Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tragedija u Mirijevu: Policajac ubio mladića u samoodbrani!  (Pročitano 12813 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Mislim da ste svi culi za manijaka iz sela u blizini Novog Sada? Pobegao je iz dusevne bolnice i vrebao devojcice ispred osnovne skole pokazujuci im svoj polni organ. I sta mu se desilo? Hospitalizovan je na isto mesto gde je i bio. I sa kojeg je pobegao....Tako da....
Treba mu ga odseci merom uskracivanja onog sta pokazuje i to zakonski.

I kad bi mu to uradio neki gnevan tata sta mislis na koliko bi godina zatvora bio osudjen?
Inace, onaj tekst koji si postavio o onom skotu sto je ubio dete... recicu samo da je slucajnost da je umro na dan devojcicinog rodjendana.... Smile...a tako nesto kao slucajnost ne postoji.
Napisao sam zakonom, inace to je seksualno uznemiravanje i postoji ja mislim kazna za to. Verovatno je kasnije prosledjen iz te bolnice u zatvor. Makar se nadam.

Citat
Ne mora da znaci da sam ja apsolutno u pravu ali bih voleo da se stavite u poziciju ovog policajca ali u onom trenutku kada ga je ovaj zakacio sekirom. Od tog trenutka pa nadalje, sta bi uradili?

Do tog momenta ima mnogo, predhodi situacija sa taocima...znas predostroznost.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
ali u onom trenutku kada ga je ovaj zakacio sekirom. Od tog trenutka pa nadalje, sta bi uradili?

S obzirom na dva nesrećna slučaja koja sam imala sa šizofreničarima...pucala bih bez razmišljanja.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
I ja bih pucala. Zamisli vidim lika zakrvavljenih ociju kako jurca sekirom na mene a pri tom imam pistolj. Bez oklevanja. I to vise metaka-stomak, grudi, celo. Da potvrdim.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Policajac je uradio ono što je morao,ludak sa sekirom,kraj priče,samo je problem što je ovde efektivnije upotrbiti onaj elektro-šoker,to bi policajci trebali da imaju za ovakve slučajeve.

da, dok bi pruzio ruku da ga "sokira" ovaj bi mu "nasekao rucice za potpalu"  Smile
To se ispaljuje  sa nekoliko metara udaljenosti,nije onaj šoker što ima u malim oglasima,upotrebljava se kao pištolj,i ima trenutno dejstvo.

Policajac je uradio ono što je morao,ludak sa sekirom,kraj priče,samo je problem što je ovde efektivnije upotrbiti onaj elektro-šoker,to bi policajci trebali da imaju za ovakve slučajeve.

I sta, posle da ovaj mlati nekoga sikirom ko nema utoku  Smile

Posle toga ludačka košulja,ustanova zatvorenog tipa i mnogo lekova.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
recicu samo da je slucajnost da je umro na dan devojcicinog rodjendana.... Smile...a tako nesto kao slucajnost ne postoji.

I ja bih pucala. Zamisli vidim lika zakrvavljenih ociju kako jurca sekirom na mene a pri tom imam pistolj. Bez oklevanja. I to vise metaka-stomak, grudi, celo. Da potvrdim.

Sta ja kazem, u prvom slucaju se smeje na ubistvo po njenom misljenju, u drugom slucaju je bitno pucati. Pa sta sam ja rekao za hicu. Evo ga mali hitler. Nema prevencije, nema suda, nema lecenja.

Cekaj jos nismo stigli do vesanja dusevnih bolesnika iz preventive.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
je l' ti zao sto je u zatvoru, najverovatnije, ubijen silovatelj malog deteta?
sta bih ja kao zena, metar i zilet, mogla da uradim protiv manijaka sa sekirom?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Промашени, да ли схваташ да постоје разне врсте психичких болесника?
Па већина криминалаца има ову или ону дијагнозу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
je l' ti zao sto je u zatvoru, najverovatnije, ubijen silovatelj malog deteta?
sta bih ja kao zena, metar i zilet, mogla da uradim protiv manijaka sa sekirom?

Ma daj sta ti je. Ti si samo dala konstataciju sa radoscu da je ubijen covek u zatvoru.

Ti se nisi nasla u toj ituaciji da si sa manijakom koji ima sekiru, da si se nasla pobegla bi, i pozvala policiju, a na njima je da uhapce manijaka, ne da ubijaju. Postoji prevencija, organizacija. Postoji drustvo nije ovo divlji zapad pa da ubija serif sljam.

Промашени, да ли схваташ да постоје разне врсте психичких болесника?
Па већина криминалаца има ову или ону дијагнозу.

Pa zasto postoje zatvori, treba ih ukinuti i uvesti iskljucivo dusevne bolnice zatvorenog tipa.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ma daj, promaseni...ma nema svrhe.... "Sad cu da te iseckam sa sekirom mamu ti jebem"
"O, stvarno? E cek samo da pozovem pandure a dotle cu ja da bezim a ti ces da me vijas, vazi?"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
LG Nexus 5
Ti se nisi nasla u toj ituaciji da si sa manijakom koji ima sekiru, da si se nasla pobegla bi, i pozvala policiju, a na njima je da uhapce manijaka, ne da ubijaju. Postoji prevencija, organizacija. Postoji drustvo nije ovo divlji zapad pa da ubija serif sljam.

Cekaj, leba ti, jesi se to ti uhvatio drustva i drzave ili cega?  Naravno da bih pobegao i pozvao policiju ali sta bi policija uradila? Pobegla, pa zvala sintere, specijalce, SWAT? Alo, prijatelju, zivis u zemlji Srbiji, gde nema pistolja sa strelicama.

To sto ti pricas funkcionise samo u teoriji i u emisijama gde glavnu rec vodi neka licnost iz neke NVO.

Ja vise preferiram da se pretnja neutralise, pa da se onda utvrdjuju uzroci pretnje, a ne da neka poremecena osoba izmasakrira nekoliko ljudi, pa da se jos vece budale nasladjuju tim vestima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.