Pozdrav! Imam malu molbu. Treba mi logo. E sad, da izgleda kao ovaj na slici (sry za rezoluciju) - slično, plave boje, neka bude od vise pomešanih nijansi. Takođe i jedan crni. Neka na jednom kraju bude malo izuvijen, kao neka spirala, ali ne mnogo. Dimenzija 100x100 piksela. i Da nema pozadinu - tj da ne bude bela već providna. Hvala unapred!
lijep pozdraw svima,ja sam stariji clan ali ovo mi je prva tema na koju pisem :D stvarno bih zamolio nekoga ako moze da mi pomogne napraviti banner velicine 1000x400,naime o cem se radi admin sam jednog gamer foruma nista posebno igramo igru swat4 i imamo svoj klan i novi forum,medjutim niko od nas ne razumije izradu nekog efektnog bannera pa vas molim za pomoc znaci klan se zove snake eyes clan i trebala bi kao biti nesto na tu temu i da je natpis klana u tome,stvarno se zahvaljujem unaprijed svima koj mogu i nemogu pomoci,sry na dugom postu,pozdraw newbie :wave:
ps. podloga ako moze da bude crna zbog foruma kako bi se slika stopila ako treba mogu poslati i neke slike da pomognem barem nekako. . . :D
jao al moram i da spomenem ovo za kladionicu,pakiman svaka cast predobro! :D :D
« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 00:14:11 od frkija »
stvarno nemogu skuzit kako se salje pm ovdje. . zamolio bi pakimana ili nekog da mi pomogne sa ovim bannerom ako moze,hvala jos jednom i lijep pozdraw. :D :D