Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:05:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27277 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Neki shit
Evo "Realne" recenzije koncerta....

Doshao sam tamo u 18h zato sto je recheno nama sa VIP kartama da se pusta u 18:45 a ljude sa obicnim kartama u 17:10...cekali smo do 20h da nas puste unutra...da cak toliko...kasnije smo videli da nema veze da li imash vip kartu ili obicnu da cesh uci svejedno i da VIP karte ne vrede NICHEMU...ok unutra je lepa bila bina i sve to...koncert je poceo tacno u 21:21 sa zakasnjenjem od 21 minuta...pocelo je iznenada sto moram priznati da nisam video ja mislim u zivotu da tako brzo pocne koncert te velicine...ali je ponovo kasnilo poshto je bilo obecano da ce u 21h poceti...

I sada najrazocaravajuca cinjenica...kada je koncert poceo ispred je ostala masa od cirka 1000 ljudi ili vishe..kada su organizatori videli da nece stici sve da ih puste bar do kraja koncerta POCELI SU DA PUSTAJU UNUTRA BEZ KARTE....ja sada ne garantujem da je ovo 100% tacna informacija ali mi svi pricaju da je tako bilo....strashno...Onda obecana ograda za vip fanove nije postojala zato sto je bend zabranio fanpit iz bezbednosnih razloga...dobro ae necu toliko kriviti organizaciju za ovo....ali obecnih 2 sata svirke nije bilo nikako...ugovor mora da se postuje...ako ga neko ne postuje on se tuzi i ide se na sud ili se reshi sve van suda....gde je organizator u dobitku kako se god okrene...ali se sada postavlja pitanje da li je stvarno pisalo u ugovoru da ce se svirati 2 sata...

Koncert je poceo naravno bilo je spektakularno za gledanje i ko nije to video kapiram da tako neshto u zivotu nece gledati...tako bilo bi mi veoma zao da nisam doshao na koncert iako ne slusham tool...e sada NAJVECE SRANJE VECERI....Zvuk u parteru je bio katastrofalan...ali katastrofalan...na tribina ma se culo savrsheno koliko sam cuo od ljudi...ne shvatam i dalje...mislio sam da je tool bend koji mozesh dovesti u stakleni mehur i oni ce ponovo nabaciti nenormalan zvuk sa svom fensi opremom i skupo placenim tehnicarima...ali izgleda da sam pogreshio...realno ni jedan koncert na kome sam bio do sada nije imao ovako losh zvuk...katastrofalno...hvala bogu sto sam sve pesme znao napamet pa sam znao sta se deshava inache se u vecini trenutaka culo samo sustanje...one buke izmedju pesama su zanimljive...vizuelni efekti vec rekoh neverovatni i zbog njih sam najpre i doshao...

Setlista...well...svi pricaju kako je katastrofalna ja sam u neku ruku i zadovoljan...kakva je bila na pocetku turneje..verujte mi ovo je mnogo bolje sada...pre su svirali skoro ceo 10 000 days juche su nas postedeli i odsvirali su samo 3 pesme sa njega...ali je ponovo mana sto je bilo van toga josh 4-5 pesama...sto je bezveze...

Brzo se zavrshilo...shvatam da teorije nema da ovo ponovo gledamo u srbiji...ne znam josh uvek da li je ceo cert rasprodat...sramota sa strane organizacije...ne znam razocaran sam...Losh zvuk i Ocajna organizacija su upropastili cert vecem delu ljudi veceras...

Poruka organizatorima:

Vecina vas posecuje forum...procitacete ove recenzije i ovde i na drugim forumima...ovo moje je bukvalno sklop svih pozitivnih i negativnih recenzija...nishta licno poshto vecinu vas znam uzivo...samo znajte da se treba narodu izvinuti za ovakvu organizaciju...i koncert su organizovale Terra nostra i legacy zajedno...ne treba kriviti samo jednu stranku....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
znaci i vi sa VIP kartama ste prosli isto..ja sam se pojela sto nisam stigla da je nabavim i sad kontam da nista nisam propustila..Darth, trebalo je samo da pobegnes nazad na tribine i sve bi savrsheno cuo..inace, ljudi koji su imali karte za tribine se zale da se vokal bukvalno nije cuo...samo ona nasuprot bine je bila sasvim ok.

U jedno sam sasvim sigurna...nikad vishe necu ici na koncerte koje organizuje Legacy i Tera nostra..idem lepo u inostranstvo da uzivam kao covek za svoje pare.
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Evo par slika sa kraja (svetlo je izgledalo bas kao na slici iako je slikano mobilnim):

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

KrajKoncerta1.JPG
(54.41 KB, 640x480)
KrajKoncerta2.JPG
(56.73 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 12:37:41 od Presidente15 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Neki shit
E da i zaboravih da kazem u proshloj poruci...

Za mene definitivno najvece razocarenje jeste bilo sto organizatori nisu hteli da plate Isis-u da bude predgrupa tool-u kao sto su bili u hrvatskoj...to bi generalno reshilo sve probleme oko ulaza...a i gledao bi bend koji volim 10 puta vishe nego tool..

« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 12:43:49 od darthmaul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
e moj jambi  Smile Smile Smile
vidim da se vecina zali na ozvucenje, mi smo bili na tribini preko puta bine i culo se super
jesu pustali bez karata, prvih pedeset ljudi su pretresali do gole koze a kasnije su svi podivljali i poceli da se guraju tako da smo usli na vrat na nos. masa je poludela kad su culi da je cert poceo. ali ostatak je bio fenomenalan
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Isis bio predgrupa u Hrvatskoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
e moj isis  Smile
dajte jos neke slike ako ima, sa pocetka po mogucstvu  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 13:24:02 od mkicus »
IP sačuvana
social share
povežite:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

...igrajmo taj tango smrti kao nekada pre...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
jos jedan clan sinocnjeg partera, ali meni je zvuk bio sjajan, nemam nikakavu zamerku! Ne znam gde je ko stajao sinoc od vas, nas nekoliko je bilo pri kraju partera, blize onim tribinicama (pravom "parteru") i svima je zvuk bio vrh!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
ja beh tamo cim se udje pa sa leve strane se popela na 3,4 stepenik, tacno iznad pandura  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

...igrajmo taj tango smrti kao nekada pre...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
i jos mi odzanjaju usi... Stinkfist ko je propustio, neka se o'ma ubije..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 11:05:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.