pa naravno da tje oni da odluce..ali mi trebamo da iskoristimo koliko toliko neki uticaj..i koliko toliko...pokusamo da dobijemo nesto za zajednicku drzavu i ljude tamo koji su u nezavidnoj situaciji....evo sad smo jbt pozvani u Washington bili...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam za to da se svi aalbanci koji su dosli iz albanije ili bolje receno nemaju nase papire vrate tamo odakle su dosli .. a to traje jos od Kumovog vremena .. oni koji su dosli legalno i ovde se rodili ostace .. samo sto ih tada nece biti ni 10 % od sadasnjeg broja .. Sadasnje stanje je takvo kakvo je ali zar se treba pomiriti sa tim .. stanje se moze promeniti vec za 2-3 meseca .. samo ako se nasi politicari malo 'srede' i prestanu sa ovim sto rade sad .. Mene mnogo vise interesuje Kosovo od nekih prepucavanja ko je kome, sta i koliko .. ma vidite i vi sta se desava ..
Sto bih ja njih terao .. nek ih tera Svajner koji ih je primio .. ako je bilo potrebno malo vremena da dodju ovde .. bar toliko je dovoljno i da odu .. ednostavno nek zatvore granicu prema albaniji i sve strane drzavljene lepo exportujes .. olaksica moze biti da im bude recimo .. nema krivicnog gonjenja .. bili .. videli .. otisli .. cao nema vise ... Nije samo istorija i koreni koji nas vezuju za Kosovo .. pogledaj sta se desilo sa strujom od kako je elektrana Obilic van naseg elektro sistema .. vecina rudnog bogatstva je na Kosovu .. cujem na TV-u da Borski rudnici nisu vise isplativi za eksploataciju .. traze nova nalazista .. itd ...