Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 10:58:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trazi decka  (Pročitano 4860 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Citat
Mislim da mešaš štrebera sa običnom inteligentnom osobom, štreberi jesu nakazno ružni, neuklopljeni u društvo i u svom nekom svetu, zato i jesu štreberi

Uf... ne mešam. Možda izraz jeste pre 20 godina označavao sve to što si nabrojao, danas je štreber praktično zaljubljenik u knjigu, ne mora ni to nužno ( ovo bi možda važilo za nekoga ko već ima posao, koji verovatno voli da radi, i trudi se da bude u toku sa svim novinama u vezi svoje struke, pritom ga interesuje još zilion stvari u vezi kojih hvata dosta informacija) u stvari to je došlo tih granica, da se štreberom naziva neko kome je stalo do ispunjavanja svojih školskih/ fakultetskih obaveza na vreme. Ko radi na sebi i usavršava se na najbolji mogući način, odnosno trudi se da ono što mora odradi što bolje, a pritom zna šta ga zanima u životu, ima jasno definisana interesovanja i ulaže u njih, i ne ostane mu mnogo vremena na kraju za često partijanje, viđanje sa ljudima i sl. Može biti i gik, uz sve to, u neku ruku ( a danas očigledno ne mora ni to, dovoljno je da samo pomeri guzicu i potrudi se da nauči nešto, već je "štreber", nažalost). Zašto bi takva osoba morala da bude ružna/ asocijalna/ smor za razgovor i sl.? Naravno da ima i ružnih i svakakvih tipova ljudi kojima je stalo do učenja, ali imaš i gomilu ružnih debila i sirovina, ako ćemo već da vagamo  Smile Kako god, to što je neko lep ili društven, a ubija se od učenja uopšte ga ne ograđuje od etikete "štrebera", barem je tako u mom okruženju. I ne znam zbog čega, jebiga, dal su ljudi ljubomorni pa mu to dođe kao neka uvreda, nedovoljno da te stvarno zaboli i da oni ispadnu kreteni, ali dovoljno da ti pripišu nešto gistro negativno, ili jednostavno ne znaju u koju kategoriju ljudi da smeste takvog čoveka, pa su smislili novu: štreberi  Smile
U nemačkom jeziku znači karijerista, podrazumeva i ulizicu, pa ti vidi  Smile

Citat
Ništa više od pridržavanja tih kriterijuma, ali propagiranja drukčijih u javnosti kako se ne bi ispao bedan

Aha, ako može neki primer? Ne, nijedna ti neće reći kad joj priđeš: e izvini, ali ružan si mi prilično, buljav si u odnosu na sliku savršenog tipa koju ja imam u glavi. Odbiće te najpristojnije moguće, spomenuti nešto drugo što joj ne odgovara a da nije suviše uvredljivo po tebe, ili izmisliti nešto razumno, jer mu to dođe valjda neka kultura ( ako je žena normalna). Sad, kako ćeš ti da znaš gde grešiš? Pa tome valjda služe prijatelji i ljudi oko tebe, razmišljaš malo sam o svojim postupcima, staviš se na mesto te devojke, i mislim da je skroz okej da devojka prizna da si, lupam, malo napadan u tom trenutku, ali bez vređanja, shvatiš to kao nešto što treba da ispraviš i to je to. Kad bi ti rekla: aj pomeri se smrdi ti iz usta, to bi već bilo zajebano, svakako skontaš di je problem i da treba da povedeš računa sl. put, al ono, ne mora ni toliko direktno, nek se namršti i ljubazno pomeri  Smile
Žene ne idu okolo sa transparentom preko trupa i spiskom svojih kriterijuma, kao ni muškarci. I jedino gore od zilion prohteva, do onog fuuuj ima čudan mladež pored uveta, mi je da neko nema nikakav kriterijum, i treba da ih ima, 10, 15, 20, ali nek ih zadrži za sebe i nek saopšti šta mu stvarno ne odgovara osobi o kojoj se radi, apsolutno mi je jadno i bespotrebno pričati u javnosti o tome, osim ako neko ne posreduje između dvoje ljudi, onda tom provodadžiji saopštiš šta je glavno, ne baš, e pa znaš ja bih da ima plave oči. Tako valjda funkcionišu normalne osobe, odrede neke (stvarne) prioritete kad je u pitanju dečko/devojka, jer svo to sitničarenje ne vodi ničemu, odnosno takvi su uglavnom sami i žale se na to što su sami. A drugo, ako je nekome prioritet da nađe lepoticu/ lepotana, ja ni to ne osuđujem, ako ti znaš šta želiš u svom životu, samo budi izričit. Ovi oglasi su ekstrem, i ako jednog dana budem dogurala do toga da uradim nešto slično, zapitaću se šta nije u redu sa mnom. Gde se ti krećeš kad ne možeš sebi da nađeš partnera, krećeš li se uopšte, i da li je svesna koliko će idiota i manijaka da joj se javi nakon tog statusa?
Ajde, čekam paradajz sad  Smile

Citat
Имам једну на фејсу, затрпан јој зид Миком Антићем, дефиницијама љубави и рендом сликама заљубљех парова  Smile И сингл је.

Ovo je i meni ono... bljuc. I istinito. Ali o ovome može da se razveze do januara 2017.  Smile Uglavnom, neka zadrže tu patetiku za sebe i nastave da maštaju o gospodinu Darsiju, ili kome već. I ne patetišu ovako samo žene.

ebala sam mu kevu sa ovim esejem, kad krenem ne zaustavljam se, ali ne mogu drugačije, nemam vremena do naredne zime  Smile
odbrojavamo do katanca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung GT-S7580
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Lazo, bruko jedna, znao sam da si peder! Miš te bre muva već 5 stranice a ti oćeš da se ubiješ. Pu rđo! Znao sam da od tebe neće biti nikad ništa!
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Lazo, bruko jedna, znao sam da si peder!

Pa kažem ja.  Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung GT-S7580
Иначе, ти овако убијаш друге људе?  Smile

Супер, убиј Паскала за мене. Не знам само како то планираш да урадиш с пиштољем прислоњеним на сопствену вуглицу.

Lazo, bruko jedna, znao sam da si peder!

Pa kažem ja.  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Uf... ne mešam. Možda izraz jeste pre 20 godina označavao sve to što si nabrojao, danas je štreber praktično zaljubljenik u knjigu, ne mora ni to nužno ( ovo bi možda važilo za nekoga ko već ima posao, koji verovatno voli da radi, i trudi se da bude u toku sa svim novinama u vezi svoje struke, pritom ga interesuje još zilion stvari u vezi kojih hvata dosta informacija) u stvari to je došlo tih granica, da se štreberom naziva neko kome je stalo do ispunjavanja svojih školskih/ fakultetskih obaveza na vreme. Ko radi na sebi i usavršava se na najbolji mogući način, odnosno trudi se da ono što mora odradi što bolje, a pritom zna šta ga zanima u životu, ima jasno definisana interesovanja i ulaže u njih, i ne ostane mu mnogo vremena na kraju za često partijanje, viđanje sa ljudima i sl. Može biti i gik, uz sve to, u neku ruku ( a danas očigledno ne mora ni to, dovoljno je da samo pomeri guzicu i potrudi se da nauči nešto, već je "štreber", nažalost). Zašto bi takva osoba morala da bude ružna/ asocijalna/ smor za razgovor i sl.? Naravno da ima i ružnih i svakakvih tipova ljudi kojima je stalo do učenja, ali imaš i gomilu ružnih debila i sirovina, ako ćemo već da vagamo  Smile Kako god, to što je neko lep ili društven, a ubija se od učenja uopšte ga ne ograđuje od etikete "štrebera", barem je tako u mom okruženju. I ne znam zbog čega, jebiga, dal su ljudi ljubomorni pa mu to dođe kao neka uvreda, nedovoljno da te stvarno zaboli i da oni ispadnu kreteni, ali dovoljno da ti pripišu nešto gistro negativno, ili jednostavno ne znaju u koju kategoriju ljudi da smeste takvog čoveka, pa su smislili novu: štreberi  Smile
U nemačkom jeziku znači karijerista, podrazumeva i ulizicu, pa ti vidi  Smile

Aha, ako može neki primer? Ne, nijedna ti neće reći kad joj priđeš: e izvini, ali ružan si mi prilično, buljav si u odnosu na sliku savršenog tipa koju ja imam u glavi. Odbiće te najpristojnije moguće, spomenuti nešto drugo što joj ne odgovara a da nije suviše uvredljivo po tebe, ili izmisliti nešto razumno, jer mu to dođe valjda neka kultura ( ako je žena normalna). Sad, kako ćeš ti da znaš gde grešiš? Pa tome valjda služe prijatelji i ljudi oko tebe, razmišljaš malo sam o svojim postupcima, staviš se na mesto te devojke, i mislim da je skroz okej da devojka prizna da si, lupam, malo napadan u tom trenutku, ali bez vređanja, shvatiš to kao nešto što treba da ispraviš i to je to. Kad bi ti rekla: aj pomeri se smrdi ti iz usta, to bi već bilo zajebano, svakako skontaš di je problem i da treba da povedeš računa sl. put, al ono, ne mora ni toliko direktno, nek se namršti i ljubazno pomeri  Smile
Žene ne idu okolo sa transparentom preko trupa i spiskom svojih kriterijuma, kao ni muškarci. I jedino gore od zilion prohteva, do onog fuuuj ima čudan mladež pored uveta, mi je da neko nema nikakav kriterijum, i treba da ih ima, 10, 15, 20, ali nek ih zadrži za sebe i nek saopšti šta mu stvarno ne odgovara osobi o kojoj se radi, apsolutno mi je jadno i bespotrebno pričati u javnosti o tome, osim ako neko ne posreduje između dvoje ljudi, onda tom provodadžiji saopštiš šta je glavno, ne baš, e pa znaš ja bih da ima plave oči. Tako valjda funkcionišu normalne osobe, odrede neke (stvarne) prioritete kad je u pitanju dečko/devojka, jer svo to sitničarenje ne vodi ničemu, odnosno takvi su uglavnom sami i žale se na to što su sami. A drugo, ako je nekome prioritet da nađe lepoticu/ lepotana, ja ni to ne osuđujem, ako ti znaš šta želiš u svom životu, samo budi izričit. Ovi oglasi su ekstrem, i ako jednog dana budem dogurala do toga da uradim nešto slično, zapitaću se šta nije u redu sa mnom. Gde se ti krećeš kad ne možeš sebi da nađeš partnera, krećeš li se uopšte, i da li je svesna koliko će idiota i manijaka da joj se javi nakon tog statusa?
Ajde, čekam paradajz sad  Smile

Ne čačkaj Mišu dok je u tišu Smile Smile Čak sam i pročitao sve što si napisala, ali moj odgovor neće da bude toliko opširan, ako se ne ljutiš, a ne ljutiš se Smile

Ja pod izrazom štreber podrazumevam ono što je značio u moje vreme, tj. dok sam bio mlad - šta ova današnja deca podrazumevaju pod tim pojmom ne znam i ne tiče me se Smile Ali koliko vidim i sama kažeš da ima ružnih i seksi štrebera, i kad kažeš "štreberi su seksi" misliš na one koji su ionako seksi, dok su ovi ružni, jebiga, ružni. Tako da to nema veze sa inteligencijom, nego isključivo sa fizičkim karakteristikama, kao i uvek Smile

Kad već pitaš za primer - imaš žene koje, kao što je naveo Ilija, kad ih neko pita šta očekuju od svog dečka kažu "Hoću da bude pametan, duhovit, dobar i da s njim mogu da budem svoja ", i onda kad nađu takvog otkače ga zato što je, jebi ga, ružan ili ne voli da izlazi ili nema dovoljno para - u prevodu, žene idioti Smile I takve žene su većina danas, ima ih i među ružnim, lepim, pametnim, glupim, svakakvim devojkama. A što se tiče toga šta će ona da kaže kad joj priđem - imam bezbolno rešenje za to, jednostavno im ne prilazim. Smile

Nego, paradajz, znam da voliš Smile

Citat
ebala sam mu kevu sa ovim esejem, kad krenem ne zaustavljam se, ali ne mogu drugačije, nemam vremena do naredne zime

Napuštaš nas? Smile

Dajte katanac pre sledećeg eseja Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2015, 17:58:08 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Ja sam nerd i ja tražim devojku ali nemam sreće  Smile
Mišu, si zainteresovana?
Btw, imam sise, ne brini xD
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
 Smile

A onda se džoni probudio i ovaj razgovor se završio Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Smile

A onda se džoni probudio i ovaj razgovor se završio Smile

Ili ipak ne Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Много сестро тражиш Smiley Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 10:58:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.