Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 04:43:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba li Kosovo da se odvoji?  (Pročitano 12080 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
a sta njima pise u pasosu ? Siptari ?.....pod nacionalnost .
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Znači nijedan narod na pod turskom vlašću nije bio imun na islamizaciju, ali jedino albanci nisu sa svojim Poturicama razračunali kao ostali: protjerivanjem ili koji put i nožem.

Tehnicki neizvodljivo... daleko je vise muslimana nego hriscana..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Neko rece da na kosovu sada nma Srba ..  ima ih i jos mnogi cekaju da se vrate kada se za to steknu uslovi ..
za koje Svajner tvrdi da ih ima ..
Onog trenutka kada su albanski teroristi bili potuceni i zajedno sa americkim, nemackim i engleskim komandantima bili proterani do albanije doslo je do OTAN agresije na nasu zemlju .. i kao po obicaju ni ovaj put nisu objavili rat .. i kao po obicaju rusi se negde zaglavili i kao po obicaju Srbi ce zajebati i Istok i Zapad i ostati svoji na svome   Smile
@ Mario .. Za Obilica sam cuo da je bio Kinez ... poznato mi je ko je zagovornik tih teorija ali po tome izgleda da su na Kosovu borbu vodili:
1. Turci - tj. Srbi koji su poturceni   i
2.  Srbi - koji su bili u stvari Turci ..
Pojedini ljudi bi trebalo da vode racuna sta govore pogotovu ako su akademski gradjani ...!
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
@ SVITAC

Mislim da je ono što si napisao za Maria, bilo upućeno meni, jer sam ja napisao da postoji teorija da je Obilić bio albanskog porijekla.
Da, da postoji teorija, a ne da je Obilić doista i bio Albanac, ili barem posrbljeni Albanac.

Kako sam i u nastavku posta rekao to nije ni najmanje važno (i uopće, a osobito ne za ovu raspravu). A sad da dodam još neke razloge.
1. Kosovo je problem u albansko-srpskim odnosima zadnjih 100-injak godina, tako da vraćanje u srednji vijek i pozivanje na veličinu države ili ovog ili ongo vladara, neće dovesti do nekih zaključaka relevantnih za ovu raspravu.
2. Kako sam i rekao razvoj nacionalne svijesti nije isti proces u srednjem vijeku (dapače teško je o njemu u srednjem vijeku i govoriti, osobito za područje istočne Europe) i u kasnijem razdoblju tj. 19. i 20. stoljeću.
3. Zadnji dio tvog posta bi sugerirao da sam ja pokušao omalovažiti ulogu Srba i Srbije na Kosovskom polju, što nije istina. Pročitaj i ostale moje postove na ovu temu. (Ako sam te pogrešno, prozvao ispričavam se!)

@ DJin-djiC

Ako pod nacionalosti smatraš državljanstvo, slažem se da Albancima s Kosova treba u pasošu pisati Srbija i Crna Gora.

@ all

Razumijem da vi na ovu temu gledate s više emocija nego ja, ali mislim da nisam nigdje istupao antisrpski ili u tom smislu. Pokušao sam skrenuti raspravu (papagajski ponavljam) na važnost Kosova za Srbe, odnosno Albance, i na njihov odnos prema toj regiji. Ako sam iritantan ili tako nešto, slobodno pošaljite pp i neću se više javljati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Laslo... jednostavno poredjenje, cak i u blazoj formi, jer vi vasu drzavu niste tamo stvarali... kako bi se ti osecao i kako bi pricao da mi krenemo osvajati Krajinu? Uvek nas je tu bilo vise od Vas, jos iz doba Ugarske.
Mi smo svoju drzavu stvorili na kosovu, sve nase bogomolje su tamo... ej pa ti degenerici su srusili 300 [i slovima ako treba tri stotine] pravoslavnih crkava po Kosovu! MALO LI JE?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: SerbianFighter
Laslo... jednostavno poredjenje, cak i u blazoj formi, jer vi vasu drzavu niste tamo stvarali... kako bi se ti osecao i kako bi pricao da mi krenemo osvajati Krajinu? Uvek nas je tu bilo vise od Vas, jos iz doba Ugarske.
Mi smo svoju drzavu stvorili na kosovu, sve nase bogomolje su tamo... ej pa ti degenerici su srusili 300 [i slovima ako treba tri stotine] pravoslavnih crkava po Kosovu! MALO LI JE?

OK, OK, shvaćam ja to sve, mislim da sam i to par puta ponovio. Al za ovu raspravu tu smo činjenicu apsolvirali.

Ono što mene zanima je to je li srpski odnos prema Kosovu uvijek bio na tome "kolijevka srpstva" ili bi trebalo poduzeti i neke druge korake. Ekonomske, društvene i sl. Činjenica da su Albanci sad tamo većina (bez obzira kako oni to postali/ ne kažem da je to bio "pošten" proces, jednostavno konstatiram ono što vi znate bolje od mene/) je činjenica, kao i to da eventualni genocid ne bi bio pravo riješenje za vraćanje potpuno srpskog karaktera Kosovu u svim njegovim sferama. (Treznije glave mislim da ćete svi ipak složiti bez obzira na vaš negativni osjećaj prema Albancima).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Genocid ne bi bio resenje, ali proterivasnje svih onih koji nemaju savrseno sredjene papire [kao sto ih 80% nema] i svih onih sa krivicnim delima [90%] bi prilicno resio problem pa bi oni koji su generacijama tamo ziveli konacno mogli da se vrate.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
@ Laslo mislio sam na tvoj post  .. Mario sori ..
Nista Licno samo ono za akademike se odnosi za ove nase ... "akademike".
A nemamo mi na Kosovu problema samo 100 godina od kada je Srba uvek
smo se branili i pokusavali da opstanemo a to sto smo se ponekad i *urcili i
ulazili u klinch sa mnogo jacima mislim da nam je pomoglo da opstanemo onakvi kakvi smo .. mada nas jer mnogo kostalo i nadam se da te zrtve nisu uzaludne ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Po meni ovde se radi o potpuno novonastaloj situaciji..sto je svima mislim jasno..znaci price o tome sta je bilo i kako treba su deplasirne..treba uvideti trenutno stanje ..raslolozenje oba naroda na Kosovu..kao i stav sveta ..bolje reci UN NATO...itd....i u tim okvirima  se kretati i postitji najbolje mogutje resenje za sve....Mislim da j greska ucinjena ...ljudi su snosili posledice...i jedna i druga strana..ukidanje prava koja su garantovana ustavom i naturanje univerziteta i koristjenje jezika u ustanovama je trebalo to da zataska..u stvari to je vishe bilo kao paravan...Albanci nisu pristali na to...a znajutji ih krenuli su u jednu nefer borbu i terorizam sto opet nije uredu..pa onda ..opet odgovor od nas u vidu raznih desavanja koje je nasa policija obavljala tamo...mislim..svacega je bilo i sa jedne i sa druge strane..sad je promenjena situacija to uvidjaju i vodje pro albanske struje koji vishe udaraju na jaca ovlastjenja od ustava iz 74 god...zbog svega sto se izdesavalo..bitje komplikovano kao sto sam i rekao..ali sigurno raspravljati o proslosti i kako je nekada bilo netje puno pomotji...jer danas je malo drugacije...
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da bilo kakva rasprava nece pomoci jer ce biti onako kako EU i SAD odluce.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 04:43:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.