Pozz ljudi. Odusevio sam se kada sam pronasao ovu temu jer ovo je pravo mesto za mene i slicne meni koji imaju ideju ali jednostavno nemaju talenat za ove stvari. Meni je potreban logo za forum i ja cu sada probati da objasnim sta sam zamislio a ako ima neko da mi pomogne unapred zahvaljujem. Evo ovako:
Kao prvo dimenzije negde oko 650x150 uz naravno moguca odstupanja.
Sto se tice boje nemam nekih posebnih zahteva jer da imam talenat za ovo verovatno bih sam uradio. Znaci ako neko bude pokusao da uradi, pogledace forum i sam odabrati koja bi se to boja najbolje uklopila. A forum mozete videti u mom profilu.
Ime foruma mozete videti na starom logo-u da se ne reklamiram sada.
Ja sam zamislio da to u levom uglu bude kao neki klasican logo, grb foruma koji ce ciniti pocetna slova iz imena, B T F.
U drugom delu puno ime foruma a u donjem desnom uglu slogan: Sve za online kladjenje
E sada, posto se forum bavi sportom, online kladjenjem i bonusima tj. besplatnim novcem za igrace online kladionica logo bi treba da sadrzi i nekom fudbalera ili jos bolje sportske rekvizite, novac i klasicne znakove kladjenja 1X2.
Nadam se da nisam preterao sa zahtevima. Hteo sam samo sto bolje da opisem ideju koju imam za ovaj logo. Jos jednom kazem ako neko moze da uradi bio bih mu zahvalan, ako ne opet hvala svima. pozz i ako je potrebna jos neka informacija slobodno mi se javite na pm ili ovde u temi.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2008, 04:24:02 od pakiman »
@pakiman Paki umes ti to dobro da radis.Video sam kako radis ostale banere pa ne vidim zasto ne bi umeo i meni ovo da uradis.Problem je u tome sto ja ne umem da ti objasnim sta hocu.Ne mora tekst da bude toliko siroka a moze i da bude iza tih zica.
A ako ne tako mozes li da napravis da bude tekst na nebu a taj tekst nekako obmotan zicoma.Ili uradi netso po svojoj volji ali tako da ukazuje na promlem zivota pod zicom.Mislim na ljude na KiM da ti bude lakse Hvala
sto se tice toga da zna zna .... ali nije problem da ti ne znas da objasns ... ti si objasnio i to si i dobio kako si rekao ... ali si ti mislio da ce to drugacije izgledati ... jesam li u pravu ? .. ta rez je zeznuta i problem je da ti toliki tekst bude na tolikom prostoru a da se jasno vidi i jos da slika bude vidljiva sa svim svojim detaljima (u tvom slucaju zica) ... kad bi povecao visinu moglo bi mnogo bolje ... jedino moj predlog da se probaju neka prazna slova tj da se vide samo okviri slova ... pa ce se malo vise videti slika a tekst ce biti "sekundaran"
Pozz ljudi. Odusevio sam se kada sam pronasao ovu temu jer ovo je pravo mesto za mene i slicne meni koji imaju ideju ali jednostavno nemaju talenat za ove stvari. Meni je potreban logo za forum i ja cu sada probati da objasnim sta sam zamislio a ako ima neko da mi pomogne unapred zahvaljujem. Evo ovako:
Kao prvo dimenzije negde oko 650x150 uz naravno moguca odstupanja.
Sto se tice boje nemam nekih posebnih zahteva jer da imam talenat za ovo verovatno bih sam uradio. Znaci ako neko bude pokusao da uradi, pogledace forum i sam odabrati koja bi se to boja najbolje uklopila. A forum mozete videti u mom profilu.
Ime foruma mozete videti na starom logo-u da se ne reklamiram sada.
Ja sam zamislio da to u levom uglu bude kao neki klasican logo, grb foruma koji ce ciniti pocetna slova iz imena, B T F.
U drugom delu puno ime foruma a u donjem desnom uglu slogan: Sve za online kladjenje
E sada, posto se forum bavi sportom, online kladjenjem i bonusima tj. besplatnim novcem za igrace online kladionica logo bi treba da sadrzi i nekom fudbalera ili jos bolje sportske rekvizite, novac i klasicne znakove kladjenja 1X2.
Nadam se da nisam preterao sa zahtevima. Hteo sam samo sto bolje da opisem ideju koju imam za ovaj logo. Jos jednom kazem ako neko moze da uradi bio bih mu zahvalan, ako ne opet hvala svima. pozz i ako je potrebna jos neka informacija slobodno mi se javite na pm ili ovde u temi.
Iskreno mislim da nije moglo bolje ... a ako si hteo ovo kako sam rekao "prazna" slova svakako da si to trebao da nagleasis i 99% da bi to dobio ... mozda i sada nije kasno ... da li ti je to fiksno ili si ti to tako zeleo ... mislim da bi sa promenom rezolucije dobio mnogo ... ae eventualno i promenom fonta ili kako se vec to zove u photoshopu ...
@pakiman Paki umes ti to dobro da radis.Video sam kako radis ostale banere pa ne vidim zasto ne bi umeo i meni ovo da uradis.Problem je u tome sto ja ne umem da ti objasnim sta hocu.
Vidi Joco...
Prvo si trazio da od ove fotke:
napravim baner 760x190 sa dodatnim textom.
Postoje dve varijante,
I jedna i druga veoma nezahvalne za rad. Jos ako treba onoliki text da se doda na to, ne bi licilo ninasta.
Za drugu fotku se nismo razumeli, tj ja sam prevideo da i ona treba da bude u formatu banera pa sam napravio ovo:
e ovako treba da izgleda i da se na to postavi tekst.Ja sam probao ali se ne vidi.
Smanjio sam dimenzije i stavio text. Zbog nedostatka praznog prostora (neba), text je isao preko zice i zbog toga sam ga promenio u crnu boju i dodao glow (da bi se moglo procitati)
Ono sto si trazio to si i dobio. Ja ne mogu da citam misli. Kako ocekujes da ti ucinim uslugu i napravim baner kad ni sam ne mozes da objasnis sta hoces. Gamebookers1 je fino napisao sta zeli i ja sam mu pomogao u meri koliko sam mogao.
Ubuduce... ako imas neku zelju, fino sedi, smisli sta hoces, sroci to u reci, pa ako sam ja ili neko drugi u mogucnosti, pomocicemo ti.
Ja ne znam sta je teze... kad ti neko trazi: Hocu da mi napravis baner ali ni sam ne znam sta hocu ili Napravi mi baner sa kepecom ciganskog albino crnca koga doji mlada devojka iz Kambodze.
Ljudi... pre nego sto trazite da vam se nesto ucini, razmislite malo sta trazite
@Joca... pokusacu nesto da uradim na tu tematiku ali ne ocekuj mnogo. Previse texta je u pitanju da bi baner mogao da izgleda cool