Poz treba mi banner za potpis velicine 400x160 sa natpisom FragNation ... Forum je vezan za Online igricu counter-strike(pucacina iz 1. lica) , pa ako neko ima ideju i volje neka napravi nesto .. Hvala
I spent my whole childhood growing...what a waste!
Zodijak
Pol
Windows XP
Opera 9.64
Nokia N95 8GB
Nisam znao gde da pitam,pa ajde ovde..... trebaju mi templatesi za photoshop,glave fudbalera bez face,pa samo svoju facu da ubacim.... pogledajte na fejsbuku aplikaciju Fudbaliziraj Se,mnogo je dobro,ali ima samo par likova,nije od pravih fudbalera napravljeno,kao iz 70ih je,haha jos se smejem kako sam ispao....
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poz treba mi banner za potpis velicine 400x160 sa natpisom FragNation ... Forum je vezan za Online igricu counter-strike(pucacina iz 1. lica) , pa ako neko ima ideju i volje neka napravi nesto .. Hvala
Evo ovako... Prvo pitaš u štampariji koje veličine je taj flajer i gde su prelomi. To je obostrana štampa i taj flajer se konkretno prelama na tri jednaka dela. Faktički treba ti samo informacija veličine papira. Otvoriš flajer skroz, pogledaš kako je urađena jedna strana, kako druga i tako radiš u PS-u, tj. imaš dva dokumenta koja posebno treba da odradiš - spoljašna strana(kada je flajer sklopljen) i unutrašnja strana(kada je flajer skroz otvoren). Posle se samo savije i onda izgleda tako. Sve je stvar kako ćeš to zamisliti u glavi. Gledaj da tekst radiš u Corel-u ili Illustrator-u.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2009, 23:02:07 od Eva Jolie »