Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:26:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27315 puta)
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Eh...eto ja cu da budem prva koja ce da ostavi utiske ocigledno...

Dakle...Stigla sam kao sto je i pisalo u 19h da bih jelte usla na vreme ali ne lezi vrazhe...docekao nas je otvoren samo jedan ulaz i gomila ljudi koja je dosla sa istim ciljem kao i mi...cekali smo vishe os sat vremena na ulazak.
Unutra me je docekala fina mlada devojcica koja ocigledno ima gay sklonosti i koja me je taaaako lepo izvatala da to nije normalno...isti postupak je ponovila i na mojoj drugarici.

Onako srece, zadovoljne i smrznute smo pozurile u prve redove i zauzele busiju.

Koncert pocinje sa 15 minuta zakasnjenja (nije strasno, ne zameram) ali nas dve kontamo da se cuje samo buka i apsolutno nista vishe...znaci, napred se skoro nista nije culo.

Sva sreca pa smo nas dve lepo "izvinite,oprostite" tehnikom uspele da se izvucemo i da odemo na tribine odakle smo savrsheno lepo videle i cule...

Ukratko, organizacija krsh, Tool fantastican i definitivno za pamcenje.

Legacy-u mogu jedino da zahvalim za to sto su ih doveli i za apsolutno nista vise
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 23:43:24 od GirlInTheCrowd »
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Ustajem u 6 pa cu jako kratko napisati utiske.

Dakle, imao sam kartu za D2 tribinu pa sam otisao na ulaz C gde uopste nije bilo guzve. Zapravo nije bilo nikog. Znaci vrlo brz ulazak iako sam dosao u 5 do 21, i iznenadjenje jer je tribina vrlo komotna, moglo se birati mesto.

Koncert pocinje u 21:15 s tim sto ja mislim da nisu jos svi ljudi usli sa drugih ulaza gde je bila prilicna guzva.

Zvuk vrlo dobar uz malo odzvanjanja jer je hala bila prazna u nekim delovima. ALI, posto sam u jednom trenutku promenio mesto primetila se i znacajna promena u zvuku. Izgleda da je mesto na kojem se covek nalazio u odnosu na ozvucenje prilicno uticalo na kvalitet zvuka - cak i nekoliko metara razlike imalo je znacajnog uticaja.

Bend raspolozen, audio - video dozivljaj odlican, publika raspolozena, mnogo zgodnih devojaka (od kojih je moja najzgodnija, naravno). Bas sam se lepo proveo, isao bih ponovo na koncert.

Organizatorima zahvaljujem sto su doveli ove majstore - nije to zlatna koka poput Metallice ili RHCP pa da budes siguran da ce doci vise desetina hiljada ljudi i da ces ostvariti masnjikav profit. Takodje, nisam primetio nikakve probleme po pitanju organizacije osim guzve na ulazu za parter i ulazu B za tribine. Obezbedjenje je bilo korektno. Sve u svemu, vidi se da sam zadovoljan.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 00:49:23 od Presidente15 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

two days before the day after tomorow

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2415
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6680
Evo upravo stigoh sa "pohoda" na tool....
Nisu svirali stvari koje sam hteo da cujem (naravno), ali je svirka bila stvarno super, bio sam 6-7 metara od bine(ispred basiste) i sve sam cuo savrseno....

guzva na ulazu je smorila u pm, velika zamerka organizatorima jer koncert pocinje, a napolju josh stoje ljudi i cekaju da udju, svi su usli tek posle 2 pesme.... uzas, da sam bio u toj gomili i nedaj boze zakasnio na tool j*bo bi nekom kevu....

After u akademiji je bio super, raspolozeni ljdi, dobra muzika..... sve u svemu zacin c
IP sačuvana
social share
As long as nature is not allowed to rule by the law of nature, there will always be king and there will always be slave.
Cika Ghaal.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
nije bilo lose...najbitnije je da su dosli i odsvirali....zadovoljan sam
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
recite mi koje su bile prve dve pesme jer ja sam bila medju onim nesrecnicima koji su se gurali manijacki napolju da bi usli sto pre ali ipak zakasnili. neoprostivo, nemate pojma koliko mi je zao sto sam zakasnila, plakala sam od muke jer nije moglo ni napred ni nazad! ali kad sam usla, samo sam mogla da stojim i posmatram i slusam, pesme mi nisu bile po volji, ali svaka je bila perfektna i za uzivanje, ali vizuelno su me bili potpuno odusevili, sve se savrseno uklapa u muziku! samo taj pocetak, srce mi je pocupano ostalo tamo ispred ulaza  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
recite mi koje su bile prve dve pesme jer ja sam bila medju onim nesrecnicima koji su se gurali manijacki napolju da bi usli sto pre ali ipak zakasnili.
Prve dve pesme su bile Jambi i Stinkfist. Steta sto si zakasnila, dobar je osecaj kad pocinje sou.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 11:10:03 od Presidente15 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
nikad nema da oprostim ovo sebi!!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 11:19:53 od mkicus »
IP sačuvana
social share
povežite:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
btw, koncert nije trajao obecanih 2 sata, a izostao je i obecani bis...nisam bas primetila da je publika bila mlaka

Ja bih stvarno ubila nekog da nisam usla na vreme...sva sreca pa sam jako bezobrzana i guram sve sve u 16
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
i mi smo se gurali ali dzaba... stvarno mi dodje da se ubijem sad. ostaje mi jedino nada da ce doci opet, za 10 god, i da ce tada da pocne da se ulazi na vreme i da nesto bar bude kako treba. ko ce da mi nadoknadi dve omiljene pesme, breeeeeeee niko nikad  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
i nada da ovaj put nece Legacy organizovati.Kaze mi drug koji je isao na par koncerata koje su oni organizovali da se iste stvari desavaju svaki put...

I jeb**a ih Hala Pionir.
Ono poredjenje sa koncertom Pavarotija me je totalno odusevilo...poznato je da Pavaroti isto ima bubnjeve, bas gitaru i obicnu gitaru u pratnji...covek prasi nema sta
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:26:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.