Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba li čovječanstvu organizirana religija?  (Pročitano 76008 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Uh..Uvek ću govoriti da crkva nikom nije potrebna.To su državni paraziti jer,koji će nekom posrednik izmedju Boga i njega!?Ajde nek mi neko to odgovori.Šta će kog djavola meni sveštenik koji kad već posreduje ne daje nikakav primer ni deci ni odraslima.Samo trube o Kosovu i Srpstvu.
Ne sećam se da sam ih čuo kako deci govore nemojte se tući i bosti noževima,ubistvo je greh-ne,oni samo o nebeskom narodu i ostale nebuloze.
  Kada religije budu ujedinjavale narode - tu sam da podržim.Dotle,nemam šta da tražim u crkvi,Bog je u mojoj duši.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nikad vruc u 'ladan Vrbas...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
Crkva nije religija, jel tako? Tako je... Dakle religija u sebi nema nista lose. Problem je u organizaijama koje religiju predstavljaju ili tako nesto. To je crkva, organizacija. U svakoj organizaciji su ljudi, a ljudi svakakvih ima. I onda je bezveze pisati po religiji zato sto je neki pop blagoslovio pusku. Pop ili ne, on je idiot, i to nema veze sa njegovom religijom.
Ja sam ipak protiv religija, nekako mi se vise svidjaju one istocnjacke tehnike i ucenja. Ljudi nekako po pravilu pogresno tumace religiju i bave se njom iz pogresnih razloga. Tako i postaje onaj "opijum za mase". Dakle, ne zato sto je losa sama po sebi, nego zato sto su ljudi losi. Uvijek je i sve do ljudi. "Znam ja nas, jebo ti nas..."  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 17:00:18 od Chovaburaz »
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slusajte Srbi, kako vidm skoro svi ste ateisti, a kako vidim svi idete u propast godinama. Kako kazete treba se uzdat u razum, pa kako kad ga mnogi ljudi nemaju, da li je Karadzic imao razum i zamislite da nema religije koliko bi takvih ljudi bilo sa svojim nacinom razmisljanja. Ato sto ste vi ogorceni crkvom, ne znaci da religija treba ispastati zbog pogresne interpretacije Bozjih zapovjedi, kao da je Isus SIn Boziji sto je presmjesno jer Isus je samo Boziji poslanik ali nije ni priblizno nivoa kao sto je dragi Bog jer on je jednikoji nije stvoren i kome niko ravan nije. Pa zasto krivite religiju treba kriviti ljude koji je interpretiraju, pa zasto su dolazili toliki poslanici na zemlju???....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Zaboga, koliko vas ima?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
,Bog je u mojoj duši.
Amen, i neka tako ostane,jer Bog ne spasava crkve, nego vjerne duse.A niti crkva moze bilo koga spasti-nego samo osobni odnos covjeka, s Bogom,moze spasti covjeka,dakle,ono sto ja mogu u direktnoj molitvi bez posrednistva ,ljudi i predmeta reci,moze biti moj osobni kontakt s mojim Bogom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola 
Mislim da covecanstvu religija treba vise nego leba...

Mozda gresim. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim da covecanstvu religija treba vise nego leba...

Mozda gresim. Smile Smile Smile
Da ali sto ovo konkretno znaci,jedno je religija,drugo je crkva a trece svecenici kao predstavnici crkvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
,Bog je u mojoj duši.
Amen, i neka tako ostane,jer Bog ne spasava crkve, nego vjerne duse.A niti crkva moze bilo koga spasti-nego samo osobni odnos covjeka, s Bogom,moze spasti covjeka,dakle,ono sto ja mogu u direktnoj molitvi bez posrednistva ,ljudi i predmeta reci,moze biti moj osobni kontakt s mojim Bogom.
Crkva je potrebna samo inferiornim osobama, dovoljno uplasenim da im crkva prosipa zivotne dogme. Nije problem u religiji kao religiji, nego institucijama koje svojom dogmom manipulisu slabima...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson xperia arcS
Citat
Nije problem u religiji kao religiji, nego institucijama koje svojom dogmom manipulisu slabima...
sa ovim delom se slazem u potpunosti
a cinjenica je da je crkva u odredjenom periodu nase istorije cak bila i neophodna a da se kasnije kada je to prestala da bude svojim nagonom da ostane bitna i neophodna napravila je neke od najvecih krvoprolica u istoriji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Netreba.
To je najvece zlo.
Terati druge da misle kao ti.
Treba dozvoliti slobodu misljenja.
Mi ljudi nismo sposobni da sudimo ko je u pravu.
Sud jedino pripada Bogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.