Da li neko moze da mi uradi header 760x160 da na njemu pise ".::Drustvene igre::."(bez navodnika, ali sa ovom tackom i dvema tackama) i da na slici budu motivi drustvenih igara(karte, coveculjci za ne ljuti se covece, kockice etc.) Hvala unapred.
Kako da iz jedne slike napravim fini prelaz u drugu ili tacnije s' cim? Ranije sam imao neki jednostavan program pomocu koga obelezim tacke prelaza i kao rezultat dobijem fini gif prelaz jedne u drugu sliku. Ako neko ima nesto slicno da predlozi bio bi mu zahvalan,a pomogo bi mi i naziv programa pa bi izguglo
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Da li neko moze da mi pomogne oko redizajna logotipa,molim vas ljudi ja sam ga odradio u AAA Logo 3.10 ali posto je program bio trial nisam mogao da ga snimim nego sam ga slikao pomocu PhotoScape. Hvala svima koji odgovore na temu i pomognu mi