Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:18:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trajanje jednog MI  (Pročitano 22005 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple 15
A sta fali ekonomskoj stabilnosti?

Ja kapiram da zene danas rade do poslednjeg dana, posebno ako nemaju nikakvih problema... ali, posle toga one su out bar 3 meseca... ne mogu da privredjuju...
I ko ce onda da finansira mladu porodicu koja u tim prvim mesecima ima najvece troskove?

Zena ne treba da bude majka i donator svom suprugu... a to je cest slucaj u nasim porodicama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Dva para sa kojima se mi druzimo nisu stupila u brak dok cura nije ostala u drugom stanju.
Pardon : 3 para sa kojima se druzimo.

to je to

ja znam jedan par za koji sam mislila da su se uzeli iz ciste ciste ljubavi, ali sam naknadno saznala da je on njoj pre nego stu je je zaprosio platio kompletne preglede i testove da vidi jel moze da ima dece..

tako da.. toliko o divnim ljubavima zbog kojih se ljudi uzimaju.. to mozda mi zene, neke od nas, ponekad u pms-u zelimo da verujemo da je tako, ja licno zelim da verujem da je tako, ali nije tako. Praksa pokazuje da nije tako..
« Poslednja izmena: 18. Maj 2012, 00:12:34 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Postojanje ljubavi bi mogla da se potvrdi onda kada je neko (ili oboje) spreman da se lisi sebicnosti, da zaboravi na sebe, i nekada stavi svoj ego po strani.

A ovo je neverovatno! Takvo ponasanje prema nekome je odvratno. Utripovao se da pazari nesto za sebei zeli da zna sta placa.
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple 15
Citat
Postojanje ljubavi bi mogla da se potvrdi onda kada je neko (ili oboje) spreman da se lisi sebicnosti, da zaboravi na sebe, i nekada stavi svoj ego po strani.

Znaci.. nikad...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Mozda si u pravu, svestan sam da moze biti tako...nikad. Ali ne vidim zasto bi bilo nemoguce.
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple 15
Zato sto ljudi stupaju u veze iz cisto egoisticnih razloga - da budu srecni.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
To je greska!
Zar nije suludo ocekivati da ce stalno da cvetaju ruze? Da mogu zauvek biti srecni?
Mislim da je glupo ocekivati tako nesto. Sranja se stalno desavaju i treba se nositi sa njima.
Mnogo je lakse pronaci srecu na drugom mestu gde je sve cisto (makar i prividno), za razliku od ulaganja da se ona uvidi tamo gde nije bas sve sjajno. Ali prihvatljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62

Mi smo jos previse siromasni da bi bili emancipovani.
I dalji je glavni razlogi i za razvod i za ostanak u braku nemogucnost da se neko ekonomski osamostali.
A dok god ti nemas mogucnost da radis, zivis i ne zavisis od bilo koga tu srece nema.

Elem u mojoj familiji, majka, fak. obrazovana, sinovi jedan magistar drugi doktor nauka. Stariji ozeni zenu iz "dobre kuce" - citaj bogata, obrazovana, vise na drustvenoj ljestvici, majka birala. Ispostavi se da nemoze imati djece. Drugi sin se nije zenio dok mlada nije bila u 6 mjesecu.

Bez obzira na emancipaciju i sl gluposti - kad sin ne moze da ima djecu, roditelji ce ga rijetko podrzati da ozeni zenu koja ima djecu ili da usvoje dijete, ako ima brata ili sestru koji imaju djecu. Forsirace se prica - nismo mi radili i sticali da ti sad to ostavljas nekim stranicima, sta ti da gajis tudju djecu, kad imas svoju krv, valjda ti je ona bliza itd.
Dok je to za zene, narocito starije od 35 godina normalno. Kao bolje da gaji ikakvu djecu nego da bude sama. Sta ima veze, dijete je dijete, voli se isto...

Evo gledam na poslu pricicu. On i ona. Dugo u braku, preko 15 godina. Prvo nisu htjeli, pa onda nisu mogli. Ona 42 on 46 - njegovi vrse strahovit pritisak da se oni razvedu i da on nadje mladju. Dok mu nije kasno. Nemaju oni primjedbi na snaju, ali boze moj, jalova je, matora je, da je mladja pa da se covjek necemu i nada, ovako...
Cisto da se zna ona je doktor, on je doktor - 3 generacija.
Toliko o obrazovanju, emancipaciji, i ostalim bakracima...

A najbolje od svega je kad se kao kod moje kume, nakon 13 trudnoca, 4 mrtvorodjena djeteta i 9 pobacaja koji variraju od 3 nedelje do 6 mjeseci - rodi dijete. I dodju baba i deda na babinje. Stoje tako nad kolijevkom i kazu - pa fino je, bas, nego, jebi ga, zensko je...
Ma pazi, ne kazem ja da to ne postoji kao ni da ne postoji neko postovanje tih vrednosti pa da ti je bitno da ti se i roditelji sloze sa nekom tvojom odlukom, samo sto mislim da smo odmakli od vremena gde je postojao patrijarhat i gde je to sad toliko bitno. Cak i to neko postovanje tih tradicionalnih vrednosti se izoblicilo pa ces tako retko videti da zensko ume da kuva kako treba ili da musko uzme da izrmbaci po kuci(ubacuje i izbacuje namestaj, sredjuje dvoriste itd.). Nauce ih da je bitno da isteraju svoje, da mora da da nadju takvu i takvu i takvog i takvog a ne nauce ih da je veza dvoje ljudi upravo ovo "MI" i da je tu dogovor najbitniji tj. upravo ovo.

Neka ljubav, i ta sebicnost koju ces ostaviti po strani i znaces da si uradio dobro.

Komsija(inace doktor nauka) je ozenio zenu(inace doktorku, lepu kao lutku) koja je nazalost bolovala od neke vrste skleroze( nesto slicno kao multipleks). Dok su se zabavljali se drzala, ali stanje joj se vremenom pogorsalo. Mislite da je njega bilo briga sta su mu roditelji(i svet oko njega) pricali o tome? Sto su mu pricali da ce mozda da se zapati sa njom, da je pitanje da li ce ona da mu rodi dete jer su ipak i on i ona bili malo zamakli u godine(35+) itd. Voleli se, uzeli se i evo sada imaju dete koje je vec osnovna skola.  Smile

Ali eto, covek je znao da veza dvoje ljudi podrazumeva "MI" i ne "MI i prosirena familija" pa je znao da je srecan sa njom i to i uradio. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 111111
Citat
platio kompletne preglede i testove da vidi jel moze da ima dece.

kakav bolesnik  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
platio kompletne preglede i testove da vidi jel moze da ima dece.

kakav bolesnik  Smile
Lik je samo dokazao da ona za njega znaci samo svrhu.

Ali eto, izgleda da neko zna kako da bude smeker Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 16:18:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.696 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.