Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Транспарентна транзиција до смрти!  (Pročitano 9955 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@Drenjina
Opet ti o drustvenim svojinama,i kapitalistickim zemljama.... Smile

Ovo je 21.vek,i pored toga sto smo experimentisali sa "toplom vodom" i ostalim dostignucima komunizma(drustvena svojina)...opet nesto nije jasno...
Koja,bre drustvena svojina???sta znaci to objasni mi???
Ili je nesto moje ili je tvoje...koje crno drustveno,o cemu ti govoris....pa onda pominjes kapitalisticke zemlje...ajde mi samo nabroj koje su zemlje to,a koje nisu..."kapitalisticke"... Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 02:52:33 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Позови Дрењину на пиће, лакше је водити политику и економију у четири ока!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
@Drenjina
Opet ti o drustvenim svojinama,i kapitalistickim zemljama.... Smile

Ovo je 21.vek,i pored toga sto smo experimentisali sa "toplom vodom" i ostalim dostignucima komunizma(drustvena svojina)...opet nesto nije jasno...
Koja,bre drustvena svojina???sta znaci to objasni mi???
Ili je nesto moje ili je tvoje...koje crno drustveno,o cemu ti govoris....pa onda pominjes kapitalisticke zemlje...ajde mi samo nabroj koje su zemlje to,a koje nisu..."kapitalisticke"... Smile

Ја се толико намучих да на тако мало простора сместим толико година,а Ти ништа не схвати!!!
Ја нисам "форсирала" никакву друштвену својину,
а, не бих се сложила са Тобом да буде "закуцано" да је нешто само Твоје или само Моје.
Вероватно имамо различите "пројекције" како видимо свет у ком би желели да живимо,
Ти вероватно у капитализму (што ћеш се дууго начекати..)
а, ја бих ипак волела у систему који није капитализам.
Можда је ту разлика.
............
Пошто живимо у овом "чудном" систему,мене брину овакви случајеви,кад човек,који је радио 31 годину,остане без посла, започне штрајк глађу,при том још инвалид,никога није брига и
ОН УМРЕ!!!
Докле ћемо окретати главу од таквих случајева,којих ће бити све више,па ћемо се замајавати са тамо неком "приватном" својином или Транзицијом!??

Позови Дрењину на пиће, лакше је водити политику и економију у четири ока!  Smile

Идемо на Тему! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@Drenjina
Opet ti o kapitalizmu...aj mi samo reci neku alternativu,koja je odrziva,bez price o lopovluku,pa nisam ja politicar da mi to stalno spominjes...koja prava,koji radnici,koji strajkovi gladju....pa ziveli smo u Chmaru toliko godina,pa nam sada nesto nije jasno,kako je covek ostao bez posla,vidi molim te,i moja majka je ostala bez posla posle 33 godine,pa ne strajkuje od gladi,srcani je bolesnik,i nema dovoljno para da se leci kako treba,pa opet ne strajkuje gladju i od sebe da pravi cirkus(ja joj sada skupljam pre za operaciju,fali mi jos 5500 eura)i bas mi siste jaja za nekog cicu mozes misliti....neki cica crko,pa normalno da je crko kad nije jeo...ja mogu da strajkujem kolko ocu...i..sta onda da i ja crknem,neka fala...
A,kako je moj drugar Brane ostao bez noge do kuka sa 19 godina????
Kako je moj zet polomio obe kljucne kosti 97.kad je tvom miljeniku zidai kucu u Pozarevcu,pa je doveka invalid???
Kako meni niko nece da prizna status,da bar primam neku paru???
Mani me majke ti te patetike i slicnih sranja...i dovoljno sam u istim govnima da bih sazaljevao neke meni totalno nepoznate likove... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
@Drenjina
Opet ti o kapitalizmu...aj mi samo reci neku alternativu,koja je odrziva,bez price o lopovluku,pa nisam ja politicar da mi to stalno spominjes...koja prava,koji radnici,koji strajkovi gladju....pa ziveli smo u Chmaru toliko godina,pa nam sada nesto nije jasno,kako je covek ostao bez posla,vidi molim te,i moja majka je ostala bez posla posle 33 godine,pa ne strajkuje od gladi,srcani je bolesnik,i nema dovoljno para da se leci kako treba,pa opet ne strajkuje gladju i od sebe da pravi cirkus(ja joj sada skupljam pre za operaciju,fali mi jos 5500 eura)i bas mi siste jaja za nekog cicu mozes misliti....neki cica crko,pa normalno da je crko kad nije jeo...ja mogu da strajkujem kolko ocu...i..sta onda da i ja crknem,neka fala...
A,kako je moj drugar Brane ostao bez noge do kuka sa 19 godina????
Kako je moj zet polomio obe kljucne kosti 97.kad je tvom miljeniku zidai kucu u Pozarevcu,pa je doveka invalid???
Kako meni niko nece da prizna status,da bar primam neku paru???
Mani me majke ti te patetike i slicnih sranja...i dovoljno sam u istim govnima da bih sazaljevao neke meni totalno nepoznate likove... Smile

Жалосно,
колико мржње избија из тебе!
Немој да мислиш да је другима лакше!?!
Ја своју муку носим у себи и многи око мене!

А,мишљења сам(ту се не слажеш са мном),
да у овом "блесикапитализму", "плати па клати",
нажалост и за болесног човека никога није брига!
......
Раније,
моји родитељи нису плаћали да би их лекар прегледао,а
данас ???????????????????????????????????????
Мислим да не вреди са тобом о овоме причати,
намерно идеш са Теме,
 хаотичан си,
ако можеш испоштуј,
 и о Теми пиши,
а остало остави!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ljudi, ovo je zivot, verovali vi ili ne... Sto rece niko ili je nesto moje ili nije, nema nase... Koliko para toliko muzike, koliko si sposoban da radis i stvaras, toliko ces i imati... Takodje, koliko para takav i kvalitet zdravstvene nege, ishrane, itd... Nista cudno, neko ce da plati privatnu kliniku, neko ce cekati na red u domu zdravlja... mozemo diskutovati da li je to fer, ali nema spora da je zivot takav, a da mi nismo komuna niti kolektivno dobrotvorno drustvo...
« Poslednja izmena: 01. Apr 2007, 17:29:46 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ljudi, ovo je zivot, verovali vi ili ne... Sto rece niko ili je nesto moje ili nije, nema nase... Koliko para toliko muzike, koliko si sposoban da radis i stvaras, toliko ces i imati... Takodje, koliko para takav i kvalitet zdravstvene nege, ishrane, itd... Nista cudno, neko ce da plati privatnu kliniku, neko ce cekati na red u domu zdravlja... mozemo diskutovati da li je to fer, ali nema spora da je zivot takav, a da mi nismo komuna niti kolektivno dobrotvorno drustvo...

Да,
јесте,
 ово је живот,
и овде има нека Тема,па  кад се дискутује,
можда треба поновити (због Теме која је постављена)

.."Оног тренутка кад је Скупштина суспендовала сва наследна права радника на бесплатне акције да би приватној својини дала гаранцију светиње каква постоји у капиталистичким земљама и укинула све одредбе Закона на основу којих су  друштвена предузећа могла самостално да се приватизују и поставила ДРЖАВУ за јединог ВЛАСНИКА и ПРОДАВЦА,
по мом мишљењу,
је СТАВИЛА ОМЧУ ОКО ВРАТА свим овим радницима који сад "умиру" на овакав или онакав начин !!!

Питање које стално виси над нашим главама,
да ли неком више одговара овај живот какав се живи данас,
или онај живот који се живео, не тако давно???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ja vise necu komentarisati na ovoj temi... Samo cu citirati mog pokojnog oca, koji mi je jos pre deset godina rekao jednu recenicu, koja se bar u mom slucaju i ljudi koje ja poznajem, i danas pokazuje kao tacna:

"Ako covek hoce da radi, uvek ima posla... Nije vazno ni gde zivi, ni ko je na vlasti, bitna je samo radna navika"

Hvala mu na ovome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
.."Оног тренутка кад је Скупштина суспендовала сва наследна права радника на бесплатне акције

nisi u toku, besplatne akcije ce se deliti svim gradjanima koji do sada nisu ucestvovali ni u jednoj privatizaciji!
tako da ce deo akcija svih javnih preduzeca biti prebacene na jedan racun od kojeg ce nastati kompanija, cije ce akcije biti podeljene na oko 5 mil. ljudi!

Citat
Питање које стално виси над нашим главама,
да ли неком више одговара овај живот какав се живи данас,
или онај живот који се живео, не тако давно???
zbog tog zivota od skoro mi danas placamo ceh!
ako se taj populizam nastavi, dugovi ce samo da rastu a onda...
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ja vise necu komentarisati na ovoj temi... Samo cu citirati mog pokojnog oca, koji mi je jos pre deset godina rekao jednu recenicu, koja se bar u mom slucaju i ljudi koje ja poznajem, i danas pokazuje kao tacna:

"Ako covek hoce da radi, uvek ima posla... Nije vazno ni gde zivi, ni ko je na vlasti, bitna je samo radna navika"

Hvala mu na ovome  Smile

Наравно, и ја тако мислим!

Само,
нешто не желим да будем роб неком капиталисти,
израбљивана,без права!
Такође не желим да се ниодкуд појави неко и купи за 1 евро фабрику
у којој је радио неко мој,а можда и твој,
па, избаци на улицу раднике,
тако му дошло!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.