Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolić: Srbi iz Republike Srpske su za mene Bosanci  (Pročitano 18029 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Срби светосавцу у Босни су босанци.
Срби муслимани у Босни су босанци.
Срби римокатолици у Босни су босанци.
Срби атеисти у Босни су босанци.

По постојбини су босанци, по националној припадности- СРБИ!

Срби у Славонији, Барањи, Срему, Лици, Македонији, Брдима, Боки, Конавлима, Херцеговини, Склавонији, Банату, Бачкој, Црној Гори, Метохији... нису расејање. Они живе у Србским земљама, где су им дедовима и дедови њихових дедова живели.
Расејање су Срби у Аустралији, ЈАР, Бразилу, Аргентини, Шпанији, Малти, Ираку, Шведској...
Ми их зовемо- СРБАДИЈА!
« Poslednja izmena: 28. Apr 2013, 19:31:02 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Cikam te da napises da su Srbi u Hrvatskoj Hrvati... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Ali evo ovako :imate srednjovjekovnu Evropu i uticaj Rima :sve zemlje koje su bile katolicke imale su nesto zajednicko a opet su bile osobene i nisu od iste nacije-- koristile su laatinsko pismo u obredima i slicno.
Odjednom jedna od zemalja se pobuni protiv druge u sklopu tih zemalja i ujedno se pobuni protiv Papske dominacije.
Sta mislite cime ce se ova zemlja koja je ostala uz papu najprije posluziti u tom sporu.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Зна се шта је Хрватска.
Reliquiae reliquiarum од око 3000 оџака Заграда(швап.: Аграма) и околине.
И ништа више.
'рватски национализам је створио 'рвстску нацију, нашавши 'рвате у Словачкој, Украјини и Напуљу.
Лудило.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2013, 20:27:41 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Meh... Semantika.  Smile
To i dalje nije odgovor...  Smile

Majka Srebrenice živi kao lord, ima kuće u Sarajevu i vozi džip UN! (FOTO) (VIDEO)
- Imam primanja 4.000 KM mesečno. Je*em mu majku, može mi, vala, biti 2.000 da trošim i da uživam kao lord - kaže žena koja je nedavno u UN verbalno napala Tomislava Nikolića

Foto: YouTube / zepka4ever
Predsednica Udruženja “Majke Srebrenice“ Munira Subašić, koja je na nedavnoj debati u Ujedinjenim nacijama o radu Tribunala u Hagu prilikom govora predsednika Srbije Tomislava Nikolića napravila incident, zbog čega je izbačena sa sednice, veoma je imućna i u svom posedu ima dve višespratne kuće u Sarajevu, platu od 4.000 KM, kao i 60 duluma zemlje – šest hektara, a pritom vozi džip koji je dobila od UN.

Munira Subašić skrenula je pažnju na sebe kada je izvedena iz sale u kojoj se održavala javna debata o radu međunarodnih krivičnih sudova, jer je tokom govora predsednika Srbije Tomislava Nikolića podigla transparent na kojem je pisalo “Republika Srpska, genocidna”.

Kako saznaje naš portal, Munira Subašić, predsednica Udruženja “Majke Srebrenice“, koje okuplja žene koje su tragično nastradale prilikom genocida u Srebrenici, veoma je imućna žena, koja se nakon rata naglo obogatila.

Ona od svoje imovine ima dve višespratne kuće u Sarajevu, jednu koja je izgrađena pre rata, a druga posle ratnih dešavanja. Zanimljivo je i to što ona čitav sprat iznajmljuje i od toga uzima kiriju, a javno se i hvalila da je smeštaj svojevremeno iznajmljivala i jednom ministru BiH.

- Svi mi koji radimo u udruženju imamo kuće i stanove. Tačno je da imam dve kuće, a jedan čitav sprat sam i iznajmljivala i jednom ministru u Vladi BiH za novac, jer šta da radim sa tolikom kućom. Nije to sve imam, pored samog puta posedujem 50-60 duluma zemlje – kaže Munira.

Ona dalje nastavlja da je deo te zemlje poklonila svom rođaku Hamdu, koji je bio direktor Telekoma BiH da sebi ozida vikendicu.

- Dala sam mu plac, jer od njega smo dobili 300.000 KM, a pored toga dobijamo pare za pomoć povratnicima, kao i za rad našeg udruženja – objašnjava ona.

Prema njenim rečima, na računu udruženja ostalo je još samo 100.000 KM, a većina para otišla je na održavanje zgrade.

- Renovirali smo prostorije koje smo dobili od Vlade BiH, a na krečenje smo dali 15.000 KM – tvrdi ona.

Munira se javno hvali da ima mesečna primanja u visini od 4.000 KM i da ne može da postigne sve da potroši.

- Verovali ili ne, ja imam primanja 4.000 KM mesečno. Je*em mu majku, može mi, vala, biti 2.000 da trošim i da uživam ko lord – hvali se ona.

Munira pored svih ovih pogodnosti koristi i džip, koji je to udruženje dobilo kao donaciju od UN.

- Njega ne mogu da držim u udruženju, već mi stoji kod kuće u mojoj garaži. Moj sin nema auto, pa nekad uzme njega. Šta je tu čudno?! – pita se ona.

Izvor: Telegraf

Podseticu vas da ovo nije nista novo. Prica o ovoj gospoji se pojavila pre jedno 4-5 godina na bosanskim i hrvatskim blogovima i forumima. Zanimljivo je da su ti navodno ubijeni rodjaci zivi i zdravi i zive u Kanadi, Nemackoj i VB...
To ne znaci da ubistava nije bilo, ali znaci da su raznorazne ljudske gnusobe koristile i koriste tudju nesrecu.

Pokusacu da pronadjem... cak sam i postavljala linkove  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Nevjerovatno sa koliko cinizma se pise o najvecoj mrlji covjecanstva poslije drugog svj rata.
Munirini su najblizi ostali zivi i da li treba da se bore za pravdu mnogobrojne zne i sestre koje su igubile svoje najmilije.
Iskoristavanja pomoci svijeta je bilo ali ponajvise je posrijedi opstrukcija da se ulozeni novac i pomoc ulozi onima kojima je potrebna.
Potez u Skupstini UN bio je izraz zrtve i njezino pravo da se cuje glas, na strnu price i pricice o povlastenim Srebrenicanima u Srebrenickoj tragediji
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Najvecoj mrlji covecanstva?  Smile

Pored Koreje, Vijetnama, Paname, sukoba Izraela i Palestine, Somalije, Iraka i Kuvajta, Pakistana, Avganistana i najgnusnijeg i najveceg i najsramnijeg masakra posle drugog svetskog rata u Ruandi gde je u roku od par meseci ubijeno milion ljudi, uglavnom zena, dece i nemocnih?

I ko je tu cinik?
Hoces da kazes da je zivot belaca vazniji od zivota crnaca, Azijata i Arapa?

« Poslednja izmena: 28. Apr 2013, 23:24:01 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Govorim o Evropi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
pa dobro je rekao, to i jesu Bosanci

zivi primer moj brat od tetke, 'udao' se u Hrvatskoj sa 25 godina i danas kada ima 45 sebe smatra Hrvatom
« Poslednja izmena: 28. Apr 2013, 23:28:22 od Branislav Zivanov »
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.