Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:18:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Traže kažnjavanje govora mržnje  (Pročitano 35346 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
ti si se odavno izgubio i imas problem. nije mi jasno kako ne vidis da me prozivas na temi za nesto sto nisam napisao, poceo si da se svadjas sam sa sobom i to je lose za tebe a ne za mene

lepo procitaj sta si ti napisao, pa sta sam ti ja odgovorio!
jedno je distancirati se od zlocina koji su bez sumnje sejani sa svih strana u ww2, drugo je generalizovati i optuzivati neduzne a amnestirati najgore zlocince na ovim prostorima ikada.
eto otud moja reakcija!

isto bi ti rekao neki musliman kada bi ti branio i slavio srebrenicu! ako imas razumevanja za muslimana imaj i za mene!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Djujic je sam u svojim memoraima tako napisao: nikoga nije bilo da organizuje tu ugrozenu nejac, pa je morao on kao pop da to organizuje, a nije imao ni kadra ni opreme.
Zato je i isao na odmazde. Inace trazio je Drazi da mu posalje neke oficire, d abi mogao te ljude da organizuje. Saradnja sa Italijanima je okvalifikovana kao izdajtsvo a covek je cisto bio diplomata da se od dva zla dogovara sa manjim. Inace na kraj pameti mu nije palo da ce postojati Hrvatska, posle pobede nad fasizmom a eto ima je i to kao antifasisticka tvorevina, rame uz rame sa silama pobednica. To je srpska sramota ne hrvatska.
Hrvati sto bi rekao Djujic nikada nisu imali obraza i sramote.Sto pise u njegovim memoarima; sa hrvatima se razgovara samo preko nisana.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
vracajte se bre na temu... ovde smo dosli da pljujemo po onim homoseksualcima iz "inicijative homosexualaca za ljudska prava"
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Ti bi bas da uzmes daljinski bradatoj udbi? Oni objasnjavaju pohote na bulju u mesto jevandjelja.
taman nasli ljudi igracku. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Ti bi bas da uzmes daljinski bradatoj udbi? Oni objasnjavaju pohote na bulju u mesto jevandjelja.
taman nasli ljudi igracku. Smile Smile Smile

No,no nevaljali shkorpion , pljujes po "narodu"
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
[

i na kraju kontra pitanje za tebe, zasto cu ustase delovale tamo gde jesu a ne tamo gde je bila drinska divizija?
jel mozda zato sto u istocnoj bosni nisu naisli ni na kakav otpor slican djujicevom?

pop djujic je eto imao podrshku italijana , i to bash fashista  Smile Smile  . italijani su planirali da u tim krajevima ostanu za stalno , da uvedu svoj nachin zivota i kulturu ,shto je naravno bilo nespojivo sa hrvatskim divljashtvom . ima o tome istorijskih dokumenata :

Писмо генерала Александра Лузана Мусолинију

"Дуче!

Моја безгранична оданост према Вама ми, надам се, даје за право да, у нечему, одступим од строгог војничког протокола. Зато и журим да Вам опишем један догађај којему сам, уназад три седмице, лично присуствовао.

Обилазећи среска места Столац, Чапљину и Љубиње (између 60 и 130 км северно од Дубровника) - сазнам од наших обавештајних официра да су Павелићеве усташе, претходног дана, починиле неки злочин у једном селу (Пребиловци), и да ће, кад се то прочује, околни Срби поново да се узнемире. Недостају ми речи да опишем оно што сам тамо затекао.
У великој школској учионици, затекао сам заклану учитељицу и 120 њених ученика! Ниједно дете није било старије од 12 година! Злочин је неумесна и невина реч - то је превазилазило свако лудило! Многима су одсекли главе и поређали их по ђачким клупама. Из распорених утроба усташе су извукле црева и, као новогодишње врпце, растегли их испод плафона и ексерима укуцали у зидове! Рој мува и несношљив смрад нису дозвољавали да се ту дуже задржимо.
Приметио сам начети џак соли у ћошку и згрануто установио да су их клали полако, солећи им вратове! И, таман кад смо одлазили, у задњој клупи се зачуло дечје кркљање. Пошаљем двојицу војника да виде шта је. Изнели су једног ђака, још је био у животу, дисао је са напола пресеченим гркљаном! Својим колима одвезем то јадно дете у нашу војну болницу, повратимо га свести и од њега сазнамо пуну истину о трагедији.
Злочинци су најпре, на смену, силовали учитељицу Српкињу (име јој је Стана Арнаутовић) и онда је, пред децом, убили. Силовали су и девојчице од осам година. За све то време, певао је силом доведени оркестар Цигана и ударао у тамбуре!
На вечну срамоту наше, римске цркве - и један божји човек, један жупник, у свему томе је учествовао!
Дечак кога смо спасили, брзо се опоравио. И чим је рана зарасла, нашом непажњом побегао је из болнице и отишао у своје село, да тражи родбину. Послали смо патролу за њим, али узалуд: нашли су га на прагу куће закланог!
Од хиљаду и нешто душа, у селу више нема никога! Истога дана (то смо открили касније) кад је извршен злочин у школи, усташе су похватале још 700 становника села Пребиловци и све их бацили у јаму или на животињски начин на путу до јаме побили. Спасило се само око 300 мушкараца: једино је њима успело да пробију усташки обруч око села и да побегну у планину!
Тих 300 преживелих јаче је од најелитније Павелићеве дивизије. Све што су имали да изгубе, они су изгубили! Децу, жене, мајке, сестре, куће, имовину. Чак су и страха од смрти ослобођени. Смисао њиховог живота је једино у освети, у страшној освети њих је, у неку руку, и стид што су преживели! А таквих села, као што су Пребиловци, пуна је Херцеговина, Босна, Лика, Далмација. Покољи Срба су достигли такве размере да су, у тим крајевима, загађени и многи водени извори. Из једног врела у Поповом Пољу, недалеко од јаме у коју је бачено 4.000 Срба, избијала је црвенкаста вода, лично сам се у то уверио!
На савест Италије и наше културе пашће неизбрисива мрља, ако се, док је време, не дистанцирамо од усташа и не спречимо да се нама припише да подржавамо безумље!"

ochiglednoje da italijani nisu mogli da dopuste ovakvo divljashtvo u pozadini teritorije koju su smatrali svojom ,pa su dosta pomogli djujicu da organizuje ljude i tako spasi dosta srpskih glava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
@kamaro
Pitanje je: koje dao za pravo srbinu da predje preko toga da posle samo par godina, kuje bratstvo i jedinstvo?
Ko je dao pravo srbinu da iskenja svoju istoriju i da dovede u mesto monarhije hrvata za cara?
Ko je dao za pravo srbinu da izjednacava Drazu sa Pavelicem? I to pola veka.
Ko je dao za pravo da se odrekne nacionalnog u kosrist narodnog, pri tom narodno idu i koljaci i ubice?

Odgovoricu ti: genertski shljam, koje se jebalo za zrtve, poginule, zaklane koji da bi zhdrao i dobijao bez rada.
Postao clan biblioteke i izbusio rupu u kuci nekog bogatijeg gde je srao pored rupe.

Ko su ti ljudi? Eno im kopilad, juce zdusno podrzavajuci Medjeda koji je dosao da im uzme skalp.

Ne treba trositi reci na hrvate. Oni nikada nisu imali sramote i uvek su nas mrzeli. Danas nas oni optuzuju za genocid. I normalno. Kad smo im oprostili, sve sto ne bi za jednu bombu bacenu na Zagreb ili sta ti ja znam na Dubrovnik, d anas tuze medjunarodnom sudu?

Nemoj njih gledati. Gledaj sta si ti sebi uradio. Svojom krvlju si ima napravio drzavu. I njima i turcima.
Ta kopilad genestkog shljama danas optuzuje papu i sorosa sto je on izpisana stoka koja ne voli da radi, ne zna da radi i nece da radi.
pogledaj samo mentalni sklop tih ljudi danas!!!
On nece, ne zeli, stidi se da bude srbin. Vice Srbija al odmah se prene da nema nista od toga. na pijaci nista za dzabe. pa trazi Medjeda da mu da. A ovaj sa svojim komsomolskim milionerima uzima skalp.
Zaduzuje te a kaze da te pomaze, tamo u nis-u uzima zajmove za ceo nis jer ima 51% time sto ce te zajmove i Srbija da placa.

Dakle nemojmo na pogresnu adresu.

Pogledaj rezultat! U Srbiji niko nece investirati, jer ti ne mozes 40 km autoputa oko Beograda da izgradis za 30 godina. Hrvati su izgradili autoput Zagreb-Dubrovnik, Milo ce dobiti kredite da nastavi preko Crne Gore Makedonije Bugarske na bliski istok.
Evo rezultata revolucije: Partzani crkavaju, pametni odlaze, debili ostaju da balave. Oni nikome nece trebati.
Deset posto ce se zaposliti u nekim profitabilnim biznisima ovde i gotova stvar. Ova nacija vise nece postojati.

To je sve evolucija od toga sto si na sve cutao.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2009, 20:58:42 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Skorpi, za prvi deo posta, svaka cast, ni ja ne bih bolje rekao !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Skorpi, za prvi deo posta, svaka cast, ni ja ne bih bolje rekao !
Nemoj da brines i za drugi deo sam u pravu. Samo treba koja godina da se oladi ljubav.

Vidi na ovak topic, sta znaci 51% vlasnistva:

http://forum.burek.com/kamen-oko-vrata-da-li-nas-nis-dodatno-zaduzuje-t468389.new.html#new

Tek da vidis kad cemo vracati pare za nesto sto ne mozemo da iskoristimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ma nisam ni ja u fazonu da se lizem sa Rujama, ali kad sam video kako je ldp zapenio zbog Medvedeva,doslo mi je da viknem kao Ilija Cvorovic : "Ziveo Staljin ! Zivela svetska revolucija !"

Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:18:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.