Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Трећи пут Србије - да ли постоје трећепуташи ?  (Pročitano 12782 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
У демонократији. пет глупака надгласа три паметна човека!
Овде се глупаци не питају!
Шта је рекао један трећепуташ о Монархији:(Мојим легионарима:'' Кроз историју се срећемо са монарсима, који су били добри, неки веома добри, други слаби или чак лоши. Неки су уживали све почасти и љубав свог народа до краја живота, а другима је одрубљена глава. Дакле, нису сви монарси били добри. Међутим, монархија, сама по себи, је увек била добра. Не смемо мешати човека и институцију и извлачити погрешне закључке. И свештеник може да буде лош, али не смемо због тога укидати Цркву и прогонити Бога. Постоје, наравно, лоши монарси, али не можемо се због тога одрећи монархије. И у земљорадњи повремено наиђе лоша година после добре и плодне, или једна добра па две лоше; али ипак нико на свету није због тога престао да се бави пољопривредом.''
Вера у Монархију,је вера у наследно паво,вера у сој који се преноси са колена на колено!

Podržavaš nasledno pravo Karadjordjevića na Srpsku krunu?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Podržavaš nasledno pravo Karadjordjevića na Srpsku krunu?
О томе се може расправљати!
Не мислим да сам најбољи да о томе судим!Али ако се их бољи од мене прихвате,сагласан сам! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Ne treba gledati kroz prestolonaslednika vec kroz presto.
Prvo monarh iskljucuje biranje predsednika. Predsednik je uvek 'neciji'. Ma koliko se trudio da bude predsednik svih.
Drugo, monarh predstavlja tradiciju, istoriju.
Trece, same tradicionalne veze se ponovo uspostavljaju na nivou krunisanih glava.
Cetvrto je ugled koju nacija dobija svojom pravom tradicionalnoscu. Nisam monarhista, ali ne vidim nista lose u tome.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Пошто се повела расправа са ким треба да сарађујемо,ево мало и овога:

Осим одбацивања свих међународних уговора које су од 1918. склапале разне противсрпске власти, не признавати спољни дуг земље, осим према Русији. Прекинути све везе са ММФ-ом, Светском банком, Банком за међународна поравнања и прочим институцијама јудео-масонске закулисне власти. Иступити и из УН-а и свих такозваних међународних организација које нису до параван моћних подземних сила. Прекинути све односе са Енглеском, САД и Израелом. Преиспитати односе са сваком од европских земаља посебно али не и са ЕУ, коју ваља игнорисати. При том водити рачуна колико се свака од њих огрешила о нас у последњој нашој несрећи, па тек онда о неким узајамним интересима. Изузетак направити једино код словенских народа, с којима неговати добре односе колико је могуће, без обзира што их воде домаћи одроди и слуге туђина – као и нас до Српске Револуције. Сарадња са Русијом треба да буде на првом месту, те са Пољском, Чешком и Словачком, као и Украјином и Белорусијом, надајући се да ће се две последње поново ујединити са Русијом (то будући најбоље решење и за Чехе и Словаке).

Свим кинеским трговцима отказати гостопримство, макар по цену прекида дипломатских односа с Кином*. Градити односе с Јапаном, не само као тржиштем за нашу храну, већ као државом самосвојног народа, од кога ваља учити како се утврђује сопство.

Изградити добре односе са Ираном, земљом многих нама сродних етничких група. Преко Ирана поправити односе и са другим исламским државама у којима има наших сродника, попут Авганистана и Пакистана. Семитски појас занемарити, осим као потенцијалног непријатеља кога се ваља чувати. Одлучно подржати борбу Курда и Палестинаца, први будући вероватно наши блиски сродници а други нешто даљи (преко пелашког стабла којима припадају Филистеји, непријатељи наших јудејских непријатеља).

извор
Шта мислите о овоме?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Пошто се повела расправа са ким треба да сарађујемо,ево мало и овога:

Осим одбацивања свих међународних уговора које су од 1918. склапале разне противсрпске власти, не признавати спољни дуг земље, осим према Русији. Прекинути све везе са ММФ-ом, Светском банком, Банком за међународна поравнања и прочим институцијама јудео-масонске закулисне власти. Иступити и из УН-а и свих такозваних међународних организација које нису до параван моћних подземних сила. Прекинути све односе са Енглеском, САД и Израелом. Преиспитати односе са сваком од европских земаља посебно али не и са ЕУ, коју ваља игнорисати. При том водити рачуна колико се свака од њих огрешила о нас у последњој нашој несрећи, па тек онда о неким узајамним интересима. Изузетак направити једино код словенских народа, с којима неговати добре односе колико је могуће, без обзира што их воде домаћи одроди и слуге туђина – као и нас до Српске Револуције. Сарадња са Русијом треба да буде на првом месту, те са Пољском, Чешком и Словачком, као и Украјином и Белорусијом, надајући се да ће се две последње поново ујединити са Русијом (то будући најбоље решење и за Чехе и Словаке).

Свим кинеским трговцима отказати гостопримство, макар по цену прекида дипломатских односа с Кином*. Градити односе с Јапаном, не само као тржиштем за нашу храну, већ као државом самосвојног народа, од кога ваља учити како се утврђује сопство.

Изградити добре односе са Ираном, земљом многих нама сродних етничких група. Преко Ирана поправити односе и са другим исламским државама у којима има наших сродника, попут Авганистана и Пакистана. Семитски појас занемарити, осим као потенцијалног непријатеља кога се ваља чувати. Одлучно подржати борбу Курда и Палестинаца, први будући вероватно наши блиски сродници а други нешто даљи (преко пелашког стабла којима припадају Филистеји, непријатељи наших јудејских непријатеља).

извор
Шта мислите о овоме?
ne vidim ciji je izvor, ali to se vec culo.
To je smisljena propaganda partizanske kopiladi, koja ispuzala ispod kamena 45-e i 90-e hoce da podjarmi ceo narod.
Sto bi Kusta rekao Lady Makbeth (neverovatno mi se svidja kvalifikacija).
Najzesca kuhinja koja to propagira ti je stara udba, partizani akademici, srpska Moskva.
Japancima skidam kapu, ali ako ijedan srbin stigne da radi sa Japancima, pakao ce mu biti diznilend.

Japancu naredio komandant da ostane u sumi dok se on ne vrati i covek ostao 25 godina u sumi.
Nasli ga 70-e. Sad ti vidi koji je to mentalni sklop pa se uporedi sa njima.
Gledaj one njhove zabave sa preprekama. Njemu je to, halo bre, zabava. Njegov je zivot prepreka.
Taj ako mu stavis snickers i zivu zmiju, i kazes: zmija je japanska a snickers americki, pojesce zmiju samo da ne zaduzi zemlju.
Hajde bre, ne mogu azijati sa njima da se mere a gde cemo mi?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Да ли је нас,Србе, Русија,било када,засипала обогаћеним уранијумом? Smile
Да ли би у Русији био убијен кад би о тамошњим владарима говорио овако као што говориш против Досманлија? Да.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Да ли би у Русији био убијен кад би о тамошњим владарима говорио овако као што говориш против Досманлија?
Можда-да,а можда и не!
Говорио сам ја много горе против ових пре њих,па поред свих спискова остаход жив!
Знам да би у САД,вероватно,послали SWAT тим!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ko jebe i Ruse i Amerikance i sve ostale Wink Bitni su Srbi  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat

Ako si dobar sa Irancima, ne možeš biti dobar sa Kurdskim separatistima, koji bi da se odcepe od Irana, jer je oko trećina tog zamišljenog Kurdistana današnja teritorija Irana.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Oдлично,онда!!!! Зашто се онда кука да се лоше живи?

Кад је лоше време људи кукају да је лоше.Кад је добро смета им Сунце.Људи увек кукају на нешто.Уосталом,увек може боље.

Шта значи живети боље? Да је материјално једино важно,не би богати,пребогати Швицарци дигли против минарета! Маје и Инке су живеле у злату,па су пропале!Ови несретни Арапи у УАЕ су из шатора прешли у ски-центре изграђене у пустињи,па су пропали!Шта ти гарантује да за пет година неће да се врате у те исте шаторе!

Који Арапи,које Маје шта халуцинираш?На врху се ваљају у злату,остатак је сиротиња.

У демонократији. пет глупака надгласа три паметна човека!
Овде се глупаци не питају!
Шта је рекао један трећепуташ о Монархији:(Мојим легионарима:'' Кроз историју се срећемо са монарсима, који су били добри, неки веома добри, други слаби или чак лоши. Неки су уживали све почасти и љубав свог народа до краја живота, а другима је одрубљена глава. Дакле, нису сви монарси били добри. Међутим, монархија, сама по себи, је увек била добра. Не смемо мешати човека и институцију и извлачити погрешне закључке. И свештеник може да буде лош, али не смемо због тога укидати Цркву и прогонити Бога. Постоје, наравно, лоши монарси, али не можемо се због тога одрећи монархије. И у земљорадњи повремено наиђе лоша година после добре и плодне, или једна добра па две лоше; али ипак нико на свету није због тога престао да се бави пољопривредом.''
Вера у Монархију,је вера у наследно паво,вера у сој који се преноси са колена на колено!

И ја те опет питам ко ће да одлучи ко су ти паметни људи који се питају?Кажеш бира их околина.Па значи опет их бирају глупаци.

Smile Каква је разлика! Ти мислиш да Јапанци раде за новац? Не,они раде за себе,за своју жену која се одрекла каријере и посветила деци, за своје пријатеље да не кажу за њега:''види га не радник'',за свог Цара и за свој Јапан!

Нерадник је спојено.Као друго,сигуран сам да има јако много јапанских жена које се одричу каријере,вероватно зато имају 1.3 деце по жени и најстарији су народ на свету.А кажеш и раде за себе,па него за кога радиш кад примаш плату?Сигурно нећеш да је дајеш Пери,Мики или Лази.

Да ли се повукао Немања-јесте!
Да ли у знаш и једног другог јевропског владра који је тако учинио!Мени је то доста!

Јан Казимир,краљ Пољске.А верујем да  кад би засео за Гугл,нашао бих тону примера.

Изградити добре односе са Ираном, земљом многих нама сродних етничких група. Преко Ирана поправити односе и са другим исламским државама у којима има наших сродника, попут Авганистана и Пакистана. Семитски појас занемарити, осим као потенцијалног непријатеља кога се ваља чувати. Одлучно подржати борбу Курда и Палестинаца, први будући вероватно наши блиски сродници а други нешто даљи (преко пелашког стабла којима припадају Филистеји, непријатељи наших јудејских непријатеља).[/i]

Сродни су нам у пичку материну.Можда пре 3000 година,данас нимало.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.