Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Трећи пут Србије - да ли постоје трећепуташи ?  (Pročitano 12742 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Razmena dobara iz Srbije ide 90% sa Evropom. Hajde kako ces sa Iranom? Brzim prugama Milosevica ili Velje svinjara? Ili makadamom iz Srbije, Bugarske, Turske?
Ili ces da razmenjujes samo komplimente? To ti je kao kad ti se zena krese sa komsijama, a tebi izjavljuje vecnu ljubav. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Не постоји никаква размена добара нас и Јевропе! Јевропа нама продаје своје производе,а ми њој сировине и полупроизводе.На крају та размена нас оставља у дубоком минусу,а онда нам та иста јевропа под одговарајућим захтевима (педери,Тадић на власти, одрицање од Косова и Метохије,реформа школства и здравства,мостови од 170 милиона евра које ће градити њихове фирме, продаја домаћих банака,и нови модел крађе тзв.докапитализација...) даје новац под камату да тај минус санирамо и тако у круг! По чему се онда,положај Србије,разликује од положаја који је имао Вијетнам код Француза или Конго под Белгијаницима?
Запад како га ми знамо(,а који је Гете описао у Фаусту) од Карла Великог,је и-м-п-е-р-и-ј-а-л-и-с-т-и-ч-к-и, ЕУ је само наставак неоколонијализације,али то и ко види,нема где да каже! Колонијалистички запад,је као такав,-ЗАО! Његово зло је sui generis,то је Данилевски знао још пре 150 година,а ми и даље маштамо како ћемо у нашим Пунтима крстарити на крилима ''белог ше(вени)нгена''! То је илузија,као што је илузија и демонократија, људска и животињска права,братсво и јединство,капитализам,технички напредак,бољи животни стандард,слобода...све оно ште се збирно назива-Прогресом!!!! Smile
Зашто је Запад такав? Да ли нам запада жели да помогне? Питајте се да ли Барселона жели да помогне Реалу, Милан-Интеру, Ферари-Мекларену,АМД-Интелу,Ериксон-Нокији,Наки-Адидасу...? Каквог би голмана Црвена Звезда волела да види на голу Партизана? Одличног,доброг... Smile ,него-најгорег!!! Какву власт би Запад волео да види у Србији- најгору! Какав народ би Запад волео да види у Србији- најгоријииии!!!! Колико држава би волео Запад да види,ван себе,на Балкану,Африци,Азији... што више!!!,јер онда не постоји конкуренција између Фијата,Реноа,Фолсвагенва...него између Словачке,Чешке,Румуније,Србије...Египта...Индије... ко ће где и под каквим условима угостити њихове фабричице док онај круг трошења и задуживања не пукне,као мехур од сапунице!!!!
Трговина би ишла пругом Берлин-Багдад...а и свеједно и онако 98% међународног транспорта се врши водом!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Не постоји никаква размена добара нас и Јевропе! Јевропа нама продаје своје производе,а ми њој сировине и полупроизводе.На крају та размена нас оставља у дубоком минусу,а онда нам та иста јевропа под одговарајућим захтевима (педери,Тадић на власти, одрицање од Косова и Метохије,реформа школства и здравства,мостови од 170 милиона евра које ће градити њихове фирме, продаја домаћих банака,и нови модел крађе тзв.докапитализација...) даје новац под камату да тај минус санирамо и тако у круг! По чему се онда,положај Србије,разликује од положаја који је имао Вијетнам код Француза или Конго под Белгијаницима?
Запад како га ми знамо(,а који је Гете описао у Фаусту) од Карла Великог,је и-м-п-е-р-и-ј-а-л-и-с-т-и-ч-к-и, ЕУ је само наставак неоколонијализације,али то и ко види,нема где да каже! Колонијалистички запад,је као такав,-ЗАО! Његово зло је sui generis,то је Данилевски знао још пре 150 година,а ми и даље маштамо како ћемо у нашим Пунтима крстарити на крилима ''белог ше(вени)нгена''! То је илузија,као што је илузија и демонократија, људска и животињска права,братсво и јединство,капитализам,технички напредак,бољи животни стандард,слобода...све оно ште се збирно назива-Прогресом!!!! Smile
Зашто је Запад такав? Да ли нам запада жели да помогне? Питајте се да ли Барселона жели да помогне Реалу, Милан-Интеру, Ферари-Мекларену,АМД-Интелу,Ериксон-Нокији,Наки-Адидасу...? Каквог би голмана Црвена Звезда волела да види на голу Партизана? Одличног,доброг... Smile ,него-најгорег!!! Какву власт би Запад волео да види у Србији- најгору! Какав народ би Запад волео да види у Србији- најгоријииии!!!! Колико држава би волео Запад да види,ван себе,на Балкану,Африци,Азији... што више!!!,јер онда не постоји конкуренција између Фијата,Реноа,Фолсвагенва...него између Словачке,Чешке,Румуније,Србије...Египта...Индије... ко ће где и под каквим условима угостити њихове фабричице док онај круг трошења и задуживања не пукне,као мехур од сапунице!!!!
Трговина би ишла пругом Берлин-Багдад...а и свеједно и онако 98% међународног транспорта се врши водом!
Za to sto prodajes sirovine, je svakako kriv papa i Soros. Nema druge. Cionisti majku vam muslimansku.
Komunizam pociva na krivicu drugih. Ne mogu ti zameriti, kad si do sedme godine dobio taj virus.
Jel si se ikada pitao koliko kosta skolovan covek i zasto ga proterujes? (mi)!

Mi imamo od zemlje sirovine iste koje imaju arapi i rusi. Cak i bolje. da vozis ne moras, da jedes i da se oblacis moras. I sada tu sirovu 'naftu' prodajes zapadu a pri tom sheici iz Beograda i N. Sada treba da uzmu svoj tal za vile ne Dedinju i Vase Stajica.

Zar ne vidis da ti je ceo drustveni zivot proziman staaaaalnim obecanjima? lepeza. Otisli predsednik republike i ministar ekonomije da otvore pogon za 350 radnika. Slike, obecanja, odusevljenje, bombasti izrazi: centar automobilske industrije.
To da se obrate onim drugim 350.000 sirotinje bez posla u celom regionu ni na kraj pameti.

Tvoj se um pogresno postavlja.
Zakljucak? J*cemo papu. kad? Kad dodje kurati rus na tenku. Ne govorim o tebi. Govorim o opstem nivou.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Za to sto prodajes sirovine, je svakako kriv papa i Soros.
Да,да...
Citat
Jel si se ikada pitao koliko kosta skolovan covek i zasto ga proterujes? (mi)!
''Школаовани'' (,а необразовани) људи који би да живе/раде на релацији Торлак-Земун и нигде више... А ако не ту они ће да оду у иноземство...па нек иду! Ништа Ваљево,ништа Сомбор,ништа Лесковац...да не говоримо Прибој,Куршумлија,Неготин.... као да тамо живе губави.... И то су ти ''школовани''... Па такве школе Гејтс је на време напустио....
Citat
Zar ne vidis da ti je ceo drustveni zivot proziman staaaaalnim obecanjima? lepeza. Otisli predsednik republike i ministar ekonomije da otvore pogon za 350 radnika.
Па добро где је Јан Палах...?
Citat
Ne mogu ti zameriti, kad si do sedme godine dobio taj virus.
Не могу ти занемарити кад си рођењем добио тај вирус да си најпаметнији од свију... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230

Не могу ти занемарити кад си рођењем добио тај вирус да си најпаметнији од свију... Smile
Tako je. Dobro si primetio. Hvala.Racunam da je konstatacija a ne kompliment.
Iskustvo se ne racuna?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Zapadu je cilj da zivi dobro i radi stvari koje mu omogucavaju da zivi lepo Wink Dok mi hocemo da zivimo lepo tako sto cemo sa svima da se svadjamo i tako sto cemo da cekamo da nama neko nesto napravii...

Pa zasto vi mislite da bilo ko osim nas treba da ima za cilj da mi zivimo bolje? Zasto mislite da ce neko nama bilo sta da poklanja? Zar mislite da bi se bilo ko drugi ponasao drugacije ? Ja ne mislim! Ja mislim da treba mi sami sebi da pravimo nasu bolju buducnost da mi sami sebi pravimo nacin kako cemo mi da koristimo druge a ne kako ce oni da koriste nas! Mi moramo sami sebi da napravimo ono sto ce da nam koristi niko drugi nam to nece doneti!

Prijatelji su mi I Rusi i Ameri i Kinezi i Pakistanci i Brazilci, Neprijatelji su mi I Rusi I ameri I Kinezi i Pakistanci i Brazilci. Sve u zavisnosti od interesa Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
tako nekako i jeste.....sve se na kraju zasniva na kapitalu tj. novcu........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Kod nas nije tako, kod nas ce uvek pola da kaze a sto oni a druga polovina ce da kaze treba oni pa makar to bilo i lose po nas oni nas nisu bombardovali ili obrnuto u zavisnosti od situacije Smile

U Srbiji nije bitno sta se radi ni kako se radi nego ko radi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Nema tu nikakve sanse da se to popravi. Polako ce se stvarati drzava, donacije za implementaciju zakona i institucija ce koristiti oni koji prihvataju i uce, Kurir ce biti sve skuplji, a od bala se ne zivi.

To je ono sto ja karikiram da ce chedoidima da mesaju najbolje zenske a radikali da mesaju betonjerke. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 18:01:13 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Na koji nacin bi se formirala vlast ako nema parlamentarne demokratije?

osnovna ideja je da vlast vrshe najbolji - aristokratija u pravom smislu te reci .

jasno je da takav sistem iskljucuje i parlamentarnu demokratiju ,ali i monarhiju ili teokratiju .

da bi odredjena osoba stekla pravo da bira i bude vlast mora da se dokaze u sluzbi drzave i naroda ,kao i u lichnim sposobnostima :

- odredjen broj godina u sluzbi drzave (vojnoj ili civilnoj) . pri tome ne mislim na ovu smejuriju od vojnog roka ili josh vecu smejuriju civilnog sluzenja istog  Smile ,vec pravu i zahtevnu sluzbu .

- odredjen nivo inteligencije

- odredjen nivo obrazovanja

- odredjen nivo moralnosti (osobe osudjene za teza krivichna dela ne bi mogle da ucestvuju u procesu)

takva osoba bi imala pravo da bira kadidata za odredjenu funkciju , s tim da bi uslovi za kandidate morali da budu josh stroziji .primera radi ,ako bi neko hteo da vodi sektor finasija u odredjenoj opshtini morao bi da pored svega navedenog ima i dokaz struchnosti u vidu neke vrste drzavnog sertifikata da je dovoljno struchan da obavlja taj posao . to ne bi mogla da bude kao danas kupljena diploma na privatnom fakultetu xyz  Smile. naravno ,propisano bi bilo i odredjeno iskustvo potrebno da se funkcija obavlja ,kao i druge potrebne kvalifikacije.

shto je visha funkcija ,bile bi potrebne vece kvalifikacije i za birache i za one koji su birani . na kraju , za sefa drzave bi moglo da se kandiduje ne vishe od stotinak ljudi , a pravo da ga biraju bi imalo oko deset hiljada.

sami izbori ne bi bili kao danas . ne bi postojala kampanja i glasalo bi se uvek za ime i prezime . svi potrebni podaci o kandidatu bi bili javno dostupni i birachi bi mogli da ih vide . kandidati bi mogli da predstave svoj program ,ali ne na ulici ,pamfletima ili preko medija - vec samo na za to prethodno odredjenim mestima u odredjeno vreme . izabrani kandidat bi snosio lichnu odgovornost za sebe i tim koji radi za njega - birachi bi mogli da ga opozovu u svakom trenutku ako su nezadovoljni njegovim radom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.