Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Travestit ubio decka u Zemunu jer ga je izbegavao  (Pročitano 6164 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Smarate

... za medalju ...

Zna li se koliko se ovom liku pise sto se tice kazne ? 20 godina ? Zivotna ?
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Smarate
To je veoma interesantna izjava, sa obzirom da moler zatrpava svaku temu smecem, I da je zbog njega dobar deo forumasa otisao. Onda da ne pricamo o Abenazu, Drobisi, i ostalima. Secam se kako je nekad bilo lepo doci ovde i diskutovati, a sad umesto toga, jedino na sta moze da se svede je da svi kopiraju bolide, jer to je jedini vid komunikacije koji je preostao.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ја га не бих ребнуо више од 10 година, озбиљно. 10 година уз свакодневну дозу пендрека, и доста. Њему је и овако зајебано да буде овакав, где ћеш му озбиљну казну...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Ја га не бих ребнуо више од 10 година, озбиљно. 10 година уз свакодневну дозу пендрека, и доста. Њему је и овако зајебано да буде овакав, где ћеш му озбиљну казну...

.. ubio je nekoga ; to sto je "drugaciji" mu ne umanjuje kaznu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Јесте, али и трпео његовог дечка (или шта је већ) да га бије, омаловажава итд. Под условом да је то што причају истина наравно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Јесте, али и трпео његовог дечка (или шта је већ) да га бије, омаловажава итд. Под условом да је то што причају истина наравно.

E to je sad .. da li je stvarno to bilo ili ne ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Е па то, ако је све тако било онда му ја не би дао више од 10 година. А ако није, онда више...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Е па то, ако је све тако било онда му ја не би дао више од 10 година. А ако није, онда више...

fora je samo .. ko ce to dokazati s' obzirom na neobicnu situaciju ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
OTKRIVAMO Transvestit koji je nasmrt izbo studenta sa kojim je bio u vezi sada TVRDI DA NIJE KRIV
13.07.2018. 10:06

Goran A. (34), transvestit koji je ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24) u Zemunu, saslušan je juče u Višem tužilaštvu gde je tvrdio da nije kriv, saznaje “Blic”.

Osumnjičeni za brutalno ubistvo bosanskog studenta priveden je tužiocu juče ujutru.

- On je izneo odbranu u kojoj je negirao optužbe za ubistvo. Tužilaštvo je zatražilo da mu se odredi pritvor, i to iz tri razloga: kako ne bi ponovio delo, zbog bojazni od bekstva, ali i zbog uznemirenja javnost. Tereti se za ubistvo - kaže naš izvor. Kako saznajemo, Goran A. dobio je branioca po službenoj dužnosti, s obzirom da nije uspeo da angažuje advokata.

Viši sud kasnije tog dana odredio mu je pritvor do tri meseca, i to kako ne bi ponovio delo. On je smešten u Centralni zatvor.

Kako piše Telegraf, on je naveo da je Marko pokušavao da raskine dvogodišnju vezu sa njim i zabranio mu da mu dolazi u posetu.

- Provocirao me je i gađao, a kada me je ošamario uzeo sam nož. Mahinalno sam ga udario. Bio sam strašno zaljubljen u njega, žao mi je što sam ga ubio - ispričao je juče Adulov koji je inače po zanimanju kuvar. On je takođe dodao da je tokom života imao veze i sa devojkama i sa muškarcima.

Podsećamo, studenta Marka Radovića (24) nasmrt je izbo ljubavnik Goran A. (34), inače transrodna osoba poznatija kao Jovana Transica. Prema nezvaničnim saznanjima, Goran i Marko duži vremenski period su bili u ljubavnoj vezi. Ipak, Radović, inače student iz Nevesinja, odlučio je da okonča vezu sa Goranom, što ovaj nije hteo da prihvati. Neko vreme ga je proganjao telefonskim pozivima i porukama, a kobnog dana došao je kod Marka u Ševinu ulicu u Zemunu, gde je pokušao da ga ubedi da promeni mišljenje. Šta se tačno dogodilo u stanu koji je student iznajmljivao nije poznato, ali je epilog jasan: Radović je nasmrt izvoden nožem, a iako je pokušao da pobegne od pomahnitalog ljubavnika u tome nije uspeo. Umesto da se spase, Marko je iskrvario na ulici, u blizini stana. Goran A. je nakon ubistva majci priznao zločin.

U STAN DOVODIO “DEVOJKU”

Prema rečima prvih komšija, Marko Radović bio je miran, nije pravio ekscese. U stan, u koji se doselio 2014. godine, nije dovodio sumnjivo društvo, a posećivala ga je, pričaju komšije samo “devojka”. Tek nakon zločina, komšije su saznale da je Markova devojka bio osumnjičeni Goran A.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Tražio je da mu u zatvor donesem Markove slike, mnogo se kaje, plače i kaže da će da se ubije!

Dragica Radojičić Foto T. Ćirić

MOJ sin je u policiji i pred tužiocem priznao da je ubio Marka, ali se ne seća koliko puta ga je i gde ubo nožem. Tvrdi da se samo branio jer ga je dečko, u kojeg je bio mnogo zaljubljen, po ko zna koji put pretukao. Goranu se smračilo pred očima, pukao mu je film, dohvatio je nož i uradio ono što jeste. Nadao se da Marko neće umreti, ali... Moj sin se mnogo kaje, stalno plače, tuguje za svojim dečkom i kaže da sebi nikad neće oprostiti i da će se ubiti!

Ovako za "Novosti", nakon saslušanja u beogradskom Višem tužilaštvu njenog sina Gorana Abdulova za ubistvo studenta iz Bosne i Hercegovine Marka Radovića, u iznajmljenom stanu u Zemunu, govori njegova majka Dragica Radojičić.

- Goranu je određen pritvor do tri meseca da ne bi ponovio delo - priča majka. - To nema smisla, jer moje dete nikad nije umelo da se potuče, a ceo život je bio zlostavljan i ponižavan. Žalim Marka, ali žao mi je i mog deteta. Goran ne beži od odgovornosti, ali njemu je najveća kazna to što je uradio. Nikad neće sebi oprostiti. Ko će mom detetu pomoći?

Dragica je u četvrtak prvi put, nakon hapšenja, videla sina:

- Bila sam u Centralnom zatvoru, u poseti kod Gorana. Plakali smo i on i ja. Kaže mi: "Mama, strašnu stvar sam uradio. Mnogo mi je žao, ali Marko bi me ubio da se nisam branio." Tražio je od mene da mu donesem Markove fotografije iz novina, da ih čuva i gleda u ćeliji. Mnogo puta mi je ponovio da je mnogo voleo dečka, da ga neće moći preboleti i da je sa Markom umro i on.

Majka kaže da joj je sin ispričao da se nalazi u "muškom delu" i da deli ćeliju sa jednim "finim momkom", iz Obrenovca. Međutim, prisutne su provokacije sa strane:

- Plašim se za Gorana i da li će i kako sve izdržati. Bojim se da opet, kao noć pre hapšenja, ne digne ruku na sebe, kao što sam čula da je pokušao opet da se udavi. Nema tamo nikoga da mu priča i pazi ga. Na ovom svetu on nema nikoga osim mene, kao i ja njega. A šta ja mogu da pomognem, kad sam stara, bolesna i sirotinja?

Goranova majka ide u petak ponovo u CZ. Nosi sinu stvari za ličnu higijenu, garderobu i medicinsku dokumentaciju koju su joj tražili, s obzirom na to da je Goran pod hormonskom terapijom i trebalo je uskoro da promeni pol, od muškarca da postane žena.

- Nadam se da će mu davati lekove i terapiju. On mesečno mora da primi šest ampula hormona. Ako to ne dozvole, dete će mi umreti... - kaže Dragica Radojičić.

PODRŠKA I PRETNjE

OTKAKO je Goran uhapšen, kućni telefon, kako kaže njegova majka Dragica, ne prestaje da zvoni:

- Zovu porodični prijatelji, Goranovi drugovi i drugarice. Raspituju se za mog sina, žele da pomognu. Dolaze mi deca, devojčice sa kojima je moj sin išao u školu i koje znaju kako je dobro moje dete. Hvala im na razumevanju i podršci. Ali, veče pre odlaska u CZ kod Gorana, pozvao me je nepoznati muškarac i ljutitim glasom mi pripretio: "Doživećete pakao!" Ne znam ko je, pretnju sam prijavila policiji.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.