Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:24:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Треба ли глумити  (Pročitano 10270 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma,to je bio okidac Smile

politika je bila samo paravan za zabasurenu netrpeljivost u inace komplikovanom odnosu izmedju dvije zene.

kakva crna politika...

zna se kada se glumi,a kada se ispoljava prava priroda.
ukoliko neko ne zeli da ima haos u glavi.

u suprotnom,kada to ne bih znala sa ovoliko godina,pa ja bih bila ili spaljena na lomaci ili u ludnici.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
LG 4X HD
Та чарапа је била само метафора,али капирам шта кажеш.
Али не можеш све носити у себи,наравно да не треба ,као што кажеш,арлекин,носити транспарент....Међутим пријатељима мораш рећи мало више,не можеш глумити да прихваташ неке њихове ставове(ово"ти" -- мислим било ко)...Ја сам рецимо због политике изгубила другарицу.Нећу о политици,то је само пример.Лепо смо се слагале док се није испоставило да се о тој теми не слажемо,мени је,искрено,било свеједно,нисам хтела ни да то помињем али она је одонда прекинула сваки контакт...А имам другу пријатељицу с којом се и посвађам па се помиримо и све ок.То само говори колико су људи различити.Смета ми кад пред неким кога знам не могу да будем искрена у нормалним границама...Где је мера толеранције и одбијања?

Neki ljudi ne mogu da tolerishu razlichito mishljenje od svoga,to je problem zrelosti, karaktera ili ko zna chega.Mada,teshko je odrzavati odnose sa nekim ko ima drastichno razlichite stavove od tvoga u vezi nekih zivotno bitnih ili svakodnevnih stvari.Tj. ako razlike u stavovima svakodnevno dolaze do izrazaja i ometaju funkcionisanje tog odnosa.
Neko moze da smatra da je politichki stav jako bitna stvar,neko neshto drugo.Ukoliko razlike ne mogu da budu prevazidjenje ili zaobidjene onda i niste za prijatelje.
Ali to nije razlog za glumu,bolje je brzo rashchistiti sa kime mozesh a sa kime ne.Dakle,isplati se na duge staze biti iskren iako u prvom momentu izgleda da neshto gubish.

Ako te previshe ljudi odbaci zbog tvojih stavova imash dve opcije: ili da preispitash svoje stavove ili da se naviknesh na to da budesh odbachena.

i ovo sam hteo da dodam josh pri prvom postu...
Citat
(мада су то и рецимо вукови)
vukovi su fenomenalne zivotinje,ne treba o njima govoriti u negativnom kontekstu.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2008, 23:29:18 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Google Nexus 5
e jbg

ja sam usho ovde nadajuci se temi vezanu za seks Smile

hahaha to je i meni prvo palo na pamet  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
LG 4X HD
shto je babi milo to joj se i snilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Google Nexus 5
vielleicht hast du ganz vollig recht  Smile

a sta ti sanjas?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
LG 4X HD
ne smem da ti kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Google Nexus 5
nemoj. budi svoj, pa makar mislili da si blesav  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Sta podrazumevas pod glumom...
Pretvaranje da si neko drugi? Presvlacenje svojih stavova u stavove koje bi tvoji prijatelji prihvatili?
To je glupost...
Onda prestajesh da budesh to sto jesi. Odricesh se neke svoje individue, i postajesh plastelin kojeg vajaju misljenja i stavovi drugih. Mnogo je bolje oblikovati svoje stavove tako da drugima budu prihvatljiviji.
Ali... To ne znaci da nekad ne treba "omekshati" svoje stavove..
Pa recimo... kad si vec spomenula politiku...
Ja poznajem momka ciji je otac narodni poslanik. Nekad se u drustvu dotaknemo te teme, a znajuci kako ce ovaj reagovati ako mu kazem iskreno sta mislim - a mislim da je njegov cale korumpirani poluobrazovani shaban iz nedavno diskutovane teme (prim. aut), ja kazem da ga bash i ne volim. Preferiram neke druge ljude.

Inache, ljudi koji cesto zive te svoje uloge, retko kada su cenjeni i postovani u svom drustvu. Jer, aha, ti si neko ko se sa svima u svemu slaze. Ti si obican, podlozan uticajima drugih. Svojevrstan intelektualni poltron. Meni takvi ljudi nikad nisu bili zanimljivi...
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zna se kada se glumi,a kada se ispoljava prava priroda.
ukoliko neko ne zeli da ima haos u glavi.

u suprotnom,kada to ne bih znala sa ovoliko godina,pa ja bih bila ili spaljena na lomaci ili u ludnici.
tacno.
kao sto kaze Paulo Koeljo: "Budi nenormalan, ali se ponasaj normalno".
Inace, covek ne moze prestati da glumi ni na sekund - jer i pred sobom glumi. Glumiti pred sobom je puno losije nego pred drugima, jer onda ni sami ne znamo ko smo i sta smo. A ako smemo pred sobom da ne glumimo, a pred drugima naucimo koliko i u kojoj meri cemo se ispoljavati, onda smo na konju. (jer ako ne naucimo ili smo zavrsili u ludari, ili imamo spomenuti "transparent nad glavom"..)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 
Zanimljiva je topic, Ptica Zu Smile Smile Smile
Ja bi počeo od naše ili njihove Smile komfortizmom, koji vrednosti spajaju ih(nas). Mislim iz vidu normative dosta je lako dekodisati ko i kako glumi i zašto. A taj gluma da li je protiv normativama ili nije.
Moj stav to da i sa mojom glumom probudim diskusiju, naravno sa tom da tendiram prema svoje vrednostima.
Mislim što se stiče psihologiju a ne sociopsihologiju, toliko je zdrava jedna interakcija koliko je moguće predati takve stvari skojima slažemo i možemo biti konstruktivni. To naravno zavisi od situacija, al nije svejedno koji su nama vrednosti, iz toga dolazi i to da koliko smo komfortimni prema naše vrednost davaljući autoritetima.
Gledamo Edip, on je izabrao tog kaznu na sebi da oduzme od sebe vid, da li je on bio komfortista...? ili samo napravio pobunu protiv te vrednostima koje je dobio od čoporu. Kundera lepo piše baš o ovom temu, primeru kad je jedan lekar je pobunio protiv komuniste sa jednom esejom, koja je svugde u njegovu romanu.
Kad glumimo to je i pobuna,al kad ne dobijemo za to nikakve dar, onda idemo protiv sebe. Naravno postoji razlog kad to je pravno.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 18:26:56 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:24:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.