Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Транспарентна транзиција до смрти!  (Pročitano 9827 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@Drenjina
Nemam pojma,tako mi se cinilo... Smile

Због Слобе?
Јесам у праву? Smile Smile
Potpuno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
@Drenjina
Nemam pojma,tako mi se cinilo... Smile

Због Слобе?
Јесам у праву? Smile Smile
Potpuno...

Добро.
Слобу одвајам од оних који су га издали,
и продали,
а уновчавају га и данас!
......................................
Па,како онда да не издају и раднике и њихова права на рад и живот!
Платиће они то прво на следећим изборима,а онда и...................... Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
vidim da dosta ljudi jos uvek ne shvata sustinu tranzicije. naravno da postoje zloupotrebe, naravno da postoji nepravda, da ce dojucerasnji lopovi postati gazde jer ostali za to nemaju ni novca, a ni umeca!
tranzicija je sama po sebi apsurd, i ona sa sobom nosi mnogo losih stvari koje pogadjaju gradjane.
ipak, ona se mora zavrsiti i mora proci izvestan period u kojim ce nova, kapitalisticka drustveno ekonomska formacija iznedriti "realne" vlasnike kapitala! ovo je jedini izlazak iz bede, bez obzira sto cela situacija vise lici na gorku pilulu nego na svezu jabuku!

ako neko ima problem sa privatizacijom neka ga resava onako kako se to u civilizovanim zemljama radi, nevladinim sektorom, novinarima, na sudu i td.
krivi su oni koji su nam dali srbuju u nasledje u ovakvom stanju.
valtazar bogisic je rekao-"sto se grbo rodi vreme ne ispravi", medjutim, privatizaciju treba gledati kao jednu tesku operaciju bolesnika kojom ce se problem resiti. dva su puta, da ostanemo grbavi ili operacija!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
vidim da dosta ljudi jos uvek ne shvata sustinu tranzicije. naravno da postoje zloupotrebe, naravno da postoji nepravda, da ce dojucerasnji lopovi postati gazde jer ostali za to nemaju ni novca, a ni umeca!
tranzicija je sama po sebi apsurd, i ona sa sobom nosi mnogo losih stvari koje pogadjaju gradjane.
ipak, ona se mora zavrsiti i mora proci izvestan period u kojim ce nova, kapitalisticka drustveno ekonomska formacija iznedriti "realne" vlasnike kapitala! ovo je jedini izlazak iz bede, bez obzira sto cela situacija vise lici na gorku pilulu nego na svezu jabuku!

ako neko ima problem sa privatizacijom neka ga resava onako kako se to u civilizovanim zemljama radi, nevladinim sektorom, novinarima, na sudu i td.
krivi su oni koji su nam dali srbuju u nasledje u ovakvom stanju.
valtazar bogisic je rekao-"sto se grbo rodi vreme ne ispravi", medjutim, privatizaciju treba gledati kao jednu tesku operaciju bolesnika kojom ce se problem resiti. dva su puta, da ostanemo grbavi ili operacija!

Суштина транзиције,
Ти као знаш шта је?
Па, шта је?

Да ниси негде већ прошао транзицију,
па си овде успут,
у транзиту!

Чему приче, да се ова започета транзиција мора завршити по сваку цену
 и то ни мање ни више него преласком у капитализам!
Што брже,то безболније,
нажалост,то није тачно!
Да ли је овај народ неко припремио на то и да ли је неко овај народ питао да ли жели капитализам.
Рећи ћеш сигурно, па избори 2000. су пресудили.
Ту је кључ,
 који отвара сва врата ових небулоза.
Ништа овај народ није сам одлучио,
све се НАМЕЋЕ,
копије су бледе,скоро да се и не виде!
А ипак се копирају,
Нормално,не добије се ништа,а кошта!
Српски народ није још спреман на то и ово је равно силовању са трагичним последицама.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@drenjina
Ajde mi samo reci neko alternativno resenje,ali ga obrazlozi lepo,osim (i meni se na kurac popela rec) tranzicije,koja se ne moze zaustaviti,kao sto se ni globalizacija ne moze zaustaviti(iako 99%Srba i ne zna sta znaci ni sta je to)a,opet su svim silama protiv nje,kao sto su i protiv cionizma i Jevreja,a 90% srba nije videlo Jevreja,ali to mu ne smeta da ga mrzi,zato sto je Dnevnik tako pricao 15 godina,doduse mi i jesmo poznati po tome-"pisanju uz vetar"-pa se niko u svetu i ne cudi kada mi dobijemo po picci...elem,kad su medj Srbe trebale doci fiskalne kase...sta je bilo-"lopovi,otkud sad to,izdaja,nemaju jadni privatni preduzetnici para za taj luksuz"...sta sledece dodje medj Srbe..a, da PDV...umalo krv u skupstini pala nije te"mnogo je,te pljacka,te ovo-ono" i???sta bi...ako cela(ali bukvalno-geografski)Evropa ima fiskalne kase i PDV,ja kao Homo Sapiens,nisam video razloga za protivu...i evo sad je i medj Srbima "to" normalna stvar..
Ja stvarno ne mogu da shvatim da ljudima jos uvek nije jasno da se mora ziveti od svog rada,da nema vise samoupravljanja,prica(e,kako sam ja od plate kupio auto,isao na more,u Trst,a ti ne mozes nista),Slobe...svaka cast, bilo je lepo dok je trajalo ali vise nema.....da li ce ljudi da shvate da ako hoce stabilnu drzavu,moraju platiti porez,zvao se on PDV ili kako god,a ne da odma skoce protiv njega,a potpale ih(u zadnjih 7 godina su to SRS,SPS kad zatreba)kojekakve interesne grupe,kao i sad sto oce da zaustave tranziciju...e,ajde konkretno,bez demagogije,znaci konkretno,kako zaustaviti tranziciju,pokrenuti fabrike,zaposliti ljude...ali bez demagogije tipa(kako su fabrike unistene u zadnjih 7 godina, isl.),ocu da cujem sta je dobro po vama,kako vi da resite problem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
Да ли је овај народ неко припремио на то и да ли је неко овај народ питао да ли жели капитализам.
alo, spusti se na zemlju, ko treba da pripremi narod?! kakve pripreme,bre?
ovo je zivot, stvarnost, prilagodjavas se promenama i sistemu a ne on prema tebi, meni ili bilo kome!
svako je gospodar svoje sudbine, i vrlo je bitna svest da treba delovati proaktivno, a ne reaktivno!

te ideje koje zastupas vredjaju inteligenciju!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Fiskalne kase, GPRS i slicni lopovluci nisu kapitalizam.

I niko ovde nije zeleo neoliberalizam!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
sta sad sa fiskalnim kasama i td. hoces da kazes da ne treba da placamo porez?
interesantno! Smile
ja sam za varijantu da se on bitno smanji!

jos jedna stvar u srbiji ne postoji ni kapitalizam ni neoliberalizam, nemoj brkati loncice!
kapitalizam je pre svega pravni poredak, i tu su jasna pravila. a ovo, ovo je jos uvek neki tranzicioni spc. kapitalisticko-cosijalisticko-tajkunski sistem!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
sta sad sa fiskalnim kasama i td. hoces da kazes da ne treba da placamo porez?
interesantno! Smile
ja sam za varijantu da se on bitno smanji!

jos jedna stvar u srbiji ne postoji ni kapitalizam ni neoliberalizam, nemoj brkati loncice!
kapitalizam je pre svega pravni poredak, i tu su jasna pravila. a ovo, ovo je jos uvek neki tranzicioni spc. kapitalisticko-cosijalisticko-tajkunski sistem!

Nisam rekao da ne treba placati porez. Samo sa protiv toga da ministri lopuze prisiljavaju preduzetnike da kupuju neke nepotrebne gluposti da bi neko stavio proviziju u dzep.

Nemam ja nista protiv kapitalizma. Ali se on Srbiji namece kroz u pljacku i destrukciju i u svom naj gorem obliku, obliku neoliberalizma!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
to uopste nije neoliberalizam!
procitaj nesto vise o neoliberalizmu.

pljacka i destrukcija traju od 1941.god. tako se mora i zavrsiti!
ako sklonimo po strani one zvucne privatizacije kao sto su secerane i td. koje verovatno nazivas lopovskim, mislis li da su ostale legalne?
nisu! odakle tim ljudima novac, sigurno ga nisu zaradili legalno. svi su lopovi samo je ih odredjuje ucinak!
dakle, sve je ovo pljacka koja se zavrsava tek posto se sve opljacka! to je i poenta privatizacije, da nestane drustvena svojina i od tog trenutka pocinju da vaze nova pravila!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.