Ja sam ipokusao neke moje slike da prebacim ovako ali mi ne ide. Ja sam sliku samo prebacio u PNG format,ali nece. Moze li neko objasnjenje kako oo da odradim sa mojim slikama.
Ne znam da li sam pogodio temu, ali ajde da probam, pa ako nisam vi me uputite gde treba. Dakle treba da dizajniram nekim prijateljima vizit karte za ginekolosku ordinaciju. Posto to nikada nisam radio, nesto sam se malo rapistivao oko formata i ostalih stvari i mislim da sam donekle ukapirao. Onos to mi treba je da me uputite gde mogu da pronadjem neke adekvatne slike, da nisu 50x50 px koje bih mogao da upotrebim kao pozadinu. Trazio sam po netu, ali sve sto sam nasao su neke male i neupotrebljie slicice, ili neke koje se placaju. Ima li negde neka baza ili sta vec slika koje bih mogao da upotrbim za ovu namenu, a da su besplatne? Takodje ako neko ima neki savet u vezi izrade vizit karti, voleo bih da cujem. Cak sta vise ako neko nema pametnija posla i zeli da mi pomogne u izradi, takodje bih bio veoma srecan zbog toga.