Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:42:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li je moguće da bi mogao da se desi?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treći svetski rat  (Pročitano 45888 puta)
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Jeste da me niko nije pitao  Smile ali evo i mog misljenja

Skoro svi znamo da irak i njegova susedna zemlja saudiska arabija, procenjuje se na oko 25% svetskih nalazista nafte.
A onaj ko ima naftu ima ‚‚neogranicen‚‚ izvor energije za svoje potrebe.
A u ostalom moze da diktira cene.

A do III svetskog rata sumnjam da ce doci irak nece popustit jer su tako vaspitani.
A Amerika sumnjam da sme da poce u ‚‚totalni rat‚‚ jer je svet uglavnom vec podeljen mislim drzave koje se drze zajedno i td i tt, jeste ostalo je par drzava koje nisu i tamo i ovamo ali su suvise slabe da bi ih ko sta pitao.

a da zaboravio sam da dodam
Mnogi zaboravljaju da Amerika zemlja doseljnika, znaci narodi iz celog sveta a narod kao americki ne postoji bar ne tada.
A prvi koji su kolonizovali ameriku odnosno taj kontinent su spanci pa  za njima i svi ostali

Tako da se tamo skuplo sa koca i konopca. (ljudi svih nacija i rasa)
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 19:52:57 od Fantom_iz_Nisa »
IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Ma totalno bi glupo bilo da se upotrebi atomsko oružje ali šta znaš kakvih ludaka ima koji bi započeli  Smile Smile
 A usput,pogledajte ovo na šta sam sad naišao: http://www.net.hr/vijesti/page/2007/10/18/0023006.html
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 23:07:47 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Ma totalno bi glupo bilo da se upotrebi atomsko oružje ali šta znaš kakvih ludaka ima koji bi započeli   Smile  Smile  A usput,pogledajte ovo na šta sam sad naišao: http://www.net.hr/vijesti/page/2007/10/18/0023006.html

interesantno  Smile
ali to je samo jedna strana price
mislim da on ovim pokazuje da se plasi III svetskog rata
lepo je to sa njegove strane da ne zeli III svetski rat
ali koje su prave napere to samo on zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Uvek počinje medijskom pripremom javnosti,uvek.
Pre nego što nas je napao Nato-bombardovali su svetsku javnost i pripremali ih na to.Ako krenu o ratovima u medijima znaj da je to priprema za zlo.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Usvakom slucaju nama obicnim smrtnicima ostaje samo da se molimo da do III svetskog rata nece doci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Mi,obični ljudi smo sila koja treba da se osvesti i ujedinjuje a ne kao ovce da sledimo politike podela onih,koji se zavlače u pacovske rupe kada izazivaju rat/ove.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Tako je Taxtexe! Smile kakav III svetski rat je..m im m.... ludu! Smile
Dajte hranu a ne bombe. Mogu umovi da se zaposle i bez rata, avioni da lete i bez rata. Uostalom, kada bi bili jedna planeta, imali bi vosku i avijaciju i svemirsku itd, naravno za ne daj Boze. Ali mislim da ce i tada to polako postati nepotrebno (nadam se barem). Ima posla za avione i druge masine. Evo ako pronadju da se lepo mose koristiti gorivo napravljeno od biljaka (prvi avion je poleteo - vidi na istom ovom forumu) bice i manje zagadjenja. Avioni su super prevozno sredstvo i sigurmo ce se razvijati. Mnoge teritorije su jos nedostupne i nenaseljene sto ne znaci da ne bi mogle biti naseljene na odredjen nacin. Kolike su samo pustinje, tundre i tajge. Pa Rusima je za Sibir avijacija spas. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Lepo razmišljaš ali da bi ljudi delili dobra i znanja,potrebno je odsustvo ega.Nažalost,nema ništa od toga.Političari su kao insekti koji piju krv noću dok spavate.Kao pijavice koje probodu kožu i odmah ubace nešto protiv bola kako bi mogle da piju a da ih domaćin ne oseti...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Ja sam danas spojio 2 + 2 i dobio sam 5...

Dakle ovako:

1) Neki čuveni ruski beli mag je rekao da će do 2012 svi želeti da žive u Srbiji

2) Tarabić je rekao da je čudno to što mi u trećem svetskom ratu nećemo učestvovati, iako će se sve dešavati iznad naših glava.

3) Tarabić je još rekao da će u to vreme izgledati kao da Srba nema u Srbiji... Kao da su svi nestali...

Dakle, po nekoj mojoj proceni, budući da mi nećemo biti u tom ratu, svi će hrliti u našu zemlju...

E sad, još kad bi preživeli 2012...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Borkese bila je ovde i ta tema ("Da li nam se priblizava sudnji dan" ili nesto slicno). Mnogo je teska, a i ova nije daleko. Verovatno zato jer III svetski rat se poistovecuje sa krajem dana tj. armagedonom (toj u stvari iskvareni izgovor za Har Megido - brdo pord pratarog grada Megido-a u Izraelu, gde bi po predanju trebalo da se desi okoncanje svega iili bar da pocne - ima interesantna prica o tome u knjizi "Biblijski kod" - kao, tu bi zapoceo kraj dana tj. kraj sveta, atomski holokaust, armagedon, i to ne slucajno jer se tu u blizini nalazi velika vazduhoplovna baza, etc, etc...) odnosno sa atomskim ratom, jer posle njega niko ne prezivljava.
Mislim da bi to svima trebalo da je jasno: atomski rat se ne prezivljava i tacka! potpuna je besmislica tu traziti mogucnost da ipak neko moze da prezivi itd, a onda krece razrada, ukopavanje u zemlju, ipaljivanje u orbitu - sve nemoguce i neostvarive stvari, jer moramo da disemo vazduh, a on bi bio radioaktivan!!! Gotova diskudsija. O vodi i hrani da ne govorim. nema tih rezervi koje bi dozvolile prezivljavanje, jer bi zagadjenje trajalo i trajalo.

Ono sto je u sadasnjoj situaciji moguce i nista manje opasno je da se svi potuku i bez upotrebe atomskih bombi. I to bi bio opsti haos i pad unazad. Setite se samo bombardovanja koje je trajalo 3 meseca. kako su stvari poprimile drugi oblik. Ujednom trenutku bicikli su bili na visokoj ceni, zatim male plinske boce... i tako da je duze trajalo ko zna posto bi bile namirnice, sapun, najosnovnije stvari. Zamislite da se svuda ratuje. Ekonomija bi se rasprsnula o cas posla (onakva kakva je sada) i svelo bi se na osnovno prezivljavanje i proizvodnju oruzja i municije.

Ma da Vam kazem (moram se izraziti jezikom kakvim se sluzi profanum vulgus): jebo rat, koji god po redu svetski i ne svetski bio. Smile Eto! Smile

Moracu malo da oladim sa ovom temom, pucam psiholoski.
Ce se javim kad malo poodmakne! Smile

« Poslednja izmena: 27. Okt 2007, 03:07:07 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:42:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.