Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 20:23:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27383 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
e pa jedva cekam da idem i da dozivim uzivo tu muziku, nema potrebe da se ubijam, kako posle da se secam svega? mada svidja mi se fraza, posle koncerta mogu slobodno da umrem, zar ne osetite kolika je ta ljubav prema muzici? ja moram jos neke obaveze da uradim da bih zvanicno mogla da kazem e sad moze da se mre  Smile, ali vec postajem sebi morbidna.
elem, blago njima, eto mene na koncertu!!!
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Drugari, dogovorio sam prevoz za sutra, ajde mi samo ponovo naznacite gdje se mogu karte nabaviti sem na Pioniru (bilet servis?), enivej, poznacete me, visok brdjanin sa majicom Bureka  Smile , pa ako me ko spazi nek' se javi obavezno...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
a koj prevoz ide do koncerta?  Smile ne, ozbiljno.
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Neki shit
Ja kapiram da ce koncert biti ko TON...onako...dosadno..forsiranje materijala koji ne zelimo da cujemo...itd.

sve u svemu naravno da ne ocekujem puno sto preporucujem i ostalima da ne bi pala razocarenja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Ja u svakom slucaju ne ocekujem neku rokanje i komunikaciju s publikom i neko zezanje kao na klupskim svirkama, koliko je meni poznato oni i teze na koncertima da se priblize nekom perfekcionistickom idealu, ali s obzirom da dolaze sad i ko zna kad, hajde da i to vidimo...
A za zezanje i cirkanje sa muzicarima i dobacivanje imamo svi neke lokalne varijante  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N86
Tool večeras u Beogradu

Jedan od najvećih alternativnih bendova današnjice, američki sastav Tool, nastupiće 5. septembra u Beogradu, u organizaciji koncertnih agencija Legacy Promotion i TerraNostra. Tool u Beograd dolaze posle koncerta u Zagrebu gde su nastupili 4. septembra. U prodaji se nalazi 6500 ulaznica po ceni od 2300 dinara za parter i 3500 dinara za tribine.

Bend u Beograd dolazi sa deset kamiona svoje opreme što će obožavaocima garantovati vrhunski audio-video spektakl.

Tool je američki avangardni sastav, koji je formiran 1990. godine u Los Anđelesu. Sačinjavaju ga Danny Carey(bubnjevi), Justin Chancellor(bas), Adam Jones(gitara) i Maynard James Keenan(vokal). U periodu kada su rok zvukom suvereno vladali thrash metal i grunge, TOOL je svojom jedinstvenošću krenuo da se bori za vrh svetske alternativne scene. Sa konstantnim eksperimentisanjem, evoluiranjem u zvuku,  neviđenim scenskim nastupima i čvrstim stavom u pogledu konceptualnosti svoje muzike, lako su osvojili fanove širom planete. Bend koji ne poznaje kompromise, a ni granice, mnogi su bezuspešno pokušali da kategorizuju. Međutim, najprihvaćeniji stav u pogledu TOOLovog stvaralaštva je da oni predstavljaju kariku između Pink Floyda, King Crimsona, Nirvane i Led Zeppelina. Pored jedinstvene muzike, bend prate i neverovatni vizuelni efekti, počev od pakovanja albuma, pa do živih nastupa i spotova. Za to je zaslužan gitarista benda, Adam Jones, koji se bavi i specijalnim efektima u Holivudu (Jurassic Park, Terminator 2, Dances with Wolves, Predator 2 itd.). Iako postoje već skoro 2 decenije, TOOL je izbacio svega 4 “full length” albuma i svi su zabeležili ogroman uspeh, sa velikim boravkom u vrhu svetskih top lista:

* 1993 - Undertow (2x Platinum)
    * 1996 - Ænima (3x Platinum)
    * 2001 - Lateralus (2x Platinum)
    * 2006 - 10,000 Days (1x Platinum)

TOOL važe i za velike ekscentrike, čije se ponašanje nikada ne može predvideti.  Bubanj Danny Careya je unikat i koštao je 70.000$. Sačinjen je od topljenih činela, a pre vađenja iz kalupa, sam bas bubanj je težio 320kg. Ovaj set se zbog svoje težine uglavnom koristi na SAD turnejama. Poznate su i tradicionalne prvoaprilske šale na zvaničnom sajtu TOOLa, u kojima su da sada članovi benda ginuli u udesima, pronalazili Isusa, napuštali muzičku scenu i sl. Tokom primanja svoje 2. gremi nagrade 2001, Chancellor se javno zahvalio ocu, zato što je imao seks sa njegovom majkom… Jedna od najvećih koncertnih atrakcija današnjice, sa efektima i scenskim nastupom koji i neupućene posmatrače ostavlja bez daha, posetiće Beograd 5. septembra 2007. godine. Za sve one koji žele da vide nešto sasvim drugačije i budu deo jedinstvenog spektakla!

Izvor: Kontra
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
A sta su svirali sinoc u Zagrebu? kako je bilo tamo? Zna li neko???????   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Evo ima ovde sta su sinoc svirali: http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=34169&start=285

Ja nisam bas odusevljen listom pesama. Vise bih voleo da su svirali Swamp Song ili Sober umesto Flood, Parabola umesto Schizm i Eulogy umesto Stinkfist. A da ne pominjem da nema Aenima, Right In Two... Uopste, malo pesama i kratka svirka.

Nadajmo se da ce im hladnoca dobro doci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Procitah sad sta pishu na ovom forumu i vidim da ih je gadno zaj**o onaj koji je radio zvuk...generalno, ja ocekujem da ce biti vishe pesama sa 10,000 nego sa ostalih albuma.

Ocigledno imaju jedinstvenu set listu za celu turneju tako da mislim da su nam male sanse da cujemo bas sve pesme koje smo inace zeleli da cujemo.
Meni je bitno samo da su tu i da mogu da ih cujem uzivo...nista drugo

Vidimo se veceras narode!  Smile

btw, evo vam mejnarda sa maskom u Bechu prosle godine  Smile Smile

http://www.youtube.com/watch?v=1904iZ9OAuk&mode=related&search=
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 11:12:56 od GirlInTheCrowd »
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Nekoliko pitanja za organizatore, vidim da se vecina sa prethodnih koncerata zali:

1. Veceras ce padati kisa, nije valjda da ce oduzimati kisobrane?
2. Koja velicina torbe je dozvoljena? Mislim, treba negde staviti novcanik, dokumenta, telefon...
3. Kakva je situacija sa vodom u plasticnim flasama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 20:23:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.