Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tražite posao? Probajte u Kanadi  (Pročitano 14723 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Proverih svoje zanimanje. 50000-60000 dolara godisnje nije losa para.  Smile

Opet se vracamo na neku staru pricu o odlazenju ili neodlazenju i opet kazem, nije pitanje da li je tamo bolje vec bih se ja bih se prvo zapitao zasto ljudi uopste zele da odu i napuste mesto na kome su im generacije pre njih zivele i sticale nesto...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
HTC One
Zato sto smatraju da ce tamo ziveti mnogo bolje i da ce im rad biti vise uvazavan/bolje placen, bez obzira koliko im je generacija ovde zivelo. A ziveti bolje je veoma diskutabilan termin... rekoh, meni nije bilo bolje jer posao koji sam radio nije bio dovoljna kompenzacija za nedostatak drustvenog zivota, odnosno drustvenog zivota na kakav sam navikao... dok sa druge strane ima ljudi koji na to ne polazu ni 5 para i ono sto njima definise dobar zivot jesu iskljucivo finansije.

Coolrunner - Najiskrenije, tvoju poruku sam prestao da čitam kad sam video da si radio u Americi. Porediti Kanadu i Ameriku je nemoguće zato što oni kao prvo nemaju urađen zdravstveni sistem ... u Americi čovek koji nema zdravstveno osiguranje je ravan nuli pošto doktori DERU dok u Kanadi to nije slučaj. To je samo jedna od, za mene, važnih stavki, koja je velika kao razlika tako da .. nije fer da se upoređuju a i .. ovde se priča o poslu u Kanadi, zar ne postoji već tema ' Zašto mrzim Ameriku ' ili tako nešto ?

1. Niko nije poredio, izneo sam svoje iskustvo u vezi sa radom negde preko.
2. Slazem se u potpunosti sto se zdravstvenog tice, bez toga ni ne pomisljaj da krocis u USA. Srecom pa je meni i to bilo pokriveno ugovorom.
3. Em sto je besmisleno pisati ozbiljno o poslu u USA na tako besmislenoj temi koja ima totalno drugu konotaciju, em sto pisem ovde zbog navedenog pod 1. Ljudi su poceli uopsteno da pricaju o poslovima preko, ja sam se nadovezao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Proverih svoje zanimanje. 50000-60000 dolara godisnje nije losa para.  Smile

Opet se vracamo na neku staru pricu o odlazenju ili neodlazenju i opet kazem, nije pitanje da li je tamo bolje vec bih se ja bih se prvo zapitao zasto ljudi uopste zele da odu i napuste mesto na kome su im generacije pre njih zivele i sticale nesto...

Marko .. tema nije uopšte o tome ... lepo kaže ' Tražite posao ? ' ... znači ako ti se traži posao negde preko grane, možeš da odeš ...

Pravimo od muve magarca a od magarca slona ... niko tebe ne tera da ideš iz Srbije i da moraš da radiš u Kanadi ili bilo kojoj drugoj zemlji. Ako hoćeš brate ostani u Srbiji gde su, kao što ti kažeš, generacije pre tebe pravile sve i svašta. Ja sam to, nažalost, izgubio sa Dejtonskim sporazumom jer je teritorija gde sam ja živeo pripala muslimankom stanovništvu koje se masovno naselilo odmah posle ' sporazuma ' i moja porodica jednostavno nije mogla da vidi sebe među ljudima s kojima su do pre neki dan bili ' na domet metka ' ... ali opet kažem .. to je nešto što se desilo i što je tu ... niko mene nije terao da dođem u Kanadu ... došli smo pukim slučajem jer je moja tetka dobila vizu za Kanadu sa njenom porodicom i kad je majka videla da jedna baba od 80 godina ide za Kanadu, kad smo došli kući ona je lepo rekla ' kad može ona baba da ide, zašto ne bi i mi ' ... dve godine kasnije smo došli ovde gde smo i dan danas ... znači to je sve životna sudbina ali nemoj da mešamo babe i žabe ovde

Lično, da sam u Srbiji, ovu priliku bih iskoristio da dođem i da zaradim koju kintu na godinu, dve čisto da mogu nekako da se održavam a onda posle .. Bože moj ...
E sad naravno i tu se isto postavlja polemika ako je čovek sam ili ne ... ali o tome smo već pričali u početku teme .. znači za samce je idealan posao da voze kamione jer je to ovde dobro plaćen posao i lepo može da se zaradi. Zaradiš koju kintu i onda se lepo vratiš kući i ćao ....  Smile

Coolrunner - Najiskrenije, tvoju poruku sam prestao da čitam kad sam video da si radio u Americi. Porediti Kanadu i Ameriku je nemoguće zato što oni kao prvo nemaju urađen zdravstveni sistem ... u Americi čovek koji nema zdravstveno osiguranje je ravan nuli pošto doktori DERU dok u Kanadi to nije slučaj. To je samo jedna od, za mene, važnih stavki, koja je velika kao razlika tako da .. nije fer da se upoređuju a i .. ovde se priča o poslu u Kanadi, zar ne postoji već tema ' Zašto mrzim Ameriku ' ili tako nešto ?

1. Niko nije poredio, izneo sam svoje iskustvo u vezi sa radom negde preko.
2. Slazem se u potpunosti sto se zdravstvenog tice, bez toga ni ne pomisljaj da krocis u USA. Srecom pa je meni i to bilo pokriveno ugovorom.
3. Em sto je besmisleno pisati ozbiljno o poslu u USA na tako besmislenoj temi koja ima totalno drugu konotaciju, em sto pisem ovde zbog navedenog pod 1. Ljudi su poceli uopsteno da pricaju o poslovima preko, ja sam se nadovezao.

U redu je .. razumeli smo se sada ... hvala na objašnjenju  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Zato sto smatraju da ce tamo ziveti mnogo bolje i da ce im rad biti vise uvazavan/bolje placen, bez obzira koliko im je generacija ovde zivelo. A ziveti bolje je veoma diskutabilan termin... rekoh, meni nije bilo bolje jer posao koji sam radio nije bio dovoljna kompenzacija za nedostatak drustvenog zivota, odnosno drustvenog zivota na kakav sam navikao... dok sa druge strane ima ljudi koji na to ne polazu ni 5 para i ono sto njima definise dobar zivot jesu iskljucivo finansije.

Moze se i tako reci, mada ja smatram da retko ko napusta nesto sto ima ovde ako bas ne mora ili ako bas ne iskrsne takva dobra prilika. Tamo ces od bilo kog posla koji radis imati da zivis pristojno(pod pristojno podrazumevam da ces imati nesto gde ces da zivis, kola, da otplatis racune, da mozes da izdrzavas i malo porodicu a da ne grcas u dugovanjima i da imas neku paru ovako da ti ostane za trosak) a ovde ti treba iole bolje placen posao(koga u dosta slucajeva nema) da bi bio makar priblizno tome. Drug je radio isto u Americi sto si i ti radio(tacnije bio cistac u nekom boljem hotelu i konobar u nekom restoranu kasnije) i bio sasvim solidan sa parom. Sad razmislja da ode ponovo jer je zavrsio master ali posla nema(a nije bio nesto izbirljiv pa da je trazio samo u struci).

Marko .. tema nije uopšte o tome ... lepo kaže ' Tražite posao ? ' ... znači ako ti se traži posao negde preko grane, možeš da odeš ...

Ma znam to, i to je razumljivo, nego kazem generalno za temu i u sta se svaka tema ovakvog tipa pretvori...

A lepa je Kanada, imam neke rodjake tamo u Vankuveru. Sasvim se solidno snasli, imaju firmu za krecenje pa zive od toga.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
sta se trazi u kanadi ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Mrgi - Smanjili smo kao porodica doživljaje ... neće ova komšinica Pamela Anderson da joj budemo konkurencija tako da sada vozimo Dodge Duranga koji doduše jedva uđe u garažu ali .. ajde .. nekako ga poguramo.

само један ауто имате? Smile Smile  нисам знао да је таква беда по канадама Smile

ја у геноцидној,сиромашној и клерофашистичкој србији возим два аута Smile  куда иде овај свет...страшно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Mrgi - Smanjili smo kao porodica doživljaje ... neće ova komšinica Pamela Anderson da joj budemo konkurencija tako da sada vozimo Dodge Duranga koji doduše jedva uđe u garažu ali .. ajde .. nekako ga poguramo.

само један ауто имате? Smile Smile  нисам знао да је таква беда по канадама Smile

ја у геноцидној,сиромашној и клерофашистичкој србији возим два аута Smile  куда иде овај свет...страшно Smile

Ne treba nam pa ga nemamo a nije teško to sve napraviti .. imali smo pre Korolu ali smo je prodali jer nam je bila višak ...

Elem za one koji se interesuju ... 10 najplaćenijih poslova u Kanadi

http://money.ca.msn.com/gallery/top-10-highest-paying-jobs-in-canada?page=2
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 5
U top 5 najplacenijih poslova su dva vezana za psiho-proucavanje ljudi?  Smile

Ja bih rado bio sudija tamo, plata nije losa, steta sto nije na mesecnom nivou.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97

Ja bih rado bio sudija tamo, plata nije losa, steta sto nije na mesecnom nivou.

Nije na mesećnom ali je na godišnjem i to ti je i bolje jer ovako nekad se desi da npr. jedan mesec i nemaš posla ali opet dobijaš istu platu

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Погледао... око 100 сомића плата за моју струку Smile Smile

Не одбацујем могућност да отпалим, ал надам се да нећу морати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.