Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transformers 2 ''Revenge of the Fallen''  (Pročitano 59923 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a zar cijeli film trebaju biti ljudi Smile

ne .. a koliko su mene moje oci " varale " u ovom drugom delu postoji dosta delova gde su roboti tako da ne vidim kako su samo ljudi u drugom telu ukljuceni a upravo se iznad prica o tome kako se roboti zezaju sa Semovim drugom
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
meni se walle nikako nije dopao, zaspala sam u po filma  Smile

bamblbi jeste zastitnik, nije kuce pobogu  Smile

Da li ti se desilo kada si bila mala da nešto uradiš i to se tvojim roditeljima ne svidi pa ti kažu "idi u sobu" (ili nešto tome slično), to je isto uradio Sem Bamblbiu, kada mu je ovaj uništio kuću pokušavajući da ga zaštiti od zlih kućnih aparata.. Smile Umro sam od smeha kada mu je Sem rekao "mrš u garažu", a Bamblbi ga je pogledao u fazonu "koj ti je qrac!?" Prikazano je kao da je Sem njemu gazda Smile Jedino što me nervira je to (već ste napomenuli) što je Bamblbi prikazan kao retardirani mikser, a ne kao vojnički nastrojen robot (kao što je u crtaću prikazan)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja sam mislio da ce biti rasprava izmedju fana Autobota i fana Deseptikona. Smile
A ne ovo Ljudi vs. Transformersi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
a zar cijeli film trebaju biti ljudi Smile

ne .. a koliko su mene moje oci " varale " u ovom drugom delu postoji dosta delova gde su roboti tako da ne vidim kako su samo ljudi u drugom telu ukljuceni a upravo se iznad prica o tome kako se roboti zezaju sa Semovim drugom
pitao si jel cijeli film trebaju biti roboti, pa sam ti odgovorila u istom stilu, mislila sam da je ocito.
i vec sam ti rekla da to sto se roboti sale ne znaci apsolutno nista, jer je i semova majka bila zanimljiva pa se pojavila u prvoj i zadnjoj sceni.

meni se walle nikako nije dopao, zaspala sam u po filma  Smile

bamblbi jeste zastitnik, nije kuce pobogu  Smile

Da li ti se desilo kada si bila mala da nešto uradiš i to se tvojim roditeljima ne svidi pa ti kažu "idi u sobu" (ili nešto tome slično), to je isto uradio Sem Bamblbiu, kada mu je ovaj uništio kuću pokušavajući da ga zaštiti od zlih kućnih aparata.. Smile Umro sam od smeha kada mu je Sem rekao "mrš u garažu", a Bamblbi ga je pogledao u fazonu "koj ti je qrac!?" Prikazano je kao da je Sem njemu gazda Smile Jedino što me nervira je to (već ste napomenuli) što je Bamblbi prikazan kao retardirani mikser, a ne kao vojnički nastrojen robot (kao što je u crtaću prikazan)...

ako si mi objasnio tu scenu, uopste je nisam shvatila od prve ..
i u posljednjoj recenici je i poenta, to sam vec rekla, tako da se razumijemo nadam se  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
pitao si jel cijeli film trebaju biti roboti, pa sam ti odgovorila u istom stilu, mislila sam da je ocito.
i vec sam ti rekla da to sto se roboti sale ne znaci apsolutno nista, jer je i semova majka bila zanimljiva pa se pojavila u prvoj i zadnjoj sceni.

Ja u klin, ti u plocu ...

Kakve veze ima Semova majka sa robotima ?

U prvom filmu se veoma malo pojavljuju roboti a sada su dosta vise ukljuceni i o tome ja pricam svo vreme da je zato, barem meni, bolji film
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
Bumble bee je Terminator, Sem je mali Džon Konor. Verovatno je Bumbarko uključio Pussy mode  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat

Ja u klin, ti u plocu ...

Kakve veze ima Semova majka sa robotima ?

U prvom filmu se veoma malo pojavljuju roboti a sada su dosta vise ukljuceni i o tome ja pricam svo vreme da je zato, barem meni, bolji film
ja rekoh da roboti nisu dovoljno zastupljeni,
a ti si poceo da se bunis jer 'robota ima'.

dakle, od starta si me pogresno shvatio.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
O cemu vi diskutujete Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Kao sto rece vandemon ajde da se okonca ova rasprava i da malo razgovaramo o Autobotima i Deseptikonima. Ne znam koliko ima fanova Deseptikona, meni se od njih svideo jedino Starscream.
Vest: reditelj Bej je u jednom intervjuu rekao da ce trojka izaci verovatno na leto 2012. Radnja ce biti smestena u onoj godini koja je preskocena u dvojci. Tako je isplanirao. Takodje je napomenuo da planira da ubaci Dinobote, koje nije hteo u dvojci jer mu se nije svidela ideja o dinosaurusima robotima, ali je posle uvideo da bi se to svidelo mnogima pa je uzeo u razmatranje za trojku.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7 Plus
Michael Bay ima godinu dana fore da se dovede u red i da pocne sa ispravljanjem ovog sra**a koje je napravio sa Revenge of the Fallen.
I sam je rekao da mora da se odmori od Transformersa godinu dana.
Revenge of the Fallen mi se gadi. Sve mi se gadi osim otvaranja.
Fuj!
Prvi deo rules!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.