Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transformers 2 ''Revenge of the Fallen''  (Pročitano 59959 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ovako stvari stoje...

Obrisao sam sva vasa spamovanja, trolovanja i prepucavanja...

Presli ste svaku granicu... Od diskusije ste dosli do raspravljanja, i na kraju do licnog prepiranja.
Nemaju svi ovde IQ stola, pa da morate sto puta jedno te isto da ponavite.
Izneli ste svoje misljenje, u redu, ali to ne znaci ako se neko ne slaze sa vama, da odmah morate da mu odlucno dokazete suprotno... i pritom to radite na 8 strana.

O ukusima ne treba raspravljati... to stoji, ali takodje se zalazem se malo kvalitetne rasprave... koju ste vi zlouportebili izvan zdravih granica.
Uvek ce se naci neko ko ne voli ili cak mrzi Indianu Jones (koji je inace moj omiiljeni film), ili neko ko nije gledao Godfathera... odmah mogu naci takvih barem desetoro, i sta sad... streljati ih?

Film je blockbuster, i prevashodno je namenjen za opustanje, da pustite mozak na pasu...
On nije dukouman, niti sadrzi skrivenu poruku. Jednostavno porodican film.
Moze da vam se svidi ili ne.

Sada ce sigurno javiti neki rusofil, koji ce naravno da velica ruski film i pljuje ostale produkcije.
Ko je tako ogranicen, uvek moze da gleda rusku sinhronizaciju filmova sa engleskog govornog podrucja.
Da se ne lazemo, imaju Rusi, Indijci, Japanci i ostali odlicnu kinematografiju... ali takodje i Hollywood ima dobre filmove.
Pravi filmofil ceni sve kinematografije.

Dalje...
Imam pametnijeg posla od citanja vaseg nadmetanja za wonderkida meseca.
Takodje bez onog bullshita "onda nemoj da citas" i slicnog... jednostavno moram.

Also, nemojte da me citirate, niti da mi odgovarate (postici cete samo kontraefekat)... jer me prosto ne interesuje vase misljenje po ovom pitanju i oduzimate mi dragoceno vreme koje nemam za trosenje.

Over & Out
« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 09:23:23 od Ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Evo odgledah i ja napokon ovaj film.

I ocjena je 1/10. Stvarno sam ochekivo vishe od prvog dela - prvi deo sam chak i voleo, bio je glup, na dobar nachin, bio je zabavan. Ovde nema ni zabave, ni razonode.....samo iritacije. Stvarno, da krenem, ahem, od transformersa se ne mozhe (ni ne treba) ochekivat neka mindblowing pricha, ali treba da bude jednostavna i smislena. Ovde to nije - scene prelaze nasumichno, bez skoro ikakvog razloga, ljudi nemaju motiva za ono shto rade. 3/4 filma provedeno je na loshe razvijanje odnosa izmedju ljudi, bilo da je semov cimer, semovi roditelji, ili sem sam. Likovi su iritirajuchi nenormalno. Ali je za barem ochekivat da su delovi s robotima dobro odradjeni - nisu. Shtavishe u ovom filmu ima preko 20 novih robota i nikom se ne posvechuje neshto posebno pazhnje. A kad se pazhnja usmeri na neke - to su oni iritirajuchi - narochito se odnosi na one blizance - rasistichki roboti sa puno detinjastih fora samo ubijaju u pojam i kvare (ionako loshu odradjenu) temu filma. Oni bitniji i vazhniji roboti poput optimusa i bamblbija se jedva pojavljuju i bacheni su u trechi plan. I dok nekih sat i po filma prodje bez ikakvih deshavanja, ochekuje se barem da che finalna borba izmedju robota biti epska - nije! Istina ima tu scena borbe i ekspolzija, ali nishta se ne vidi, zbog pjeska koji stalno iskache po ekranu ishto se kamera trese i ubrzano rotira, jednostavno nemate pojma shta se deshava, i na kraju vas uopshte nije briga - krenete da brojite eksplozije. I film nije mogao jadnije da zavrshi.... Ovo dolazi od mene - koji voli prvi deo, u prvom delu je isto bilo glupih scena poput shunjanja oko kuche ili robot pisha po ljudima, ali su se mogli tolerisati zbog dobrih scena kao shto su jurnjava na autoputu ili finalna borba. Ovde to nije sluchaj. Samo je jedna scena dobra tj. fantastichna (borba u shumi), a sve ostalo je dno...veliko dno. Smile

I evo mozhda najjacha video kritika filma - odgledajte od pochetka do kraja, jako je kratak. Smile

Vjerovatno najjachi opis filma koji sam video. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
LG KG-800
jel izašo dvd rip??? da  to više skinem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple iPhone 7 Plus
jel izašo dvd rip??? da  to više skinem
naravno da nije i nece jos skoro. osim toga ovde piraterija nije dozvoljena.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2009, 20:19:13 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mozemo da sirimo vesti od ripovima, dobrim bioskopskim snimcima, ali ne mozemo da delimo linkove javno. I to je receno, imamo pp, tako da...  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
povratak u detinjstvo ... deluxe soundwave figura  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

soundwave.jpg
(64.93 KB, 641x427)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12

Vjerovatno najjachi opis filma koji sam video. Smile
ja nista ne kapiram tu...  Smile
mislim,ok,simpaticno su se dosetili da stave tog lika sto treska glavom,ali jedino sto se vidi od filma tu jeste dva kratka isecka-kako kugla probija zgradu,i kako druga kugla probija nosac aviona.i na kraju,kako NESTO... slece NEGDE...  Smile Smile
hocu da kazem-verujem da je film glup(sama kolicina prljave propagandeu njemu je dovoljna da se tvorci pokriju usima),ali,ako vec smatraju da je film toliko glup,da stave minut udaranja glave,neka onda bar objasne zasto to misle,ubacivanjem jos malo isecaka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ma pusti, neka ga ... mislis da je njemu lako?
.. ne znas kako je to kad se trudis da budes komicar a nisi duhovit ... zasluzio je bar par osmeha iz sazaljenja, realno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Apple iPhone 7
ma... misli da je u Top Gear-u  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.