Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Трећи пут Србије - да ли постоје трећепуташи ?  (Pročitano 12737 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
skorpi, ako imas Turetov sindrom, ne znaci da moras i da napises to sto opsujes ..  samo malo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Citat
Na koji način bi se formirala vlast ako nema parlamentarne demokratije?
Како да се формира власт? На исти начин како се власт формирала у Србској Црној Гори- Св.Петра Цетињског!
Знчи-Монархија!

А ко ће да постави краља,пошто очигледно не иде да га бирамо?

Али пре монархије-обнављање Племства,а на самом почетку-спознаја истине да сви људи нису рођени исти,да нису подједнако даровани,и да има оних међу нама који су више даровани,па им по Божијем допуштењу припада та патња,да владају другима!

Са болдованим се слажем.Даље,као прво ко ће да постави то племство?Провиђење можда?И то што су рођени даровити,не значи уопште да ће бити способни да владају?Имаш гомилу људи,надарених за ово и оно,а да нису у стању кофер да запакују.И ко каже да ће њихова деца бити даровита?

Још је Лоренц,проучавајући мајмуне,вукове,и друге звери,научно потврдио да ма вођа чопора увек ради у интересу чопора-да заједница преживи,и да се чопор сам ослобађа себичног вође који злоупотребљава привилегиј свог положаја,али да се при томе је борба између вође и претедента увек фер и поштена,ма како сурова била,и да се најчешће завршава предајом(не убиством) слабијег!

Ја бих рекао,да се не могу вући паралеле између људи и животиња.

Citat
Ko bi u takvom društvu trećeg puta bio gospodar nad bogatstvima društva i organizovao prizvodnju neophodnih dobara?
Била би државе која је од Бога! Богатство би служило народу,а не народ да плаћа лажи са РТС-а,да размишља да ли у ушима има једну или обе слушалице док прелази друм,да се гуши у борском диму,или у испарењима Панчева,да народ у Грачаници,Ораховцу,Крагујевцу,Прибоју,Сијеници,Бујановцу...нема шта да једе,а у Бг се баци 40% хране која се купи или још горе да се за симбол Бг проглашава један шиљак(са јасном симболиком) од 120+ милиона евра...Је ли то демократија?Е,па ко је гласао за такву власт,а гладан је и осећа се преварено,да ли има право да поново гласа?Нек се одма набоде на исти,златни шиљак!

Не знам да ли си приметио,да у феудалним друштвама,апсолутно сво богатство завршава у рукама неколицине одабраних.Ти ако би имао за хлеб од 7 дана,и чорбу без меса има да певаш.Мада знам да га бацаш на царску Русију,тако да би вероватно и био срећан са тим.

Citat
Šta bi ljudima bio stimulans da više i bolje rade ako novac ne vlada kao vrednost.
Награда је то што си ''бољи чоек''! Тиме што си бобедио своје телесне и менталне слабости! Тиме што си човек!

Хахаха.И опет хахаха.Знаш кад ће то да буде?Па никад.То има шансе да успе исто као и комунизам.

Не знам да ли си свестан али твој модел је потпуни комунизам,једино што као има Бога.Имаш доживотног председника,племство-партију,и укидање приватне својине,пошто раде из задовољства да развију наше дивно социјалистичко/феудално друштво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Већ сам рекао-племство!
Citat
Даље,као прво ко ће да постави то племство?
Сваком је то јасно-када каже за неког ''тај је добар човек''! Сигурно у својој околини знаш неког таквог,а можда си и сам међу њима! Племић је сваки онај коме је душа племенита,који је својим делом и ликом велик,без обзира на материјално стање!Он може бити и доктор наука(зато се Срби са разлогом диве Пупину,Тесли...) или може бити неписмени сељак из Мачве,Срема,Шумадије или са Старе Планине!
Д'Анунцио је под њих сврставао ''надљуде'':ратнике,песнике,философе...
Citat
Ја бих рекао,да се не могу вући паралеле између људи и животиња.
Не знам,човек је за ове радове добио Нобелову награду!
Citat
Не знам да ли си приметио,да у феудалним друштвама,апсолутно сво богатство завршава у рукама неколицине одабраних.
То је верзија историје после Француске револуције! Колико је она тачна:није тема,али стоји и тога смо сведоци,да у "најдемократискијој" држави САД 45 милиона људи(од укупно 300милиона) нема никаву здрав, заштиту,а чему онда сва та научна достигнућа када човеку нико нема да обради рану која крвари(,а то се знало још у Хомерово доба)
Не није Русија,мој идеал је Црна Гора и Брда! Smile
Citat
Хахаха.И опет хахаха.Знаш кад ће то да буде?Па никад.То има шансе да успе исто као и комунизам.
Нажалост то је тако и онда немамо права да се жалимо!Ако нисмо у стању да будемо људи,нетреба ни да нас буде!
Citat
и укидање приватне својине
Не,оно на шта сам мислио је државна својине:шуме,енергија,војска...као у Јапану,Ј.Кореји...ко год поштено шта стекне,нек му је алал!
Citat
пошто раде из задовољства
Па по тобе су Јапанци највећи комунисти!  Smile Не,они раде,јер што би ми рекли : ''ко ради не боји се глади'', ''где је много приче,мало је рада'' или она најцрња:''ко не воли да ради,да Бог да му о глави радили''
Citat
Имаш доживотног председника
И овде мало грешиш! Стефан Немања је био владар,световна личност, и онда се на крају своје владарске мисије посветио духовном животу и за живота стекао ореол Светог човека! Kако то каже наша Тора:
..."Боже мили, чуда великога!
Куд се ђеде цар-Немање благо,
Седам кула гроша и дуката?"
Ту се деси Немањићу Саво,
Па говори господи хришћанској:
"Ој Бога вам, господо хришћанска!
Не говор'те о мом родитељу,
Не говор'те, не гријеш'те душе:
Није бабо расковао благо
На наџаке, ни на буздоване,
Ни на сабље, ни на бојна копља,
Ни добријем коњма на рахтове;
Већ је бабо потрошио благо
На три славна српска манастира:...
Citat
И ко каже да ће њихова деца бити даровита?
Ретко да од соја настане несој! Када су се некада Срби венчавали,увек се говорили:''Он/она је из добре куће...'' ,а онда је народ отишао врагу па се говри о томе ко је колико (материјално) богат! Како се сој неговао кроз врме? Имаш код Геземана,када је неки Швабо дошао на престолно Цетиње и међу брђанима се представљао као најјачи човек на свету,нико није смео да га изазове,ту се нашао неки 'ерцеговац који га је без по муке савладао; па што га не нападосте питаше брђане;а они Гезмано одговорише у стилу:''а што ако изгубимо,има да навучемо срамоту на часно име и презиме,на све претке,на братство,племе,на целу Црну Гору,и на све Србе од Милоша Косовског до Св.Петра Цетињског''
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 12:13:35 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
skorpi, ako imas Turetov sindrom, ne znaci da moras i da napises to sto opsujes ..  samo malo  Smile

Sta je taj sindrom uradio? Objasni malo tacnije, prvi put cujem.
Ja imam Kasandrin sindrom. Da uvek predvidim sta ce biti, a li da mi niko ne veruje. Smile Smile Smile

Ne znam sto se toliko vrte ovi putevi izmedju zapada i istoka?
Mi sa rusima bismo mogli da imamo toliko korisnu saradnju u veoma sirokim oblastima da je to skoro neograniceno.
Recimo u vidu nuklearne energije, elektricne vuce, sinska vozila, optike i lasera ono od cega bismo mi imali i sta da naucimo i sta da nam bude od obostrane koristi.
Sa nemcima i amerima bismo zajedno mogli da uzmemo dota procesne industrije iz industrije gasa i nafte a u cilju proizvodnjenja polupreparata za dalju obradu.
Nije to neki treci put, vec zelja za razvojem, ali neeeeeeeema ko to da radi.
Nasi ljudi iz vlasti su skoro nepismeni ljudi po tim pitanjima a sta je jos gore, koriste po partijama staaaaaari komunjarski metod, negativne selekcije, poslusnih u mesto sposobnih.
Uz to izgubiti takve sirovine kao sto su radikali, naprednjaci i narodnjaci sa politicke scene, znaci gubitak vlasti, tako da im se daje odgovarajuci medijski prostor za majmunisanje da bi se vlast odrzala.

IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Citat
Већ сам рекао-племство!

Citat
Даље,као прво ко ће да постави то племство?
Сваком је то јасно-када каже за неког ''тај је добар човек''! Сигурно у својој околини знаш неког таквог,а можда си и сам међу њима! Племић је сваки онај коме је душа племенита,који је својим делом и ликом велик,без обзира на материјално стање!Он може бити и доктор наука(зато се Срби са разлогом диве Пупину,Тесли...) или може бити неписмени сељак из Мачве,Срема,Шумадије или са Старе Планине!
Д'Анунцио је под њих сврставао ''надљуде'':ратнике,песнике,философе...

Значи опет народ бира племство,а племство краља.Зар то није демократија?

На страну што тај избор неће бити ништа бољи и праведнији од класичних избора јер ће малверзација бити па бити,то је људска природа.

Citat
Не знам да ли си приметио,да у феудалним друштвама,апсолутно сво богатство завршава у рукама неколицине одабраних.
То је верзија историје после Француске револуције! Колико је она тачна:није тема,али стоји и тога смо сведоци,да у "најдемократискијој" држави САД 45 милиона људи(од укупно 300милиона) нема никаву здрав, заштиту,а чему онда сва та научна достигнућа када човеку нико нема да обради рану која крвари(,а то се знало још у Хомерово доба)
Не није Русија,мој идеал је Црна Гора и Брда! Smile

Данас се живи далеко боље него пре 100,200,500,1000 година.Све остало су намерне обмане људи.

Citat
Нажалост то је тако и онда немамо права да се жалимо!Ако нисмо у стању да будемо људи,нетреба ни да нас буде!

Не сматрам да смо нељуди ако радимо за новац.

Citat
пошто раде из задовољства
Па по тобе су Јапанци највећи комунисти!  Smile Не,они раде,јер што би ми рекли : ''ко ради не боји се глади'', ''где је много приче,мало је рада'' или она најцрња:''ко не воли да ради,да Бог да му о глави радили''

Кад је тај Јапанац почео да ради за долар,а не за чашу пиринча да преживи,за 50 година је постао индустријски најразвијенија земља на свету.

Citat
И ко каже да ће њихова деца бити даровита?
Ретко да од соја настане несој!

Способни родитељи не гарантују способну децу.

Не,оно на шта сам мислио је државна својине:шуме,енергија,војска...као у Јапану,Ј.Кореји...ко год поштено шта стекне,нек му је алал!

Како да стекне,кад нема новца,а раде да би били бољи људи?

И овде мало грешиш! Стефан Немања је био владар,световна личност, и онда се на крају своје владарске мисије посветио духовном животу и за живота стекао ореол Светог човека!

А колико се њих није повукло?
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 14:05:47 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Па фора је што људи у Европи и Русији виде Тита и партију, да се ето изразим твојим речником. Примети како се демократија увела код нас. Распредају се приче о евроспким вредностима и како ми треба да се навикнемо на ово па на оно па како је то у европи нормално а ми заостали и шта ти ја знам. Јесмо ми заостали, али не за Европом, него са сопственим развојем. Не идем ја за Европом, већ сам себи кројим своју судбину у сваком погледу. Исто ти је и код ових што дркају на Русију. Прича се о њима ко да смо рођена браћа и да ће они због тога нама да поклоне све живо како би се ми подигли. Лудница у брлогу овом нашем.
Нема бре европске вредности, има српске. Своје не знаш а оћеш да идеш у Европу и да поштујеш то што они приповедају а ево сад се види да и сами не поштују.

Еврофанатици и мали Руси, тумор Србије. Трећи пут су Срби.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Mrzi me da citam ovo pisanije ima ga previse Smile

Nego moze jedno pitanje koji smo putasi mi sto nas u medjudrzavnim odnosima zanima iskljucivo korist(novcana i politicka) ?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pa to se u nasem jeziku kaze vlast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Па фора је што људи у Европи и Русији виде Тита и партију, да се ето изразим твојим речником. Примети како се демократија увела код нас. Распредају се приче о евроспким вредностима и како ми треба да се навикнемо на ово па на оно па како је то у европи нормално а ми заостали и шта ти ја знам. Јесмо ми заостали, али не за Европом, него са сопственим развојем. Не идем ја за Европом, већ сам себи кројим своју судбину у сваком погледу. Исто ти је и код ових што дркају на Русију. Прича се о њима ко да смо рођена браћа и да ће они због тога нама да поклоне све живо како би се ми подигли. Лудница у брлогу овом нашем.
Нема бре европске вредности, има српске. Своје не знаш а оћеш да идеш у Европу и да поштујеш то што они приповедају а ево сад се види да и сами не поштују.

To je tako. Ali nas malo ima. Evropa i evropske vrednosti su u Srbiji bili temelj srpstva: ne lazi, ne kradi, ne tumaci lazno itd.
Imas to, imas vise od evrope.
Pocnes nesto korisno da radis, da onaj zalogaj i ona krpa sto nosis, budu tvoji, od tvog rada, evo vise od evrope.
Za tu evropu si se selio, trpeo zulum, dizao bune pravio drzavu. Obrenovic je najbolje shvatio evropu i istok.
Istocnjacke glave se seku i prodaju se kao srpske, a od evrope treba dukat. Trgovina. Skole, industrija, rudarstvo. Srpski zalogaj na Beckom stolu je donosio dukate.
Posle dosli Sseljevi radikali 45-e, ve pobili, uselili se u kuce spalili evropu pa kada nije bilo vise pape hajd sad vracaj jeuropu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Данас се живи далеко боље него пре 100,200,500,1000 година.Све остало су намерне обмане људи.
Oдлично,онда!!!! Зашто се онда кука да се лоше живи?
Шта значи живети боље? Да је материјално једино важно,не би богати,пребогати Швицарци дигли против минарета! Маје и Инке су живеле у злату,па су пропале!Ови несретни Арапи у УАЕ су из шатора прешли у ски-центре изграђене у пустињи,па су пропали!Шта ти гарантује да за пет година неће да се врате у те исте шаторе!
Citat
Значи опет народ бира племство,а племство краља.Зар то није демократија?
У демонократији. пет глупака надгласа три паметна човека!
Овде се глупаци не питају!
Шта је рекао један трећепуташ о Монархији:(Мојим легионарима:'' Кроз историју се срећемо са монарсима, који су били добри, неки веома добри, други слаби или чак лоши. Неки су уживали све почасти и љубав свог народа до краја живота, а другима је одрубљена глава. Дакле, нису сви монарси били добри. Међутим, монархија, сама по себи, је увек била добра. Не смемо мешати човека и институцију и извлачити погрешне закључке. И свештеник може да буде лош, али не смемо због тога укидати Цркву и прогонити Бога. Постоје, наравно, лоши монарси, али не можемо се због тога одрећи монархије. И у земљорадњи повремено наиђе лоша година после добре и плодне, или једна добра па две лоше; али ипак нико на свету није због тога престао да се бави пољопривредом.''
Вера у Монархију,је вера у наследно паво,вера у сој који се преноси са колена на колено!
Citat
Кад је тај Јапанац почео да ради за долар,а не за чашу пиринча да преживи,за 50 година је постао индустријски најразвијенија земља на свету.
Smile Каква је разлика! Ти мислиш да Јапанци раде за новац? Не,они раде за себе,за своју жену која се одрекла каријере и посветила деци, за своје пријатеље да не кажу за њега:''види га не радник'',за свог Цара и за свој Јапан!
Citat
А колико се њих није повукло?
Да ли се повукао Немања-јесте!
Да ли у знаш и једног другог јевропског владра који је тако учинио!Мени је то доста!
И Св.Сава се повукао са трона Аријепископије и отишао у испосницу,у оним стенама над Св.Студеницом!
Citat
Nego moze jedno pitanje koji smo putasi mi sto nas u medjudrzavnim odnosima zanima iskljucivo korist(novcana i politicka)
Ви сте Југословени! Мало би сте исток,мало би сте запад! Мало јефтина нафта и гас,а мало жваке и кока-кола,а мало бисте и црвене пасоше ''без мане,што прелазе гране'' да путујете на ''трули'' капиталистички запад!па би сте до Дубровника,па да посетите Мету у Бјеловару и Стипета у Осека,пре него што се видите са Имреом из Бихаћа и Агимом из Пећи,а онда кад се припуца,да ''запалите'' на Запад и одатле глеате како командат ваше касарне из Госпића(са којим сте попили последње војничко пиво) чисти Медачки џеп од Срба који ту живе столећима! 
Citat
To je tako. Ali nas malo ima.
Па има нас колико и Јевреја!  Smile
Citat
Evropa i evropske vrednosti su u Srbiji bili temelj srpstva: ne lazi, ne kradi, ne tumaci lazno
Није Рим опљачкао Венецију, него је Венеција и спалила и опљачкала Рим!
Citat
Obrenovic je najbolje shvatio evropu i istok.
Да,да... хтео је да тргује са свима,мало лево,мало десно,тако су трговали и остали Обреновићи,па их сада нема! Бравар му је само савремена копија!Или Тадић,ајмо сад у несврстане,па у Кину,па мало шенген и тако у круг...као мува без главе...'''умиљато јагње,две мајке сиса...'',а мудри Милош-Броз-Борис и по пет-шест!  Smile
Citat
Да ли је нас,Србе, Русија,било када,засипала обогаћеним уранијумом? Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.