Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolić: Srbi iz Republike Srpske su za mene Bosanci  (Pročitano 17951 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Jbg, kompleksaški dar za iživljavanjem je valjda ipak zapisan u dnk.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
SonyEricsson W800i
nema veze i vi u nešto morate jako,čvrsto verovati.jebiga,izdali ste isusa hrista,slabo sledite muhameda,ko zna u šta bi se pretvorio pokušaj da pokušate verovati u budu?eto vam mauzoleja u srebrenici,imate i piramide,pa u šta vam je volja.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ovo je gomila lazi i besmislica
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
Srebrenica je bila demilitarizovana zona iz koje su balije napadale Srbe. Toliko o tom genocidu. Smile

Mos mislit 40 000 izmucenih i prognanih civila iz cijelog regiona u jednom malom gradu je samo razmisljalo da napada Srbe.Objektivno koliko je mogla Srebrenica da ugrozi srpski zivalj, da opkoli neko vece naselje da ga lisi otpora i uslova za zivot.
Samo ostro sa Muslimanima da ne bi Sumadija ostala bez kokosaka,
ti si biće rodjen 1998 + imaš ba onog vašeg bošnjaka il muslimana,što je i knjigu napisao o srebrenici.
u toj knjizi taj vaš kaže da su alija i markentinška ekipa oko njega svesno i činila iz srebrenice zulume po okolnim srpskim selima,ne bil' izazvali srbe na jedino što se i moglo očekivati.sve to oko te srebrenice,kad bi sagledao onako sa strane,shvatio bi i ti,koliko je sve to jedan neuspeli pokušaj.
nema veze i vi u nešto morate jako,čvrsto verovati.jebiga,izdali ste isusa hrista,slabo sledite muhameda,ko zna u šta bi se pretvorio pokušaj da pokušate verovati u budu?eto vam mauzoleja u srebrenici,imate i piramide,pa u šta vam je volja.
Mahatma Gandhi, indijski vođa, Isusa smatra jednim od svojih učitelja i inspiracijom za nenasilan otpor. Izjavio je: "Volim vašeg Krista, ne volim vaše kršćane. Vaši kršćani su tako različiti vašem Kristu". 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
jesu...bosanci..
rodjeni su i zive u bosni..

isto kao sto je onaj sirijac...koji zivi u danskoj..
i ima dansko drzavljanstvo..i njegova djeca su rodjena u danskoj..
i samim tim i oni su svi danci...
samo svi ih u danskoj nazivaju sirijcima...jer su sirijci...

dakle srbi su bosanci...
kao recimo sto su neki srbi i hercegovci..i krajisnici... isto tako...kao sto su neki bosanci...
msm zavisno u kojoj regiji bosne i hercegovine zive.. Smile

inace to su sve razlicite kulture..razlicite pjesme..i razlicite obicaje imaju...i bosanci..i hercegovci i krajisnici...
...cak se i izgledom razlikuju..govorom...i jos mnogo po cemu.. Smile
sve su to potomci jako razlicitih plemena...

veze ih jedino veza..kao sto je rodni list..tj mjesto rodjenja..tj drzava....vjera....i nista vise....

znaci srbi iz bosne su bosanci..dobro...

ali zasto to recimo ne vredi... za kroate i bosnjake..
bosnjak i kroat iz krajine ...on je bosnjak i hrvat...kao i iz hercegovine...
kao takodje iz federacije ...bez obzira odakle su...
oni su  bosnjak..i hrvat... Smile

ali srbin iz bosne on nije srbin  Smile on  je bosanac,.. Smile
to jeste malo cudno ali..sta da se radi..srbi smo mi taki....(ne kita..na satru:?
nego takvi smo..to sam mislio..kod nas srba bosanaca se taki kaze takvi...Smile
eto da se razjasnim...da me pogresno ne bi se shvatilo..molicu lijepo...) Smile

uostalom koga ba boli patka sta covjek koji mijenja misljenje kako vjetar duva...
poput nikolica...
sta on takav misli..a posebno sta govori.. Smile

zalosno je samo sto mu je maloumni narod ...povjerio sebe... da ga  neko kao on predstavlja... Smile
(ja se ne osjecam ni po cemu kao on...kao nebo i zemlja smo...razliciti...)

i sto on ovori ovakve nebuloze... Smile
i citav jedan dio naroda...tradicionalno razalavajuci...i degradirajuci...

da se razumijemo...
ja nemam problem..ja jesam rodjen i zivim u bosni..tu cu i umrijeti..i bosanac sam... Smile
i davno sam mogao da budem i svedjanin i danac...i svajcarac pre toga..pa i amerikanac... Smile
ali nisam..tu sam..gdje sam...i tesko ce me sta odavde...pomjeriti...a posebno ne neko kao nikolic...
i slicni...

isko sam bosanceros..(sto se da primjetiti tvrdoglav sam kao bukva i lud ko medjed... Smile )
ali sam i srbin...pravoslavac...mnogo veci i mnogo duze nego eminentni gospodin nikolic... Smile

koji je skor postao srbin...devedesetih...
a moji roditelji su to uvijek bili...
ali ipak...vaznije za ovu pricu je nesto drugo...
on je do jucer govorio "noz zica srebrenica"..ako nije  govorio..to je mislio i podrzavao.
jer da nije... bunio bi se protiiv takvih stvari...o +i osudio ih..kad je bilo vrijeme za to..a ne sad kad je malo kasno..i kad ljudi nema i kad su 1000 porodica unesreceno..zbog takvim pomracenih umova kao sto je njegov...

a danas,...danas...one bosance...srbe iz bosne...
koji su ginuli i za kosovo...i interese koje on danas predstavlja..i kojih smo svi svjedoci.-..
zadnjih dana sta su uradili...pod njegovom palicom..dirigentskom...
on tako...smjelo..i slobodno naziva..i kategorizuje..po svom licnom misljenju...te sve ljude...srbe iz bosne...
zbog kojih je devedesetih nosio navodnu pusku i isao da ih brani..da budu srbi a ne bosanci... Smile
meni je bilo lijepo..i meni nije trebao rat..da se razmijemo meni je i sada lijepo...
ni sa jednim prijateljam me nisu uspjeli posvadjat..i dobro sam dosao..gdje god dosao sirom bosne... Smile

ali jeste njemu...i slicnima..trebao...jer on nikad ne bi postao nista...
sto je i bio...nista..do unazad deset -petnaest godina...
 a ne predsjednik jedne zemlje i jednog naroda ..nikad to ne bi postao...
da tih ratova nije bilo...
takvi i slicni su uglavnom bili po zatvorima..jer su bili opasni..sto se i ispostavilo za tacno...
cim su dosegli slobodu..
unistili su sve ono sto je bilo lijepo..
sve u svemu...kakvo sranje...strasno...

davno pred izbore sam rekao....da je to najopasniji covjek po srbiju..
i najgore moguce "resenje"..za srbiju... i region....u ova vremena...
nisam formulisao..zbog cega...i necu...ne pada mi napemet  Smile
ali znam da je tako....polako... to ce  i nekim.. jos..kojim nije...jasno... postat ce uskoro jako  jasno...
skoro kao dan i noc..a od toga slabo sta ima jasnije...

znas kako kazu.... vuk minjenja dlaku ....ali cud nikad...

sto bi se reklo..od vuka ne ocekuj da ti bude dobar i koristan kucni ljubimac..
cim god ga hranio i kako god ga pazio..on ce uvijek gledati u sumu i prve prilike...
ce ti skociti za vrat.... da bi se docapao te sume...koju voli i koje  je on  dio...

ovaj godspodin greskom  titulisani ..je  jedan licemjer obicni...
za kojeg ni rutu s placa oko cune... ne bi dao..
a kamoli bilo sta drugo....jebe mis e zivo za njegove prozivke i nebulozo...ja jos nisam cuo nista
pametno ili znacajno da je izgovorio..djelu je mi kao da ni nema pojma sta se desava oko njega...
kao da je na nekim drogama..sedataivim ili cemu vec...a hoce to..dodje taj osjecaj..od cifre koja svakog mjececa legne na racun...u baaanciii  Smile

sve u svemu sto pre ode...to bolje...za sve ljude..i u srbiji i u bosni i bilo gdje...
ali ovakve je tesko otjerati...ljudi koji mjenjaju svoja misljenja i ponasanja..kako vjetar duva..
od njih se ni ne ocekuje neka cast ponos ili bilo sta....

je*o vas on... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Zna li neko kad Toma ide da se pokloni zrtvama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Cek malo ovo mi je sve pomalo cudno -- ovo sad ispade ono kao pjesma Djordja Balasevica Sevdalinka - ono Bosna je kao djevojka -- ono kao ko prije Bosni njegova je.
Sta hocu reci dakle ljudi se sada na silu nesvjesno takmice koji ce biti veci Bosanci, cak ce se ljudi i iz udaljenih dijelova svijeta javljati da budu Bosanci.
Ja kazem to je mozda dobro jer tako razvijamo kolektivnu Bosansku svijest i gradimo drustvo.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Sve mogu da shvatim, ali da neki musliman iz Beogarada (koji nikad nije vidio Bosne) pored srpskog uci i bosanski jezik mi je komedija. Balkan je mnogo apsrudno mjesto.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2013, 11:09:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Da li je to samo hipoteticki ili postoji kokretan slucaj neke javne osobe ili gradjanina
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung SGH-E590
Pa ucenje Bosanskog i u bosni je jedna velika glupost. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.