Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transformers 2 ''Revenge of the Fallen''  (Pročitano 59712 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Citat
tf 1, ovdje je i ona genijalna scena, kad prajm ustaje iz bazena, a dijete stoji ispred njega

jel to optimus ? nisam ih razaznao tu ... are you the tooth fairy ?  Smile

Citat
u pravu si...stvarno mi nije jasno kako stvaraoci remek dela dark knight nisu angazovali megan fox,paris hilton... Smile...
ogroman propust....mozda kad sad vide oskarovsku glumu ultratalentovane megan fox mozda je i angazuju za novog betmena...to bi koliko toliko ublazilo ovu stravicnu gresku sa angazovanjem neuke megi gilenhal da ukalja tako maestralan film

nije poenta u tome ... vec kad treba da prikazes ulogu 'hot chick' (pogotovo oko koje se otimaju muskarci)... ti uzmes paris hilton sa onim nosem i megi gilenhal koja izgleda ko buldog u polumraku ...

a megan fox igra zgodnu devojku, koja radi u radionici i cale joj je izasao iz zatvora ... deluje mi bas ko uloga za nju ... mislim, nije nuklearni fizicar ...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 19:01:35 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
jel to optimus ? nisam ih razaznao tu ...

jes, to je tooth fairy  Smile

Citat
vec kad treba da prikazes ulogu 'hot chick' (pogotovo oko koje se otimaju muskarci)

ma ne, nije ona hot chick, ona je pametna djevojka oko koje se otimaju, a oni su isli logikom da pametna ne moze biti i lijepa, to je taj fazon  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ponavljam , ko nije gledao u bionji, nece znati kako se ljuste zle macke  Smile ...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

5231_8323902544.jpg
(63.82 KB, 616x261)
8201_3829853403.jpg
(56.24 KB, 616x262)
8371_8106681542.jpg
(66.93 KB, 616x262)
tf2-rotf-movie-4.jpg
(64.17 KB, 616x261)
transformers-2-revenge-fallen-new-images-25.jpg
(129.54 KB, 900x599)
transformers-2-revenge-fallen-new-images-40.jpg
(80.02 KB, 900x382)
transformers-2-revenge-of-the-fallen-2.jpg
(107.15 KB, 900x382)
transformers-2-revenge-of-the-fallen-4.jpg
(76.86 KB, 900x382)
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 19:19:34 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
Jedina mana  Dark Knight-a je ova glumica...

u pravu si...stvarno mi nije jasno kako stvaraoci remek dela dark knight nisu angazovali megan fox,paris hilton... Smile...

ogroman propust....mozda kad sad vide oskarovsku glumu ultratalentovane megan fox mozda je i angazuju za novog betmena...to bi koliko toliko ublazilo ovu stravicnu gresku sa angazovanjem neuke megi gilenhal da ukalja tako maestralan film
1.Predhodna glumica za istu ulogu je odbila ulogu, sigurno zbog malog honorara.
2.Stvarno ne treba neku stariju glumicu staviti u film gde je batman 10-ak godina mladji...
3.Megan Fox bi bila odlicna za ovu ulogu, ali Paris Hilton ni da joj stave neku masku ne bi prosla.
4.Za ovu ulogu nije potrebna glumica koja zna i ima ultra mega giga tera umeca i talenta za glumu, moze i jedna osrednja ali sa lepim licem ili guzom  Smile
5. Idemo u off....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
yourtoiletpaper

Mozhesh li da napishesh konstruktivnu kritiku ili listu jako dobrih razloga, zashto film valja, isto tako da napishesh stvari koje ti se ne svidjaju u T2?

Poshto vidim da to trazhish od ljudi kojima se film nimalo ne svidja, ali ako nije problem da chujemo od tebe, kojem se film stvarno svidja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
pa znas kako meni licno film ima mnogo vecu subjektivnu nego objektivnu vrednost ...

na stranu to, zasto ja visim na ovoj temi ovde (a to te verovatno zanima) , je sto me nervira taj trend pljuvanja cisto da bi se pljuvalo ... tacnije, ne mislim da je film savrsen , ima tu dosta mesta za poboljsanja ... ali nije toliko los koliko ga pljuju ... a ako vec pricas nesto, stani iza svojih reci i opravdaj ih ...

.. mislim, video sam svasta na ovoj temi: 'otkud robotu pluca' (pa izbacuje paru iz usta) do 'zasto se transformise u nokiu' (to je propaganda) ... a niko se nije pozalio na prekratke kadrove ... cak mislim, da svi koji su ga opljuvali nisu ni otisli u bioskop ... a takav film, il gledaj kako treba (efekti, vizuelni detalji) ili ne gledaj... pricu nema  neku to unapred treba da znas ...

ko misli da je lako napraviti film o robotima a da to lici na nesto ... pa, nije upucen bas u sve to ... ja sam radio 3d animaciju jedno vreme i znam koliko ode vremena samo na jedan pokret ... i

ali eto, da ne davimo ... napisacu ako ti napises ... evo vec do kraja veceri, odgovara ? potvrdi samo pa da srocim nesto .
(cisto da ne bude da se ja tebi nesto pravdam a ti branis druge, nego da imamo temi dva razlicita misljenja ... kapiram da je to ok)
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 19:50:09 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson w200
Čoveče, 30 strana!  Smile Ovaj film to definitivno nije zaslužio  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S8

Ajde matori idi brani zamak od Orkova.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Brate stvarno si car.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.241 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.