Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transformers 2 ''Revenge of the Fallen''  (Pročitano 59808 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
ni u prvom ni u drugom dijelu nisu transformersi dovoljno zastupljeni, tako da je to minus u svakom slucaju.
cini mi se da je ovaj bay transformerse uzeo vise kao povod da snimi film, a ne da im da neki omaz.

Roboti nisu ukljuceni ? Da ja nisam mozda gledao pogresan film onda posto sam se ja valjao od smejanja na neke od sala robota koji su bili prisutni u filmu

Rekla je, dovoljno zastupljeni. Meni je prvi dobar bio, akcijai sviđaju mi se ti matematički proračuni razgradnje mašina u robote ako me razumete Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Meni je 1. jako los, a videcu za drugi, jos ga nisam odgledao.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ni u prvom ni u drugom dijelu nisu transformersi dovoljno zastupljeni, tako da je to minus u svakom slucaju.
cini mi se da je ovaj bay transformerse uzeo vise kao povod da snimi film, a ne da im da neki omaz.

Roboti nisu ukljuceni ? Da ja nisam mozda gledao pogresan film onda posto sam se ja valjao od smejanja na neke od sala robota koji su bili prisutni u filmu
prvo, nisam rekla da nisu ukljuceni, vec da nisu dovoljno ukljuceni,
drugo, to sto si se ti smijao dvojici robota ne znaci apsolutno nista, i semova majka je bila smijesna pa je opet u filmu ima na pocetku i na kraju.
Mnogi se ne bi slozili sa tobom. Reditelj Bej je, za razliku od prvog dela hteo da vise ukljuci transformerse u samu pricu. Nije hteo da se sve okrece oko Sema. Mislim da mu je uspelo. Personifikovao ih je vise nego pre.
Inace, Bej je napomenuo da planira nastavak i da se moze ocekivati tek 2012. jer, kako je rekao, zeli da odmori mozak od robota. Pozz

Ima ih vise u drugom dijelu, to je tacno.
ALi opet se sve vrti oko ljudi manje vise. I sto sam primjetili je da je kamera previse haoticna i da uopste ne mozes ni da posteno pogledas tog transformersa pa da vidis detalje, sve je u zurbi nekoj, narocito kad je akcija na ekranu. To je steta najveca. Napravili su ih da izgledaju fenomenalno, a da ih opet ne mozes sagledati.
I ima nekih kretenskih propusta, recimo bamblbi koji place jbt i sem koji ga tretira kao da je kuce, a ne transformers. Koliko znam, bamblbi je u crtacu bio vojnicki nastrojen, ovako su ga prikazali malo debilno.

I citala sam na netu da su pomenuti transformersi kojima su se ljudi smijali, ustvari rasisti, imaju zlatni zub, ne znaju citati, naglasak, prica bla bla.  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Citat
I sto sam primjetili je da je kamera previse haoticna i da uopste ne mozes ni da posteno pogledas tog transformersa pa da vidis detalje, sve je u zurbi nekoj, narocito kad je akcija na ekranu. To je steta najveca. Napravili su ih da izgledaju fenomenalno, a da ih opet ne mozes sagledati.
I ima nekih kretenskih propusta, recimo bamblbi koji place jbt i sem koji ga tretira kao da je kuce, a ne transformers.

Sa ovim se moram sloziti. Primetio sam da su, recimo, scene borbe u Egiptu previse kako ti kazes "haoticne" i da u momentima ne znas ni ko je ko. Takodje, stvarno deluje glupo da Bamblbi place ko malo dete. Ali to je ono sto sam rekao. Bej je radio na tome da im da vise emocija, da se ljudi poistovete sa njima. Sa Bamblbijem je izgleda preterao sa emocijama..  Smile

Ne razumem zasto tvrde da su Blizanci rasisti? Nisam primetio u filmu da je neko vredjan ili klevetan.. Smile Zanimljivo je da ih porede sa Jar Jar Binksom iz Star Wars-a... Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 22:19:00 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa nisam ni ja primjetila, cak nisam ni skontala da imaju zlatni zub (detalji, detalji .. ).
pretpostavljam da je samo rasista mogao reci da su ta 2 transformersa prikazana rasisticki, meni nije ni palo napamet iskreno  Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
odgledao....cisto sporta radi....komentar:suvisan Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
@ces
ako si toliko željna robota, eto tu je WALL-E  Smile j/k

Mene nervira preveliko drmusanje (nisam još gledao film nego kažem kod filmova novijih), cenim da sam to drmusanje prvi put primetio pri Spasavanju redova Rajana, ali eto to je adrenalinski. A Bumble bee je zaštitnik Semov
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
meni se walle nikako nije dopao, zaspala sam u po filma  Smile

bamblbi jeste zastitnik, nije kuce pobogu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
uze mi komarac rec iz usta .. zar ceo film treba da budu roboti  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
a zar cijeli film trebaju biti ljudi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.