pozdrav hteo bi da vas zamolim za pomoc u vezi cure . . znamo se dosta dugo oko 3 godine i smuvali smo se pre 4 -5 dana ali mi nije jasno sta da radim s njom jednostavno koju god temu da nadjem da pricam s njom ona odgovori na to kratko i uvek joj je dosadno i stalno cuti i ne samo samnom nego i s drugima jedino ako vam nije problem kazi te mi neki nacin kako da je opustim nasmejem nesto tako sta cure vole nzm . . ja sam sa svim drugim curama ok svaku znam i da nasmejem i da razumem ali ovo je tezak slucaj xD zato molim za pomoc. I ne smaraj te sa glupim odgovorima vec mi lepo odgovorite ili ne odgovaraj te nista unapred hvala
Jel je oduvek bila takva ili samo sada otkad ste se smuvali?
Nemas univerzalni odgovor na to jer moze da bude dosta stvari. Mozda joj je nelagodno zato sto ste se smuvali pa joj treba vremena da se opusti, mozda je jednostavno ocekivala da ce biti drugacije pa nije tako, mozda se jednostavno smuvala sa tobom cisto da se smuva pa joj je sad glupo a mozda je jednostavno nesto drugo muci.
U svakom slucaju popricaj lepo sa njom pa vidi u cemu je stvar. Ispitaj je kako se oseca pa vidi sta ti je ciniti.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
pozdrav hteo bi da vas zamolim za pomoc u vezi cure . . znamo se dosta dugo oko 3 godine i smuvali smo se pre 4 -5 dana ali mi nije jasno sta da radim s njom jednostavno koju god temu da nadjem da pricam s njom ona odgovori na to kratko i uvek joj je dosadno i stalno cuti i ne samo samnom nego i s drugima jedino ako vam nije problem kazi te mi neki nacin kako da je opustim nasmejem nesto tako sta cure vole nzm . . ja sam sa svim drugim curama ok svaku znam i da nasmejem i da razumem ali ovo je tezak slucaj xD zato molim za pomoc. I ne smaraj te sa glupim odgovorima vec mi lepo odgovorite ili ne odgovaraj te nista unapred hvala :)
Hello. Dobrodošli u korisnički servis pdfa Psihologija.
Ako želite da saznate po kom principu žene rade i šta da radite s njima. - Pritisnite taster 1 Ako želite listu šta cure vole... Pritisnite taster 2. Ako želite da se upoznate sa osnovom logike u slučaju da osetite da ona vašoj poruci fali - Pritisnite taster 3 Ako ste se samo malo zbunili prilikom postavljanja teme ne primetivši kontradikcije i nelogičnosti i želite jednostavno da porazgovarate s nekim o tome (baby steps) - Pritisnite taster 4 Ako želite da sa svim drugim curama ne znate da beknete, razumete ili ih nasmejete... osim sa svojom - Pritisnite taster 5 Ako želite da dignete ruke OD svoje cure i osetite da vam je dojadilo njeno ćutanje ili ste skapirali da je nezainteresovana za vas, pre otvaranje nove teme - Press 6 Ako želite da dignete ruke NA svoju curu i osetite da vam je dojadilo njeno ćutanje ili ste skapirali da je nezainteresovana za vas, pre nego što učinite nešto glupo - Pritisnite taster 7 Ako želite da trolujete ovaj deo foruma s jednom porukom i ne dolazeći više nikad - please, fuck off.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...