Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:45:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li je moguće da bi mogao da se desi?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treći svetski rat  (Pročitano 46334 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
"Najzanimljivije je to, kume, što nas u tom ratu neće biti..."
                                                         Mitar Tarabić
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ljudi, koliko raznolikosti na jednoj temi. Tek je sad pročitah. Žao mi je što sam je preskočio kad ste počeli. Imao sam obaveza, bio sam odsutan. Uh poče Roma-Sporting. Postovaću kasnije. Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako dođe do rata Irana i SAD, to ne bi i faktički moralo da znači i početak WWIII. Jer sve bi moglo da se sredi konvencionalnim oružijem. Pitanje šta su stvarni i dugoročni američki planovi vezani za taj region i spremnost administracije i odgovarajućih struktura u Vašingtonu da preduzmu nešto konkretno kad je Iran u pitanju. A kakav bi to rat mogao biti? Da se ne zavaravamo, Amerikanci bi ih stukli kao svakog do sada, samo uz veće gubitke(pitanje je samo koliko veće). (zbog usijanih glava na forumu moram da istaknem da nisam ni na čijoj strani a posebno ne na američkoj, samo pokušavam realno da sagledam situaciju)
Rat bi vodili iz vazduha uz korišćenje svih sredstava za protivelektronsku borbu gdje bi svakako imali prednost, kad bi vremenom neutralisali sve što se neutralisati može od iranskog naoružanja, mogli bi zavisno od procjene trenutne situacije da odluče da li da kompletno dotuku Iran ili samo unište njihove industrijske kapacitete i tako ih vrate u kameno doba.
Mada čisto sumnjam da će do toga doći, jer što Amerikanci više odugovlače, to Iran biva sve spremniji, a odlazeća administracija u Vašingtonu ne bi da se pred kraj mandata upušta u akciju gdje bi potencijalni ljudski gubici bili veći nego i u jednom ratu do sada (a sadašnji u Iraku im itekako ne idu na ruku).

Zadnje 3 godine sam proveo u inostranstvu, od toga pola godine u Rimu gdje sam radio praksu u jednom hotelu. U 3-sobnom stanu je živjelo nas 7  stažista. Konkretno u mojoj sobi. Izraelac, Englez muslimanske vjeroispovijesti, veoma religiozan momak, i ja pravoslavni hrišćanin. Nekoliko puta smo se hvatali ovih tema, i samo sam čekao kad će neko eksplodirati od ove dvojice (inače i jedan i drugi su bili mirne naravi, a ja onaj impulsivni balkanac). Najčešća brana preko koje nismo ili bolje reći nisu mogli proći je bilo pitanje Izraela i Palestinaca. Inače rođeni brat blizanac ovog Izraelca je bio do skoro komandant Sajeretove flotile 13, najelitnije izraelske pomorske specijalne jedinice. Sa Izraelcem sam proveo 5 mjeseci, sa Englezom 2 zadnja. Sad zamislite tri religiozna tipa(različitih vjeroispovijesti) u istoj sobi.

@Herros
Nemoj da osuđuješ sve Amerikance jer nisu svi isti. Ima ih svakakvih, kao svuda. Mada mi smo baš specifičan narod koji veoma lako stvara stereotipe i sklon brzom osuđivanju. Kao što neko reče, nisu svi isti već glavnu riječ vodi administracija iz Vašingtona, tajne službe(gdje prednjači CIA) i super moćne kompanije kao Exxon Mobil, koje diktiraju u izvjesnoj mjeri spoljnu politiku SAD(kao što su se neki evropski i britanski mediji spradli sa Blerom koga su nazivali Bušovom pudlicom, isto tako dobro upućeni ljudi u američku strukturu moći nazivaju Buša marionetom pomenute kompanije, koja je ujedno i najjača kompanija na svijetu, a svi možete pretpostaviti čime se pomenuta kompanija bavi Smile).

Još jedna stvar koja me nervira, kad god neka zemlja razvije ili nabav ineki borbeni sistem ona odmah postaje prijetnja regionu i svijetu, dok sa druge strane, kad to urade Amerikanci, odmah to postaje garant mira i sigurnosti za sve "demokratske države i slobodne građane svijeta" Smilešta reći , strašno!!!! Smile Smile Smile
Toliko od mene ovaj put. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Bravo care na realnom vidjenju stvari  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam da li znate. Planira se izgradnja kosmodroma pokraj Smedereva. Smile
Super! Moci cemo da izvozimo obilne kolichine "smederevke" na Mars. Smederevo ce da se razvije i zpoji sa Beogradom - imachemo kosmichki megalopolis. Jedino mi zao onih brezuljaka okolo, grozdja ,sljiva, livada. Ne volem da mi svemirska skalamerija prelaeta dok grickam travku na livadi.
Al, dobro, ne moze se protiv razvoja. Treba samo zastiti malo i prirodu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Ne znam da li znate. Planira se izgradnja kosmodroma pokraj Smedereva. Smile
Super! Moci cemo da izvozimo obilne kolichine "smederevke" na Mars. Smederevo ce da se razvije i zpoji sa Beogradom - imachemo kosmichki megalopolis. Jedino mi zao onih brezuljaka okolo, grozdja ,sljiva, livada. Ne volem da mi svemirska skalamerija prelaeta dok grickam travku na livadi.
Al, dobro, ne moze se protiv razvoja. Treba samo zastiti malo i prirodu. Smile

Pa ako budeš purnjao tu travu umesto grickanja, možda vidiš taj kosmodrom i pre vremena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
...kad god neka zemlja razvije ili nabav ineki borbeni sistem ona odmah postaje prijetnja regionu i svijetu, dok sa druge strane, kad to urade Amerikanci, odmah to postaje garant mira i sigurnosti za sve "demokratske države i slobodne građane svijeta" Smilešta reći ...

Brate, ja kad se ujutro probudim, pa ocu na terasi da zaduhanim jednu uz kavicu, prvo pitam zenu (zbog izlaska na terasu): "A da necemo slucajno ugroziti interese SAD?" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
Bush's World War III 'Solution'......http://www.alternet.org/story/65846/ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Bush's World War III 'Solution'

Svaka cast novinaru, ipak ima neko svestan, normalan i objektivan u USA.
A sto se Busha i njegovog pozivanja na Boga (treba procitati clanak strpljivo) tice, vidi se da taj nije ni prismrdio Bibliji, a kamo li nesto procitao, jer kada Jahve daje Mojsiju 10 zapovedi, izmedju ostalog, kaze:
"Ne uzimaj uazlud imena Jahve, Boga svoga, jer Jahve ne oprasta onome koji uzalud izgovara ime njegovo" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:45:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.331 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.