Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:53:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 363389 puta)
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Neka pruzi neko raspolozan odgovor kad ne mogu sam sebi Smile Kad upisujem narednu godinu studija? Kada krece neka ozbiljnija ljubavna prica? 

Tranzitni Saturn se priblizava vrhu tvoje IX kuce,e sad kako ce se to odraziti na tebe,da li ce te obuzeti kao neki gubitak vjere?Da li ce u tebe uci strah od neuspjeha?U ovom sluchaju se preporuchuje meditacija i joga.
Obzirom da upravo pravi sextil sa tvojim ntalnim Merkurom,pojachace se tvoja koncentracija,postacesh marljivmislim da ce ti ovajs aspekt pomoci da prevazidjesh,taj osjecaj malodushnosti,shto ce te u prvi mah obuzeti pod tranzitom Saturna.
iskoristi ga za dobar strat ,pomoci ce ti u ovom aspketu sa natalnim mmerkurom da sistematizujesh svoje znanje,naucheno,da postignesh uspjeh u studiranju

Jabih rekla da ljubavna pricha samo shto nije zakucala na tvoja vrata,jer tranzitni Jupiter prelazi preko tvog Ne,praveci trougao sa natalnom Ve,tachnije krajem novembra,tranzitni jupiter 120 natalna Venera,a tranzitna Ve sekstil natalna Ve u Vagi,da potpomogne ovajlijep aspekt...

Hvala, Andjela srce si Smiley Veliki pozdrav i poljubac Smiley
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 19:17:06 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Tranzit Merkura (saobracaj) kroz znak Skorpije (stradanje, smrt, nesrece) svakako ce uticati na povecan broj saobracajnih nesreca sa fatalnim ishodom.

Treba biti posebno oprezan u saobracaju dok traje tranzit Merkura Skorpijom, posebno kada se Merkur nalazi na stepenu Blizanaca (3, 15, 27...od ova tri NAJOPASNIJI JE 15.stepen), takodje na 8. i 20. (stepeni Skorpije), kao i poslovicno losim-18. i 22.
izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ketykotas , Sunce na Algolu?Ali, šta ti to vrijedi bez cijele karte, ovdje samo načelno mogu odgovoriti.
Kaput Algol (Glava meduze) -Algol je jako losa fixna zvijezda,orbis joj je 2 stupnja.Ima karakter Saturna i Jupitera ( orbis djelovanja +/- 5°).
Algol se nalazi na 26°10' bika,  a planeta u konjukciji je prijenosnik energije ove zvijezde nekretnice i u ovisnosti od planete i njeno djelovanje ce se izraziti bilo  lose bilo dobro.....
Sunce na Algolu obično predstavlja oca i može značiti njegovu neprirodnu ili tešku smrt, suicid, tumor na mozgu i sl. ali to bi bilo ono najcrnje, inače iz tog se položaja može zaključiti da ti nekako voliš istjerivati pravdu tj., ne trpiš nepravdu ni u kom smislu, pa znaš biti i nezgodne naravi, kad su takve stvari u pitanju(ako je ovo tvoje Sunce? )
.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jel se mogu vratiti stare ljubavi kada retrogradni merkur prolazi kroz 7. kucu?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2007, 20:15:03 od Jupiter monika »
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
To se više vezuje za retrogradnu Veneru.
Vraćaju se stare ljubavi, stari prijatelji i sl.

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel se mogu vratiti stare ljubavi kada retrogradni merkur prolazi kroz 7. kucu?  Smile
Uvijek treba pratiti vladaoce polja, uz mnogo dr stvari.Merkur donosi neke stare konverzacije i susrete sa dragim i starim prijateljima, ukoliko nije vladar 5. polja, tada će donijeti i ljubavne razgovore ,a i nesporazume, čak i svađe.
Treba se čuvati potpisivanja svih ugovora sa (javnim) osobama (partnerima) kad ovakav Me ide 7. poljem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Meni je mars prešeta preko sunca...bilo ej vatre ali prošlo je bez većih poslejdica,a l jebala sam ježa kad se vrati Smiley 1
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Da li bi neko mogao da mi kaze na osnovu karte sa trenutnim tranzitima koju prilazem, KADA ce mi Saturn izaci iz sedme kuce? Nadam se uskoro posto je tu negde pred kraj kuce koja mi je ujedno i najveca  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

tranziti 23 october  chart.gif
(58.48 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Da li bi neko mogao da mi kaze na osnovu karte sa trenutnim tranzitima koju prilazem, KADA ce mi Saturn izaci iz sedme kuce? Nadam se uskoro posto je tu negde pred kraj kuce koja mi je ujedno i najveca  Smile
Definiitvno ce izaci u leto 2009 ali u zavisnosti od ostalih tranzita, solara, natala i direkcija njegov se oslabljeni uticaj moze osetiti i dok je jos u blizini te kuce.  Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Mogu li se koliko vec sledece godine nadati oslabljenom Saturnu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:53:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.