Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 04:19:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27421 puta)
Zvezda u usponu

two days before the day after tomorow

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2415
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6680
samo steta sto je u hali.......
IP sačuvana
social share
As long as nature is not allowed to rule by the law of nature, there will always be king and there will always be slave.
Cika Ghaal.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

The beauty of death we all adore

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Brojim sate do koncerta, jedan od najboljih live showa na svetu stize u Srbiju. Izrezo bi se da nisam nasho karte.

Najvishe se raduje "Aenima" "Sober" i "The Pot"
IP sačuvana
social share
Grcka,Atine 2.10 2008 Terra Vibe Park

Iron Maiden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Tool: Nema pušenja dok pevamo!
stana - 4. septembar 2007.

Velika koncertna rok atrakcija, američki sastav Tool, nastupiće u sredu uveče u beogradskoj hali Pionir. Iako se radi o sastavu koji bije glas da je OK kada je u pitanju ispunjavanje uslova njihovog boravka, oni su organizatorima prošle nedelje poslali spisak zahteva, a među prvim stavkama nalazi se i jedna neobična - u hali Pionir mora da bude zabranjeno pušenje, piše „Kurir”. Razumeli bismo neobičnu želju grupe da se radi o, recimo, operskim umetnicima, ili da se njihov koncert održava u Centru Sava ili nekom prostoru tog profila, ali ovde je ipak reč o pravim hard rokerima, koji tokom cele godine nastupaju i po zadimljenim i ruiniranim pravim pravcatim rupama širom sveta.

„Naravno da je iluzorno očekivati od nekoliko hiljada posetilaca ovog koncerta da na ulazu u halu predaju cigare (smeh). U želji da ih ispoštujemo, naglašavali smo prilikom reklamiranja koncerta da gledaoci ipak pokušaju da se suzdrže od pušenja, makar za jedno veče. ´Tulovci´ tvrde da im dim od cigareta smeta na nastupu, pa taj zahtev, inače, postavljaju kada sviraju u zatvorenim prostorima”, rekao je Bojan Vujinović iz "Terra Nostra Promotions" za „Kurir”.

On je dodao da grupa, svesna činjenice da će im retko ko od fanova ispuniti želju, ipak ima rešenje za beogradski koncert, a to će u ovom slučaju biti nošenje maski.

„Pevač Mejnard Džejms Kinan najavio je da bi, u slučaju gušenja na bini, na lice mogao da stavi masku, preko koje bi pevao, zato se nemojte iznenaditi ako se to i dogodi”, napominje Vujinović. (Mondo)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

The beauty of death we all adore

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Ha ha, znaci nema pljuge. Nije ni bitno, vazno da ima piva.
IP sačuvana
social share
Grcka,Atine 2.10 2008 Terra Vibe Park

Iron Maiden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

two days before the day after tomorow

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2415
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6680
„Pevač Mejnard Džejms Kinan najavio je da bi, u slučaju gušenja na bini, na lice mogao da stavi masku, preko koje bi pevao, zato se nemojte iznenaditi ako se to i dogodi”, napominje Vujinović. (Mondo)

jest,bogte...... imam koncert gde nosi masku sve zajdno sa nabudzenim mirofonom...... ja mislio neki trip...   Smile
IP sačuvana
social share
As long as nature is not allowed to rule by the law of nature, there will always be king and there will always be slave.
Cika Ghaal.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Napomena: Karata ce biti i na dan koncerta. Ko god dodje naci ce kartu, po istim prodajnim cijenama, kao na pocetku.
Dakle, parter 2300, tribine 2500, s tim da je partera jako malo, malo ostalo.
Karte ce moci da se kupe na svim prodajnim mjestima, kao i do sada, s tim da ce ih biti i na biletarnicama Pionira.
Ovo pisem cisto da vas neko ne prevari, a i da ne povjerujete pricama da je rasprodato i slicno, jer nije.
Pozdrav svima!
Uzgred, ovo vec izgleda spektakularno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
nije rasprodato, ja svoju kupila juce! i decko sa blagajne mi rece da ih ima jos dosta, ali da je dosta i prodato.
Ocekujem koncert bez fensera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
bice koncert sa gomilom fensera..to je neizbezno u Srbiji...jos samo malo Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
bice koncert sa gomilom fensera..to je neizbezno u Srbiji...jos samo malo Smile

Jao ako tool mogu da slusaju tj. da istrpe samo da bi bili vidjeni.... Onda sam ja kreten. Odrecicu se ove vrste muzike ako fenserica moze da podnese sat ipo alternative....

Ja posle koncerta mogu slobodno da umrem. Prvog trenutka kada sam ih cula rekla sam"zelim da budem deo njihove publike jer savrseno zvuce". Evo sada, posle 7 godina ce mi se konacno ispuniti zelja. Samo da ih vidim i mogu da umrem, mirno. ako ne umrem na samom koncertu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Tool znatno podizu zelju za smrcu kako vidim :ballbounce:sta mislis o samoubistvu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 04:19:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.