Pozz ljudi. Odusevio sam se kada sam pronasao ovu temu jer ovo je pravo mesto za mene i slicne meni koji imaju ideju ali jednostavno nemaju talenat za ove stvari. Meni je potreban logo za forum i ja cu sada probati da objasnim sta sam zamislio a ako ima neko da mi pomogne unapred zahvaljujem. Evo ovako:
Kao prvo dimenzije negde oko 650x150 uz naravno moguca odstupanja.
Sto se tice boje nemam nekih posebnih zahteva jer da imam talenat za ovo verovatno bih sam uradio. Znaci ako neko bude pokusao da uradi, pogledace forum i sam odabrati koja bi se to boja najbolje uklopila. A forum mozete videti u mom profilu.
Ime foruma mozete videti na starom logo-u da se ne reklamiram sada.
Ja sam zamislio da to u levom uglu bude kao neki klasican logo, grb foruma koji ce ciniti pocetna slova iz imena, B T F.
U drugom delu puno ime foruma a u donjem desnom uglu slogan: Sve za online kladjenje
E sada, posto se forum bavi sportom, online kladjenjem i bonusima tj. besplatnim novcem za igrace online kladionica logo bi treba da sadrzi i nekom fudbalera ili jos bolje sportske rekvizite, novac i klasicne znakove kladjenja 1X2.
Nadam se da nisam preterao sa zahtevima. Hteo sam samo sto bolje da opisem ideju koju imam za ovaj logo. Jos jednom kazem ako neko moze da uradi bio bih mu zahvalan, ako ne opet hvala svima. pozz i ako je potrebna jos neka informacija slobodno mi se javite na pm ili ovde u temi.
Моје су небо везали жицом/По моме мозгу цртају шеме/Желе још једну копију своју/Да њоме врате нестало време/Ал' не дам своје ја идеале/И јешћу снове уместо хлеба/Ја своју срећу носим са собом/Она је парче слободног неба
ili ako je moguce ona ovoj
dimenzije 760px x 190px Hvala ]
« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 19:24:25 od Joca_jox »
nadam se da pakiman nece ovo svatiti kradjom .. ne verujem da ce mnogo pomoci ... ne mogu da se setim preko cega sam ranije resizeovao tacno onako kako hocu ... ali ako moze da ti pomogne evo ... pa vidi dalje sam ili da sacekas nekog jos .. ovo je 760x570
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)