Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transformers 2 ''Revenge of the Fallen''  (Pročitano 59974 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Svidelo se to vama ili ne, film ne zasluzuje bolji komentar.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ti si buduci reziser pa ti napravi bolji film na tu tematiku ... ili barem preporuci neki slican a bolji ja cu rado da odgledam , ovo je jedna od najboljih ekranizacija decijih crtaca svidelo se to tebi ili ne .

... ja sam se jedno vreme bavio 3d modeliranjem i animacijom, pa barem imam postovanja prema celom timu ljudi koji se dve godine sahranio za racunarom da udahne zivot jednom virtulnom parcetu metala ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Prodnadji gde sam ja rek'o da su efekti lose odradjeni i castim te barelom medovine.

I da, sto se tice preporuke, odgledaj Macross Zero, u obliku mini serije od 5 epizoda, cisto da vidis kako se to radi.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 14:16:56 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
cisto da vidim kako se radi anime i manga ? daj ne lupaj keve ti kad vec ne pravis razliku ...

gledo si snimak filma sa mobilnog telefona iz bioskopa a ne silazis sa teme ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
cisto da vidim kako se radi anime i manga ? daj ne lupaj keve ti kad vec ne pravis razliku ...

gledo si snimak filma sa mobilnog telefona iz bioskopa a ne silazis sa teme ...

Rek'o sam 1000x da se ne raspravljam sa decom, al jbg ne ide nikako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 362
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson k530
Koliko god da su lose kritike - nece me spreciti da gledam Transformerse... ipak sam bio napaljenik na njih kao dete (a i sad pomalo...)  Smile
IP sačuvana
social share
It's just the way the game is played... wait your turn.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
2 videa, kako su mogli da izgledaju grimlock i starscream u filmu a pribliznije g1 transformersima tj.orig. crtanom

takodje proverite sajt www dot sectorseven dot org (password je deceptibot) nisam provalio da li je oficijrlni sajt ali ima neke kul video 'snimke'
edit:[pregledao, false alarm, nista posebno

optimus model

concept jetfire

reklama za lg telefon

m&m reklama
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 23:35:16 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
... ja sam se jedno vreme bavio 3d modeliranjem i animacijom, pa barem imam postovanja prema celom timu ljudi koji se dve godine sahranio za racunarom da udahne zivot jednom virtulnom parcetu metala ...

Svaka njima cast na trudu ali bolje bi bilo da su taj trud ulozili u neku video igricu ili u neki film u kome specijalni efekti nisu jedino sto vredi.
Ja ne znam da li nekada video da neko ima zamerku na LOTR i novac, vreme i sta znam sta sve vec koje je ulozeno u taj projekat? Naravno da ih nema kad u trilogiji ima i kvalitetne price i svega ostalog. I to je najbolji primer kada su efekti bukvalno "slag na torti".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
Svaka njima cast na trudu ali bolje bi bilo da su taj trud ulozili u neku video igricu ili u neki film u kome specijalni efekti nisu jedino sto vredi.

pa i jesu napravili igru, to je citava bransa koja je pocela (a i danas to radi) da tako prodaje igracke ...
sem toga, nekom mladjem ili nekom nostalgicaru (moj slucaj), to vise vredi neko neki drugi film ... ali dobro, ti iznosis svoj ukus ...

Citat
Ja ne znam da li nekada video da neko ima zamerku na LOTR i novac, vreme i sta znam sta sve vec koje je ulozeno u taj projekat? Naravno da ih nema kad u trilogiji ima i kvalitetne price i svega ostalog. I to je najbolji primer kada su efekti bukvalno "slag na torti".

lotr je jedan od retkih filmova koji gotovo da nemaju nijednu manu osim nekih sitnica ... ali to je ipak radjeno po scenariju koji je i jedna od naprodavanijih i najboljih knjiga ikad ... tako da je malo glupo poredjenje ...

ovde su zaplet ogromni roboti ... nisu slag, umak, kecap vec okosnica svega ... i ne mogu biti sporedni ... cela poenta je da ti gledas njih i kazes vau ... nikad to nije bila prica , jer mladji narastaji ne zele smisao zivota vec malo akcije ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.