku pozivali nekoga da vam se pridruži u sexu",i još jedan odgovor-"Da" Smile.U publici joj sedi keva,hvata se za glavo oće srčka da je strefi he,he,he,idemo dalje,pitanje-"Da li ste imali sex sa bivšim mužom kad je on bio u vezi sa drugom ženom",i,naravno-"Da",bilo je tu posle još nekih pitanja,ne mogu da s esetim,ali kad je uzela tih 2.500.000 dinara,keva koju je par pitanja ranije htela srčka da strefi aplaudira,sva srećna he,he,he a to što joj je ćerka kurvetina,ma nema veze,kupiće novu veš mašinu.Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Kristina Mladenović (33) iz Zaječara postigla je dosad najveći uspeh u srpskom izdanju emisije „Trenutak istine" - u dve uzastopne emisije iskreno je odgovorila na čak 20 pitanja! Kristina je dosad inkasirala čak 2,5 miliona dinara, a konačna „presuda" poligrafa očekuje se u sledećoj emisiji, kada će nezaposlena Zaječarka imati priliku da postane prvi pobednik „Trenutka istine" u Srbiji i uzme premiju od 5.000.000 dinara!

Pitanja na koja je Kristina iskreno odgovorila bila su veoma škakljiva. Između ostalog, učesnica je priznala da je oralno zadovoljila potpunog neznanca, da su ona i njen bivši suprug pozivali treću osobu da im se pridruži u krevetu... Ipak, najosetljivija pitanja odnosila su se na odnos sa bivšim suprugom. Kristina je priznala da želi da ga prihvati ukoliko on odluči da joj se vrati, kao i da je imala seks s njim iako je on sada u braku s drugom ženom! Ona je rekla da je ne interesuje kakve će posledice proizvesti ovo priznanje.

- Mene uopšte ne zanimaju posledice onoga što sam rekla. Između mog bivšeg supruga i mene desilo se mnogo toga što je dovelo do ovog odnosa u kome smo sada, i neke stvari koje su urađene neće nikada biti ispravljene - rekla je.

Da li doživljavate onda „Trenutak istine" kao priliku da se osvetite?

- Ne, naravno, ja nisam takva osoba.

Naveli ste da ste, dok ste radili kao trgovac, prevarili kupca...

- Dok sam živela sa svojim bivšim suprugom, jedno vreme imali smo i tezgu na kojoj smo prodavali, pored ostalog, i satove. Tu su bili i neki satovi na solarni pogon, koje smo prodavali po tri puta većoj ceni od realne. To je bila relativno bezazlena stvar.

U emisiji je dosad bilo puno govora o vašem seksualnom životu. Pominje se da ste imali oralni seks s neznancima, kao i grupni seks... Da li će vam se ti odgovori odraziti na privatni život?

- Ja nemam šta da krijem pred bilo kim, bilo da je to bivši suprug, publika ili moja porodica. Imam trideset tri godine i odrasla sam osoba.

Priznali ste i da ste lagali da imate završenu srednju školu.

- Sticajem nesrećnih okolnosti nisam završila srednju školu. Kada to čuju poslodavci, ne žele ni da razgovaraju dalje sa mnom. Majka me je posavetovala da kažem da sam je završila, ionako malo ko proverava šta piše u diplomi.

Da li biste ponovo učestvovali u ovakvoj emisiji?

- Ne bih se ponovo prijavila za „Trenutak istine", a u emisiju sam ionako dospela ne znajući kako ona izgleda: samo sam se prijavila! Ne smeta mi to što je moja intima izložena javnosti. Ne bih se, da sam znala ovo što sad znam, prijavila zato što najviše od svega na svetu mrzim sažaljenje - poznanika, porodice, publike u kvizu, bilo koga. Mrzim da budem slaba!

Šta ćete učiniti s novcem ukoliko osvojite glavnu nagradu?

- Ima tu puno „ako"... videćemo šta će biti. U svakom slučaju, potrošila bih na stan. Možda bih dala novac i u humanitarne svrhe!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1100
Стварно ме је некад срамота што сам људско биће..
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Стварно ме је некад срамота што сам људско биће..
Upravo tako...Kad pomislim meni bi frka bila da se prijavim na neki normalan kviz a ne za ovako nesto..Pitam se da li je to hrabrost ili ko zna sta je u pitanju..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson K800i
Ova stvar jos nije ukinuta???
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Tel.Me Your.Number
Čekaj da ih pošaju u zatvore pa posle Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2009, 01:23:46 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:58:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.