Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:21:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 363580 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Kad je krenula R tada smo se videle..tad sam i saznala da je tu...a doselila se pre nego da krene R

Mislim da je ipak ovo drugo..kontakt tranzitne Venere i Saturna..nadam se da to ima smisla? Smile

A prvi dan kad je krenula Retro - ukrali su mi ljubimca Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ISPOVEST TRANZITA - Mars u Biku

Dragana Deh

Vreme pravih izazova je prošlo, poručuje Mars, koji se još od kraja juna (pa sve do 7. avgusta), nalazi u sazvežđu Bika i znaku svog izgona. Dok se borio poštenim sredstvima, s najčistijim namerama, strogim principima i "svetlim mačem", kao da pravih odgovora i poštovanja nije bilo!
S razlogom ili bez (već spram individualnih pozicija), Mars, princip muške snage, energije, pa i volje, već uveliko obuzet nestrpljenjem da što pre oseti pravi nivo satisfakcije za uloženi trud, rešen je da ne bira sredstva da bi postigao svoj cilj. A za Marsa u Biku cilj svakako nije nešto apstraktno, teoretsko, pa ni junačko, a još manje strateški isplanirano.
Danas je Mars na Algolu:P
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Saturn - prepreka ili spas?
Venera, Sunce, Saturn i Merkur u Lavu

Sunce kao muška energija, posebno ovo u avgustu, ima ambiciju da se nametne, da postigne uspeh i stvori moć, a ta moć bi u službi ljubavi trebala da bude vrhunska jer može da zavede i pribavi mnoge plenove koji bi joj se divili. Bilo bi zaista naivno ne primetiti to, pogotovo što iza takvih nastojanja ne leži stvarna privlačnost, nego je samoljublje i lice i naličje toga. Pa sve i kada bi tu bilo i strasti koja će izroditi zadovoljstvo, sebično je i udaljeno je od plemenite ljubavi kao teško vulkansko kamenje od neba, koje se prema njemu u jednom trzaju uspinje a zatim gasi i pada. Oprez je potreban zato. Pazite na koga bacate oko u avgustu i pazite još više da to u čemu ste najednom ugledali sjaj - prži, peče, sagoreva i spaljuje i moglo bi vas dovesti u pećinu hladniju od proplanka na kome ste stajali pre no što ste se o ovaj sjaj na kratko ogrejali. Ali vi sve to znate.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
ajoj,pa i meni je mesec u devici Smile,da li ce to biti los period za majku?

I meni je Mesec u Devici, inace mi vlada 7.kucom i pada u 7.kucu. Sta ce to znaciti kada udje Saturn u Devicu i napadne moj mesec???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Saturn u Djevici
Aug 4th, 2007 by Edita Goldstein

Za mjesec dana (2. septembra) Saturn će ući u znak Djevice, što će ujedno biti prvi povoljan horoskopski znak nakon petogodišnjeg hoda kroz znak Raka i Lava. Ulaskom u znak Djevice Saturn će se konačno osloboditi debiliteta te dobiti na snazi. Ne zaboravimo da je Saturn u znakovima Raka i Lava u izgonu pa smo na općem planu bili svjedocima mnogobrojnih afera pedofilije, korupcije u izvršnoj vlasti i institucijama, nepoštivanju odgovornosti te velikim količinama zloporaba ovlasti.

Na osobnom planu možemo očekivati određene pomake s mrtve točke jer je zadnji prolaz Saturna kroz Lava mnogima “zamrznuo” planove, usporio ili prekinuo poslove te raznim ograničenjima “pomrsio” mnoga očekivanja. Ovo će se svakako ponajviše odnositi na one kojima je Saturn naglašen u karti, odnosno Saturnovim tipovima.

Sa Saturnom u Djevici možemo računati na period oporavljanja, intenzivnijeg razmišljanja o štednji za budućnost i starost, odnosno stvaranju neke nove sigurnosne baze iz koje ćemo crpiti snagu (ili sredstva) za “teške dane”. S druge strane, sazrijevanje uz Saturn u Djevici mnogi će doživjeti npr. kroz pojačanu brigu o zdravlju, svojem tijelu i posebno prehrani. Promjene u načinu prehrane sve će više postati trend i “provlačiti” se kroz medije. Alternativni oblici poput veganstva, makrobiotike i vegetarijanstva polako i sigurno postaju mainstream.

Iako to nisu jedine dobrobiti koje možemo očekivati od Saturna u Djevici, smatram da su dovoljno stimulativne da potaknu na razmišljanje o tome da se kroz jednu jedinu dobru promjenu u navikama kao od šale stvaraju druge, sve bolje i bolje
izvor
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 21:40:53 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Kakve promene donosi tranzitni Saturn u konjukciji sa Saturnom u V kući i tranzitni Uran u konjukciji sa Venerom u XII kući, Uan je i u trigonu sa natalnim uranom koji je u VII kući. Promene u starim vezama, raskide, nove partnere, afere?
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 14:46:20 od Jupiter monika »
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
sto da ja ocekujem od tranzitnog saturna, meni je sunce u djevici i to u 7.kuci, a i merkur, i on isto u sedmoj kuci, zakljucak, saturn mi je vec neko vrijeme u 7. kuci( natalni saturn u lavu, takodjer u 7 kuci), pa sto da sad ocekujem kad nakon sto je dozivo povratak ide jos i na sunce i na merkura u tom polju???

ima li sanse da napokon dozivim neku ozbiljnu vezu ili i dalje kriza??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sta mi device da ocekujemo od Saturna tranzitnog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Sta mi device da ocekujemo od Saturna tranzitnog?

Procitaj dva posta iznad Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Prvo sam to procitala pa postavila pitanje.Planeta se odrazava i na ceo svet i na pojedinca ali ne isto naravno.Ono sto je napisano za penzije,hranu,ekologiju to je sve tacno.Ali sta se konkretno desava kada Saturn prelazi preko Venere i Sunca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:21:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.