Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:25:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Traže kažnjavanje govora mržnje  (Pročitano 35331 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Ma nisam ni ja u fazonu da se lizem sa Rujama, ali kad sam video kako je ldp zapenio zbog Medvedeva,doslo mi je da viknem kao Ilija Cvorovic : "Ziveo Staljin ! Zivela svetska revolucija !"

Smile
ldp su marginalna stranka, koja vise ide na neke stereotipe i nemaju pojma o sustini problema.
Sustina problema je da srpska strvina treba da prestane da ceka sise i da koristi svoje energetske potencijale.
Tudja energija (bilo cija da je) nece doneti nista dobro do samo rosptvo. Daj je to evropsko ili rusko ili amerricko to je irelevantno.
U srba sve sto izadje iz pecine i providi ode napolje. Oni koji se ovde snalaze nemaju interes da nesto razviju jer im je lepo pa onda pujdaju debile da vole ove, one itd.
A debila ima puno. Malo iznenadjujuce mnogo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ih, bre Skorpi, mislim da previse ozbiljno shvatas celu ovu situaciju...

Kliiiiicoooooo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 00:14:52 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ti si se odavno izgubio i imas problem. nije mi jasno kako ne vidis da me prozivas na temi za nesto sto nisam napisao, poceo si da se svadjas sam sa sobom i to je lose za tebe a ne za mene

lepo procitaj sta si ti napisao, pa sta sam ti ja odgovorio!
jedno je distancirati se od zlocina koji su bez sumnje sejani sa svih strana u ww2, drugo je generalizovati i optuzivati neduzne a amnestirati najgore zlocince na ovim prostorima ikada.
eto otud moja reakcija!

isto bi ti rekao neki musliman kada bi ti branio i slavio srebrenicu! ako imas razumevanja za muslimana imaj i za mene!

lose ti je poredjenje jer nisam ja nigde ni jedan zlocin pravdao
dakle - ti si se posvadjao sa samim sobom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ti si se odavno izgubio i imas problem. nije mi jasno kako ne vidis da me prozivas na temi za nesto sto nisam napisao, poceo si da se svadjas sam sa sobom i to je lose za tebe a ne za mene

jedno je distancirati se od zlocina koji su bez sumnje sejani sa svih strana u ww2, drugo je generalizovati i optuzivati neduzne a amnestirati najgore zlocince na ovim prostorima ikada.
eto otud moja reakcija!

isto bi ti rekao neki musliman kada bi ti branio i slavio srebrenicu! ako imas razumevanja za muslimana imaj i za mene!

Можда ниси правдао, али те нисмо чули ни да си осудио иједан злочин према Србима, чак и да си поменуо. Али то ме не чуди, пошто је општа одлика активиста Друге Србије једноумље у коме српске жртве не постоје, као ни злочини према Србима.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold

eto otud moja reakcija!

kako nisi?
aludirao si na cetnike sa ideologijom istrebljenja svega nesrpskog, posto to nisu sigurno drazini cetnici koji su bili u srbiji (jer tu sem srba nije bilo ostalih) onda jedini preostali su cetnici popa djujica!
ako tvrdis da su oni na bazi te tvoje izmisljenje ideologije delovali i etnicki cistili ndh, tj. deo koji su oni drzali, onda si opravdao postojanje ustasa i jasenovca, jer su po tvojoj konstrukciji oni samo odgovor na "velikosrpsku agresiju"!

ako zameras nekom ko tvrdi da srebrenica nije zlocin vodi racuna sta pricas i za ostale zlocine. drugim recima, ako ne vredjas bosnjake ne vredjaj ni srbe!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Можда ниси правдао, али те нисмо чули ни да си осудио иједан злочин према Србима, чак и да си поменуо. Али то ме не чуди, пошто је општа одлика активиста Друге Србије једноумље у коме српске жртве не постоје, као ни злочини према Србима.

ja nisam aktivista nikoje srbije prosto da bih bio aktivista morao bih da zastupam neke stavove, ali mi ni ne mozemo da dodjemo recimo do stavova c jovanovica jer prosto nema njegovih fanova ovde ili se samo sa kojom porukom pojave

Citat
kako nisi?
aludirao si na cetnike sa ideologijom istrebljenja svega nesrpskog, posto to nisu sigurno drazini cetnici koji su bili u srbiji (jer tu sem srba nije bilo ostalih) onda jedini preostali su cetnici popa djujica!
ako tvrdis da su oni na bazi te tvoje izmisljenje ideologije delovali i etnicki cistili ndh, tj. deo koji su oni drzali, onda si opravdao postojanje ustasa i jasenovca, jer su po tvojoj konstrukciji oni samo odgovor na "velikosrpsku agresiju"!

ako zameras nekom ko tvrdi da srebrenica nije zlocin vodi racuna sta pricas i za ostale zlocine. drugim recima, ako ne vredjas bosnjake ne vredjaj ni srbe!

da i tako mozes da stignes do toga da sam se zalago za rusenje kineskog zida i genocid japanaca nad kinezima
slaba ti je logika jer ti kazes sledece: to sto osudjujes zlocine cetnika znaci da podrzavas NDH. i sada kao nesto treba ozbiljno da raspravljamo

sto se tice srebrenice, zlocin koji se tamo desio je takav kakav jeste i moguce su dve situacije kada ga neko negira: prva je da je taj neko zaista prvi put cuje za srebrenicu (sto je manje verovatno) i druga da svesno laze jer je nesposoban da prizna istinu i da se sa njom suoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Citat
da i tako mozes da stignes do toga da sam se zalago za rusenje kineskog zida i genocid japanaca nad kinezima
slaba ti je logika jer ti kazes sledece: to sto osudjujes zlocine cetnika znaci da podrzavas NDH. i sada kao nesto treba ozbiljno da raspravljamo
pa ne mozemo sigurno ozbiljno da raspravljamo jer ti pricas bajke.
reci mi da li ti zaista verujes da jedan seoski pop sa seljanima nekoliko sela ima kapacitet da napravi jednu takvu idologiju i krene da je sprovede u delo?
drugo, gde su ti njihovi zlocini? reci nam gde je to njihov jasenovac?

ono na sta ti ja skrecem paznju kod ovoga jeste upravo cinjenica da i zlocina ako je bilo oni su bili malobrojni i svodili su se na osvetu. imaj u vidu da je to seljacki pokret da se zastite od ustasa!
dakle, to ne da se ne da porediti sa ustasama koji su imali fasisticku drzavu sa kompletnom vlascu i politickom infrastrukturom, nego je vrlo zlonamerno.

ako mislis da je in pljuvati po fasistima, onda pljuj po fasistima a ne po drinskoj diviziji koja je u celosti preko amerikanaca (a ne pacovskim kanalima ko ustase) emigrirala u ameriku!

da se razumemo, taj djujic je jedan smrad koji je izdao drazu. covek koji je napravio veliku stetu srbiji u devedesetim, a i ometao je rad srpskih emigranata koji su hteli da nastave borbu za povratak i kontrarevoluciju!
smoje tacke gledista je negativna licnost, ali tvoj pokusaj da ga nazoves fasistom i koljacem govori samo o tebi i tvojoj sklonosti da se koristis lazima!
da li to radis namerno ili iz neznanja, ne znam!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
reci mi da li ti zaista verujes da jedan seoski pop sa seljanima nekoliko sela ima kapacitet da napravi jednu takvu idologiju i krene da je sprovede u delo?
drugo, gde su ti njihovi zlocini? reci nam gde je to njihov jasenovac?

ono na sta ti ja skrecem paznju kod ovoga jeste upravo cinjenica da i zlocina ako je bilo oni su bili malobrojni i svodili su se na osvetu. imaj u vidu da je to seljacki pokret da se zastite od ustasa!
dakle, to ne da se ne da porediti sa ustasama koji su imali fasisticku drzavu sa kompletnom vlascu i politickom infrastrukturom, nego je vrlo zlonamerno.

ako mislis da je in pljuvati po fasistima, onda pljuj po fasistima a ne po drinskoj diviziji koja je u celosti preko amerikanaca (a ne pacovskim kanalima ko ustase) emigrirala u ameriku!

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
covek 'ladno zakljuca temu o RS... a bas smo se lepo zagrejali...  Smile
dobro, ozbiljno, moj post jeste bio vezan za temu, ali 'ajde sad... mod je mod.

A sto se ove teme tice, mislim da je "inicijativa..." samo jedna u moru organizacija koje neko organizuje, finansira i navodi. Ne znam ko, niti tacno sa kojim ciljem, ali tacno se mogu prepoznati ( od zena u crnom, preko one 4 jahacice apokalipse pa do Vojina Dimitrijevica). Utesno je sto su to u sustini gnjide koje nikada ne bi mogle da ugroze jednu velicinu kao sto je Dobrica Cosic...

zanima me samo, ko ih gura i sta hoce da postigne.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 01:55:12 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Utesno je sto su to u sustini gnjide koje nikada ne bi mogle da ugroze jednu velicinu kao sto je Dobrica Cosic...

dobrica velicina  Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2009, 01:58:02 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:25:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.