Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: treba mi prava pomoc i savet ili ode brak:(  (Pročitano 16855 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 
Citat
tražiti pomoć je prvi i ogroman korak,koga se većina užasava. a polse sve može da ide kao pjesma.

Moze, a i ne mora. Ja mislim da tek tada krene nocna mora za razumnog partnera  Smile

Citat
Treba valjano proceniti u ovoj situaciji šta je bolje rešenje, al budite spremni i otvoreni i za jedno i drugo.

Lepo receno.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
šta znam,mislim da ih to ojača,odrastu ..malo grublje i brže,ali odrastu. zajedno Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

strelac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
hvala vam svima na savetima,da probao sam vec da je ostavljam i svasta ali alkohol je jaci(((((((((kad popije nepreza niodcega izmislja vredja ne samo mene vec i moje majku itd..tj majku mi je izvredjala hmmmmmmm jer jednostavno nerazumem zasto je toliko iako nece da prizna ljubomorna na moju bivsu zenu sa kojom i nemam kontakt i napada moju majku da joj je bivsa snaja bolja itd za da je ona alkos i svasta a to moja majka nikad nije rekla i uvek nju podrzi a ne mene,uffffffff pocela je da ide konacno kod doktora ali psiholog i psihijatar joj drze seanse i nedaju jos kod doktora,posle pet sest seansi kod njih prestala je da ide iz razloga da joj je dosadno da svaki drugi dan po sat vremena prica i odgovara na pitanja koja su svaki put ista anjoj nista nekazu i nedaju joj jos doktora sa terapijom,trenutno od sinoc negovorimo jer je napala i majku i mene sa nekim izmisljotinama i napadima oko moje bivse zene danas sam predlozio razvod,kada je konkretno pitam zeli li to ili ne ama nikad nekaze zelim vec uvek citirzm nju; ja tebi nevaljam niti ikome razvedi se posto sam ti unistila zivot; nikada nekaze da ona oce razvod samo kaze ja cu da radim sve sto treba po kuci i gledam decu otici cu kad budem morala a posto sam alkoholicar i dobices decu mene nece ni zapamtiti pa nece patiti ja znam sta cu posle sa sobom,to sto ti mislis da ja neosecam nista prema tebi ti mi nikad nisi ni verovao itd itd....i ja sam bas piko sa zivcima zesce pa se zadnje vreme i derem na nju cim vidim flasu,pogotovu nkad vidim da pije alkohol iz flase,poceo sam malo da pijem za smirenje tablete jer vidim da pucam,poceo sam da tucem ljude uffffff bez razloga,primer pre  par dana covek nije video da sam pre njega u redu u prodavnici nisam imao zivce da se objasnim polomio sam i njega i onoga a nisu krivi,bas pucam a najgore je sto je volim.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 14:28:51 od elizabeta1 »
IP sačuvana
social share
zivot je za.eban ali lep
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
To nije ljubav, to je patologija.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

strelac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mozda,ali volim svoju decu mali su vezani su za oboje i nemogu bez dece,imam  vec jedazn propali brak iz mladosti imam vec sina koji pati i kida se vidim to osecam......i kad ga vidim da zaplace zamnom i da pati umirem  a da i ovo dvoje treba da dozive to isto bilje da me nema.
i da dodam nisu oni trazili da se rode vec mi bolje da ja trpim nego oni,ja bar tako mislim
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 14:39:34 od elizabeta1 »
IP sačuvana
social share
zivot je za.eban ali lep
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
primer pre  par dana covek nije video da sam pre njega u redu u prodavnici nisam imao zivce da se objasnim polomio sam i njega i onoga a nisu krivi,bas pucam a najgore je sto je volim.
I ona i ti kod psihijatra. Tako se jednostavno ne zivi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Izgleda da sam se zajebo..ne treba njoj doktor..Motka njoj treba
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

strelac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
da ja treba da zakazem  mozda i ja gresim negde a neznam ustvari sad gresim sigurno izgubio sam zivce
uf nisam tip koji tuce zene nemoj da shvatis pogresno nisam mlakonja ako bih je tukao to nije brak i nemoze biti nikad vise a nedaj boze znam kakav sam nebi to bilo malo nego u najmanju ruku bar mesed dana bolnice a pposledice posle toga brak zakon ovde bar 5 god zatvora za samar supruge,drugo ipak je to zena nemoze da uzvrati
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 14:47:32 od elizabeta1 »
IP sačuvana
social share
zivot je za.eban ali lep
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Verujem ti..kakvo je vreme doslo..ni rodjenu zenu ne mozes posteno da izbijes ..
Smile Smile

Stvarno nzm sta da ti kazem..situacija je krajnje luda i opicena..Ja nzm gde su ti oci bile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nateraj je da ide kod psihijagtra i ti se uključi i ne dozvoljavaj joj da odustane. ona je odustala jer je lenja da se popravlja. Nemoj joj to dopustiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.363 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.