Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tragedija na festivalu u Duisburgu  (Pročitano 18503 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nisam bio na Kosovu sa puskom,da branim srpsku svetu zemlju.
Nismo svi mogli biti na Kosovu,zar ne?
Onda se malo manje busaj svojim patriotizmom, jer nije u redu da sediš u toploj kućici kod mamice i tatice i pričaš o mrtvim bebama i ubijenim ljudima. Ne ide.

~~~~

А филмови мизика и те ствари стварно не капирам какве везе имају са било чиме. Ако хоћеш можемо и дубље у ту тему мада је овде оф.

Kako nemaju veze kada su takođe tekovina zapada?
Mrziš zapad, mržiš ljude koji tamo žive, ali slušaš njihovu muziku i gledaš njihove filmove?
Kakva selekcija, o bogo. ''Gledaću njihove filmove jer su dobri, a to nema nikakve veze sa tim što ih mrzim i što im želim sve najgore.''

Tebi to nije licemerno?  Smile

Ево ти рецимо како једнострано гледаш. Уместо да кажеш да су пичке што се тако понашају ти нас оптужујеш да смо пичке јер узвраћамо истом мером.
Ne, ja uopšte ne verujem u 'nas' i 'njih'. Mrzeti ceo jedan narod (više naroda!) zato što u prošlosti donošene loše i nepravedne političke odluke u najmanju ruku je prosto glupo.

~~~

Vidi, dečkonjo, znam da si u principu vrlo okej, ali ovde te uopšte na kapiram.
Kao neko ko priznaje različitost i pravo na mišljenje (ma koliko meni zvučalo besmisleno), predlažem da prekinemo ovde, jer i ti i ja znamo da nikuda nećemo stići ovime. Uzdravlje.

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Aplauz za Bambinu. Poslao bih ti i čokoladu da je nisam već sam pojeo i da nisam klošar.  Posle me govore da postavljam glupa pitanja kad ih pitam kako mogu da mrze ljude koje nikad nisu sreli.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2010, 14:30:46 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
To je strasno.
Ali kao vest koja dolazi sa zapada,to je vec nesto drugo.Koga boli uvo za paradu ljubavi i za taj stampedo?Mene licno boli uvo,kao sto me je bolelo i za desavanja u NJujorku 11.09.2001 god.
Pa imamo pravo da osecamo za nekim zalost,a za nekoga da nas boli uvo.Iskreno mi je bilo  zao zrtava iz moskovskog metroa,eto vidis da ipak nismo olos,kao olos sa  tog zapada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
kako im to uzvracamo

Тако што нас заболе патка за њихову несрећу.

Uzdravlje.

Држ се Психологије, видимо се тамо једном.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Бамби ти си великосрпски националиста и непријатељ запада  Smile , зато што не поштујеш њихове основне вредности и политику ''колективне одговорности''. Сваки народ који подржава политику агресије, империјализма и геноцида је заслужио да буде колективно кажњен.

Na jednoj temi svi kolektivno plaču, kukaju i takmiče se ko će da smisli monstruozniju kaznu za ludaka koji je ubio sopstveno dete, a na drugoj, koja govori o smrti pozamašnog broja ljudi se likuje zato što, eto, postoji mala mogućnost (a i zahvaljujući našim nepismenim novinarima) da je neko od njih bio alternativne seksualne orijentacije. I posle se pitajte što vam je zemlja takva.  Smile

Žalosno.

zalosno, ali istinito.

svakoga dana imamo sve vise dokaza da je sistem moralnih vrednosti (pre svega u srbiji) skroz poremecen. dokle cemo da stignemo, bolje da ne znam...
Да су партизани и четници били пацифисти и деца цвећа, колико би шваба, усташа, мађара и осталих фашиста побили ?
Нормално је да се бориш против окупатора и њихових слугу, мислим од када је то постало модерно бити роб. Ваљда је нормално бити слободан.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Onda se malo manje busaj svojim patriotizmom, jer nije u redu da sediš u toploj kućici kod mamice i tatice i pričaš o mrtvim bebama i ubijenim ljudima. Ne ide.
Ajmo ovako,pokusao sam sa tobom da vodim dijalog sa svoje obale ne pokusavajuci da te pozovem na moju ili da te ubedjujem,da se ja nalazim na pravoj obali.Ali posto si ti odlucila da malo preskocis reku koja nas razdvaja i uvek ce razdvajati i da opoganis moju obalu.Meni ne preostaje nista drugo nego da ti vratim tvoj izmet,pa pravi figurice od njega.
1.)sa svojim patriotizmom se ne bucam!1991/92 bio sam vojnik na redovnom odsluzenju vojnog roka u JNA.Sluzio sam u Hrvatskoj na Visu,09.06.1992 god.povukli smo se iz Hrvatske u Crnu Goru,kada sam svojevoljno napustio jedinicu i pobegao za Beograd.Nakon tri meseca uspeo sam da se oslobodim vojske.Naredne dve godine vegetiram u Beogradu kad tatice i mamice.1995 god.odlazim u inostranstvo,gde zavrsavam zapoceto skolovanje iz Srbije.Prodajom Republike Srpske Krajine,Slobodana Milosevica gledam ocima mrznje i veliki sam protivnik njega i njegove politike.Dok ja mrzim Slobodana,zvanicna USA za njega na CNN govori da je nosilac mira i stabilnosti na Balkanu! 1997 god.zavrsavam svoje skolovanje i pocinjem da radim za jednu starnu kompaniju.U Srbiji pocinje da se aktivira Kosovo,od Srbije se trazi da dozvoli posmatracima da dodju na Kosovo.1998 god.oktobar prvo ozbiljnije zveckanje NATO oruzijem.Poslovno dolazim u Srbiju,zadrzavam se u Srbiji nedelju dana  i dobijam ponudu za posao od strane vlasti.Nakon dva meseca pocinjem da radim za Srbiju u zemlji u kojoj sam zavrsio skolu i dobio prvi posao.Posao od Srbije prihvatam jer je u pitanju bio osecaj pariotizma i ticalo se borbe za Kosovo.Bombardovanje me zatice daleko od Kosova,ali na zadatku za Kosovo.U septembru 1999 god. vracam se u Srbiju i postajem zvanicno radnik u jednoj nasoj veoma poznatoj firmi.Radeci posao docekujem oktobar 2000 god. Danas radim posao iz struke,u kontaktu sam sa kolegama koji su ostali zaposleni u Srbiji i imam jasnu sliku o odnosima zapada kako zvanicnog,tako i nezvanicnog vezano za sva desavanja oko Srbije.Za 12 god.sticem uslove da odem u penziju,i otici cu.Zaradio sam je za ovih proteklih 15god. Tatu vise namam,a kod mame odem na rucak kad sam u zemlji.Radno okruzenje mi cine upravo zapadnjaci,koji su vise nego neobavesteni stanjem stvari na prostorima bivse SFRJ,uglavnom znaju ono sto im je servirao CNN. Dete,a sad pokupi tvoja sranja sa moje obale i to radi na svojoj strani.Inace patike NIKE nosim,pijem koka-kolu i volim da slusam Jazz,volim i gusle.Njih slusam kao pripovedanje,a ne kao muziku Smile
Protiv pederastije nemam nista,dok je to licna stvar onih koji se pederi.
Mislim da je Sloba bio veci demokrata od ovih danas i manji lopov od istih.
Nacionalista sam i ponosan na svaki segment srpske istorije.
Mislim da Djindjica nije ubio Siptar i Legija.
I zalazem se za povratak na srpsko Kosovo,pa i nakon jednog milenijuma. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Џез није западна музика, како може бити ако већина (чак и најпознатијих) џезера на западу су Африканци.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2010, 15:19:33 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
Џез јесте западна музика, прецизније речено америчка музика, јер је у Америци настала, као производ разних утицаја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米

Tипична америчка бела група музичара, са својим европским пореклом.
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.